Aleksandrax
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak was czytam i czytam i czytam i nadrobić was po 4 dniach to istna masakra.
Pisałam wam o moim poronieniu w lipcu. Staramy się z mężem o 2 dziecko już dosyć długo, sama już straciłam rachubę. Przerabiania testy owulacyjne z allegro i jakoś słabo szło więc teraz przyszalałam i kupiłam clearblue digital testy owulacyjne. Czy któraś z was może używała?
Cykle mam dosyć długie ok 32 - 33 dni. I teraz tak od 18 dc test pokazuje mi migajaca buzka co oznacza dni płodne. Dzisiaj mam już 23 dc i nadal migajaca buzka. Już zgubiłem i sama nie wiem czy to możliwe? @ powinnam mieć 6 listopada więc jeszcze trochę. Jajniki mnie kłócą na zmianę co jakiś czas... z M przytulanki były od czwartku 16 dc do 19 dn. Tempie nie mierze bo systematyczna nie jestem:/
Od poprzedniego cyklu biorę inofem. Nie wiem czy któraś z was może brała przy pco i którejś pomógł?
A tak poza tym to chciałabym do was dołączyć ;-)
Jejku ja zwariuje... o niczym nie myślę tylko o tym czy się udało a dziś dopiero 17 dc...
Ulotkę mam w jęz niemieckim więc pewnie już tego nie wywnioskowałam. .. ale jak to jak mi raz zamian buzka to już później ten cały czytnik nie działa? I już nie można z niego korzystać?
U mnie podobnie, 7dc i też mam już chęci dzisiaj ale niestety nic z tego, bo jutro do gina jadę na badankoHejka to jedziemy równo ja też 6dc,pewno że bierzemy się do roboty![]()
Normalnie zzielenialam ... wyszłam na kompletna ... no nie powiem co. Ja myślałam że to się robi aż się pokaże buzka która nie miga a tu taki SupriseTen test działa tak - jak Ci sie pokazuje buźka to robisz dalej testy. Aż Ci sie pokaże migająca buźka. Wtedy znaczy to ze owulacje Będziesz miała w ciagu 24h. Nawet jesli zostaną ci patyczki na które siusiasz to ta czesc ktora czyta testy jest juz nie do użycia. Możesz patyczki dalej wykorzystywać tylko czytać z nich sama a nie przez ten czytnik (bo on juz jak wykaże owulacje to przestaje działać ) - tak to jest w angielskiej instrukcji opisane.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom