reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No właśnie, myślę, że jak ma być to będzie.... U mnie za pierwszym razem i to właściwie wtedy kiedy teoretycznie zajść nie powinnam, bo kilka dni przed okresem.... Później ciąża i puste jajo płodowe też jakoś szybko, nie przywiązywałam do tego wagi, po prostu "jak będzie to będzie" bez specjalnych starań. A teraz już bardzo chcę.... 3 cykle minęły i nic.... Już różne myśli przychodzą do głowy, że coś nie tak itp skoro przedtem tak od razu się udawało. I kilka lat z tabletkami anty.... Nie wiadomo tak na prawdę czy to takie bezpieczne, chociaż przecież kobiety po nich bez problemu zachodzą.

Ja też długo brałam tabletki antykoncepcyjne i bez problemu zaszłąm w pierwszą ciążę w 1cs.

reklama
Beta 26
Progesteron 27
Dzisiaj 31dc i 16dpo.
Lekarz wspomniał że wynik z tarczycy mam podwyzszony. jutro dostanę receptę mam brać jedna tabletkę przy śniadaniu ,dalej dwie tabletki progesteronu na noc. betę powtarzam w poniedziałek. teraz będę się martwić że beta nie za duża.
Iza pierwsze koty za płoty [emoji12] teraz niech beta ładnie przyrasta a mamusia zrelaksuje się i cieszy ... jak kochana bertha pisze. Cieszyć się to rzecz ludzka ... co więcej bardzo przyjemna [emoji4] ... wiec korzystajmy z każdej sytuacji aby wykrzykiwac nasza radość [emoji1]

Bertha love ya za te słowa [emoji173]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

hajmal, iza - cudne wieści dziewczyny. Niech betki rosną ładnie.
fidzia, quenn_b myślę o Was cieplutko dziewczyny, razem działamy i razem testujemy.

Lux-piękny suwaczek, 31 tydzień to już z górki. Super.

za całą gromadę trzymam mocno kciuki. Do boju dziewczyny !!!:-) :)

Zapmarta [emoji173]️ dzis pozytywny test owu wiec działamy przez 3 dni jeszcze. A co! Pozniej będę czekać aż do 9.11 ;) ostatni cykl starań wiec zobaczymy czy zaskoczy czy nie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Iza pierwsze koty za płoty [emoji12] teraz niech beta ładnie przyrasta a mamusia zrelaksuje się i cieszy ... jak kochana bertha pisze. Cieszyć się to rzecz ludzka ... co więcej bardzo przyjemna [emoji4] ... wiec korzystajmy z każdej sytuacji aby wykrzykiwac nasza radość [emoji1]

:*

I tak zrobię. będę się cieszyć. odrzucam zmartwienia. trzeba myśleć pozytywnie

Hajmal, Izabela gratulację, trzymam kciuki :)
Ja miałam wynik beta też z dwoma miejscami po przecinku. Jak czytam jakie macie wyniki, to zdaję sobie sprawę że mój był rzeczywiście strasznie niski.

Ostatnia edycja:
Iza, Hajmal - cudowne wiadomości!!! Serdecznie Wam gratuluję - bardzo ładne betki:).
Iza - u Ciebie całkiem inaczej niż w poprzednim cyklu - dużo większa beta niż na początku.
Hajmal - nie martw się - zobaczysz, że przyrasta prawidłowo.
Ale się cieszę Dziewczyny - mam nadzieję, że przełamałyście złą passę i teraz się będą fasolki sypały jedna za drugą:)
Ja dopiero kończę @, ale postanowiłam w tym cyklu nie spinać się i iść na żywioł. Trzymajcie kciuki:)

reklama
Ja właśnie zrobiłam drugi test owu. I tak sobie myśle ze chyba na należę fo tych kobiet gdzie od pozytywnego testu do owu jest odstęp 12h a nie od 24-36 [emoji52][emoji15][emoji848][emoji848]
Pierwszy test. Na zdjęciu był robiony w południe, drugi o 21. Wg mnie ten drugi juz jaśniejszy. Czy tylko mi sie wydaje?? Hmm no nic za 4h maz wróci z pracy wiec bada przytulasy i świeca ;-)
1477427005-wviot3.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry