reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

zbadałam też szyjkę i jest biały gesty śluz a szyjka miękka i wysoko.

km5sio4pghry649q.png

reklama
Ja dzis w nocy umierałam z bolu[emoji22][emoji22] tak mnie podbrzusze bolało na owu ze spac nie mogłam ... i jakby było tego mało pokłóciłam sie z M i z przytulasow nici. Także ten cykl tez juz na straty. Ale moze to dobrze, bo juz po kłótni mam duże wątpliwości.

Trzymam kciuki hajmal i izka za dobry przyrost ! Niech sie wszystko pięknie rozwija [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis w nocy umierałam z bolu[emoji22][emoji22] tak mnie podbrzusze bolało na owu ze spac nie mogłam ... i jakby było tego mało pokłóciłam sie z M i z przytulasow nici. Także ten cykl tez juz na straty. Ale moze to dobrze, bo juz po kłótni mam duże wątpliwości.

Trzymam kciuki hajmal i izka za dobry przyrost ! Niech sie wszystko pięknie rozwija [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja po kłótni też mam wszystkiego dość, ale zawsze jak się pogodzimy to już wracają chęci :)

Queen, ja z moim mam cieżko.. od tygodnia nie gadamy.. także lipiec pewnie juz przepadł bo przytulanki w te dni tylko 1 raz.. za ciebie trzymam kciuki [emoji6]
Dziewczyny kiedy wypada inplantacja zarodka? Czy towarzyszy temu spadek temperatury?

Hej dziewczyny :-)

Ale naskrobałyście! Hajmal, Iza, gratulacje! :-) będą się nie martwcie, na pewno rośnie :-)

Ja z moim też ostatnio się kłócę co chwilę, też czasem mi się odechciewa... A jak się poklocimy, to się do siebie nie odzywamy wcale. Nie wiem, czy to ta jesień tak działa, czy co. Rok temu też się tak klocilismy o tej porze :-/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Queen mnie też podbrzusze bardzo bolało z tym że chyba na okres.Po 2 obudziłam się z ostrym bólem podbrzusza, tak jakbym miała silny okres i parę godzin się męczyłam. Na razie nic nie leci. Ostro walczyłam żeby tabletki nie wziąść, bo teraz to nie wiadomo. Dziś mam 25 dc. Cykle z reguły mam po 26 dni a ostatni trafił się prawie 29 dni więc teraz nie wiem kiedy małpa przylezie.My też coś ostatnio się kłóciliśmy ale teraz jest już ok. Nie mów że cykl na straty poszedł bo plemnisie może dadzą radę i jakiś może dopadnie komórkę jajową.
kotek u nas też czasem trudno kontynuować bobosexy pod rząd. Wiem co czujesz.

reklama
Ja odstawiłam plastry i teraz mam pierwszy cykl bez, dzisiaj 11dc, jutro idę do gina na kontrolę, może zleci jakieś badania. Robilyscie jakieś badania przed staraniami? My się teraz nie zabezpieczamy, ale też nie staramy specjalnie. Zobaczę co mi jutro gin powie. Tak, czy siak nie będę robiła testów owulacyjnych, jak będzie, to będzie :-) Nie spieszy mi się, bo w kwietniu dostajemy klucze do mieszkania i czeka nas remont :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry