reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To byla 6.30 :D usmiechal sie i byl w lekkim szoku haha bo tak nagle wyrwałam z tym :D boooze Kamil jestem w ciąży :D a on tylko pytal czy to pewne itd :D za 2 godz wroci z pracy i jestem ciekawa jak bedzie sie zachowywac:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ❤ uśmiech mi nie schodzi z twarzy :D aż sama się rozmarzylam :p

Witajcie
Megan gratuluje [emoji106]
Ja mam dzis owulke wiec działamy,co prawda tylko wczoraj i dzis bo mojego męża nie było i jutro po południu też wyjeżdza, ale może wystarczy
A jaknie to będziemy próbować dalej [emoji16]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, ja tez bety nie robiłam w ciazy tylko test, po 3 dniach drugi i wizyta [emoji6] a powiedz mi, stosowałaś tylko testy owu czy cos jeszcze? Chodzi mi o tabletki itd, mierzyłaś temp? A przytulanki codziennie ?
Ja chyba w tym cyklu oleje wszystko ( testy, temperaturę itd ) bo za dużo stresu mnie to kosztuje..

Megan, ja tez bety nie robiłam w ciazy tylko test, po 3 dniach drugi i wizyta [emoji6] a powiedz mi, stosowałaś tylko testy owu czy cos jeszcze? Chodzi mi o tabletki itd, mierzyłaś temp? A przytulanki codziennie ?
Ja chyba w tym cyklu oleje wszystko ( testy, temperaturę itd ) bo za dużo stresu mnie to kosztuje..
Stres niestety nie jest dobrym kompania podczas starania o bobaska. .. trzeba trochę wyluzowac... ale wiem łatwo jest powiedzieć kiedy tak bardzo nam na tym zależy. ..

Tomag8, masz rację chociaż czasem jest to silniejsze ode mnie.. a fakt testy mnie zestresowaly bo wychodziły negatywne, każdy spadek temp tez od razu myślenie "dlaczego?" Wiec teraz chyba dam na luz.. wsłucham sie w swój organizm po prostu [emoji3]

reklama
Do góry