reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To byla 6.30 :D usmiechal sie i byl w lekkim szoku haha bo tak nagle wyrwałam z tym :D boooze Kamil jestem w ciąży :D a on tylko pytal czy to pewne itd :D za 2 godz wroci z pracy i jestem ciekawa jak bedzie sie zachowywac:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ❤ uśmiech mi nie schodzi z twarzy :D aż sama się rozmarzylam :p

Witajcie
Megan gratuluje [emoji106]
Ja mam dzis owulke wiec działamy,co prawda tylko wczoraj i dzis bo mojego męża nie było i jutro po południu też wyjeżdza, ale może wystarczy
A jaknie to będziemy próbować dalej [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, ja tez bety nie robiłam w ciazy tylko test, po 3 dniach drugi i wizyta [emoji6] a powiedz mi, stosowałaś tylko testy owu czy cos jeszcze? Chodzi mi o tabletki itd, mierzyłaś temp? A przytulanki codziennie ?
Ja chyba w tym cyklu oleje wszystko ( testy, temperaturę itd ) bo za dużo stresu mnie to kosztuje..

Megan, ja tez bety nie robiłam w ciazy tylko test, po 3 dniach drugi i wizyta [emoji6] a powiedz mi, stosowałaś tylko testy owu czy cos jeszcze? Chodzi mi o tabletki itd, mierzyłaś temp? A przytulanki codziennie ?
Ja chyba w tym cyklu oleje wszystko ( testy, temperaturę itd ) bo za dużo stresu mnie to kosztuje..
Stres niestety nie jest dobrym kompania podczas starania o bobaska. .. trzeba trochę wyluzowac... ale wiem łatwo jest powiedzieć kiedy tak bardzo nam na tym zależy. ..

Tomag8, masz rację chociaż czasem jest to silniejsze ode mnie.. a fakt testy mnie zestresowaly bo wychodziły negatywne, każdy spadek temp tez od razu myślenie "dlaczego?" Wiec teraz chyba dam na luz.. wsłucham sie w swój organizm po prostu [emoji3]

reklama
Do góry