reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Megan, ja tez bety nie robiłam w ciazy tylko test, po 3 dniach drugi i wizyta [emoji6] a powiedz mi, stosowałaś tylko testy owu czy cos jeszcze? Chodzi mi o tabletki itd, mierzyłaś temp? A przytulanki codziennie ?
Ja chyba w tym cyklu oleje wszystko ( testy, temperaturę itd ) bo za dużo stresu mnie to kosztuje..
Tylko kwas foliowy i testy owu i nic wiecej[emoji14]przytulanki byly 9,11, w nocy z 12 na 13 , 14 , w nocy z 15 na 16 i 16:D i tyle :) pisze ze w nocy bo to bylo ledwo po polnocy ale juz wiadomo zalicza sie jako kolejny dzien[emoji14]ale tak jak pisalam , czułam silne klucie jajnika 15dc jakos po 23 a po godzinie zabralismy sie do roboty[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tylko zerkam na moją ovie, co by nie swirowac na temat dnia cyklu [emoji16] bo zaraz sobie wmówie że pewnie owulka, a tu mało Przytulanek, będę chciała nadrobić i jak zwykle wyjdzie d.pa [emoji1] poza tym zauważyłam, że odkąd nie patrzę na kalendarzyk to libido mi skończyło [emoji2] [emoji16]

Ja jednak spojrzałam w kalendarz, po weekendzie muszę brać się do roboty [emoji16] [emoji23]
1477749720-1d1mld.jpeg

Windi głowa w górę ja już się wzięłam do roboty,co 2dzien seks a co będziemy sobie żałować,bezstresowo,co ma być to będzie,zabieg 20 wrzesień,21pazdziernik okres,i co trzeba korzystać z męża a nóż się udaaaaaa

reklama
Do góry