reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kacha, też mnie w poprzednim cyklu tak bolał brzuch, nie mogłam spać w nocy. W ogóle ta @ była jakaś dziwna. Zawsze 5 dnia mam już tylko plamienie, a w tym miesiącu @ 4 dni, a potem 4 dni plamienie taką żywą krwią, nigdy tak nie miałam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Queen mnie też podbrzusze bardzo bolało z tym że chyba na okres.Po 2 obudziłam się z ostrym bólem podbrzusza, tak jakbym miała silny okres i parę godzin się męczyłam. Na razie nic nie leci. Ostro walczyłam żeby tabletki nie wziąść, bo teraz to nie wiadomo. Dziś mam 25 dc. Cykle z reguły mam po 26 dni a ostatni trafił się prawie 29 dni więc teraz nie wiem kiedy małpa przylezie.My też coś ostatnio się kłóciliśmy ale teraz jest już ok. Nie mów że cykl na straty poszedł bo plemnisie może dadzą radę i jakiś może dopadnie komórkę jajową.
kotek u nas też czasem trudno kontynuować bobosexy pod rząd. Wiem co czujesz.

Kacha - zeby plemnik dopadł komórkę musiałby byc sex. Ostatni był przed wczoraj - wczoraj w nocy jak sie pokłóciliśmy to dzięki Bogu ze mamy dom i 3 sypialnie bo poszłam spac do innego pokoju. I nadal jestem wkurzona. Także dlatego cykl na straty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kacha - zeby plemnik dopadł komórkę musiałby byc sex. Ostatni był przed wczoraj - wczoraj w nocy jak sie pokłóciliśmy to dzięki Bogu ze mamy dom i 3 sypialnie bo poszłam spac do innego pokoju. I nadal jestem wkurzona. Także dlatego cykl na straty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queen, plemniki potrafią kilka dni przeżyć, może jeszcze nie wszystko stracone i będzie dziewczynka :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

queen to owocnych starań! musi sie udać ! ja bym sobie życzyła abyśmy się na lipcówkach spotkały ;) a co do testu ciężko powiedzieć ale może tylko ciut jaśniejszy. natomiast kreska bardzo ładna i wyraźna. Ok własnie doczytałam o kłótni, ty mi tego nie rób naprawdę na ciebie liczę!
bertha to dobry duszek nie :) w końcu z Glc :D ( o ile czegoś nie pomieszałam :D). Ale powiem ci że z ta matematyka nie zrozumiałam nic :D:D:D ale to już taka moja przypadłość. Ja miałam wczoraj owu bardzo dobrze ją czułam. I wczoraj tex był sex więc oby to wystarczyło bo dzisiaj nie mam cohoty ;)

Mikaduchna ty też przełam złą passę ;) ja też postanowiłam iść na żywioł i odpuściłam sobie, nie ma takiej spiny jak poprzednio. Zobaczymy co z tego wyjdzie nie? ;)

Morela bierzesz leki jakieś? ja miałam takie objawy jak ty w zeszłym cyklu i nawet wymioty ale to po lekach u mnie było. Ból podbrzusza może być związany z owulacją. Ja mam za każdym razem taki ból, prawie jak na okres. Znaczy że lada chwila będzie u ciebie owu.

Basia a może ten raz wystarczy co myślisz?

Ja wczoraj miałam owulacje więc zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Ja chce chłopca :D

Ja też wczoraj kłótnie przeszłam, ale jak zwykle 30min i zgoda :D ale wiem jakie to denerwujace... szczegolnie w dni plodne... odechciewa sie... ja mam chyba pms także no...:p

queen to owocnych starań! musi sie udać ! ja bym sobie życzyła abyśmy się na lipcówkach spotkały ;) a co do testu ciężko powiedzieć ale może tylko ciut jaśniejszy. natomiast kreska bardzo ładna i wyraźna. Ok własnie doczytałam o kłótni, ty mi tego nie rób naprawdę na ciebie liczę!
bertha to dobry duszek nie :) w końcu z Glc :D ( o ile czegoś nie pomieszałam :D). Ale powiem ci że z ta matematyka nie zrozumiałam nic :D:D:D ale to już taka moja przypadłość. Ja miałam wczoraj owu bardzo dobrze ją czułam. I wczoraj tex był sex więc oby to wystarczyło bo dzisiaj nie mam cohoty ;)

Mikaduchna ty też przełam złą passę ;) ja też postanowiłam iść na żywioł i odpuściłam sobie, nie ma takiej spiny jak poprzednio. Zobaczymy co z tego wyjdzie nie? ;)

Morela bierzesz leki jakieś? ja miałam takie objawy jak ty w zeszłym cyklu i nawet wymioty ale to po lekach u mnie było. Ból podbrzusza może być związany z owulacją. Ja mam za każdym razem taki ból, prawie jak na okres. Znaczy że lada chwila będzie u ciebie owu.

Basia a może ten raz wystarczy co myślisz?

Ja wczoraj miałam owulacje więc zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Ja chce chłopca :D
Wszystko wskazuje na to , że owulacje już miałam :/ i nie biorę żadnych leków. Kawa dziś też odrzuca a jakoś pracować trzeba na pełnych obrotach :/

km5sio4pghry649q.png

reklama
To widzę, ze nie tylko u mnie kłótnie [emoji12]
Nimiti, chciałabym żeby wystarczył ale jak pisałam wcześniej- dziś spadła mi temp o 0,2 [emoji30] chcesz chłopca tak? A masz juz chyba jednego prawda? Dobrze pamietam?

Do góry