reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Fabimama wiem co czujesz.Moja Julka odeszła rowno rok temu i jak staraliśmy się w tym cyklu to mowie do m ze musimy się postarać żeby stworzyć życie.Bo narazie październik źle mi się kojarzy.Ale teraz mam przeczucia ze nic z tego.Listopad tez będzie dla mnie ciezki bo 11 miałam wywoływane poronienie a 12 zabieg.Jak w przeciagu tych 2 miesiecy nie zajdę to chyba się poddaje.Popłacz sobie trochę żeby rozładować emocje a potem zrób cos miłego dla siebie.Zbieraj siły na następne staranka.

reklama
Zazwyczaj tak jest ze wtedy jak spodziewamy sie @ to ona nie przychodzi i jest niespodzianka.. Choc u mnie bylo tak ze zara po owu mialam przeczucie ze sie udalo i sie nie mylilam;)
mnie zastanawialo to, ze nie boli brzuch jak na @ kilka dni po owu, ale ja mialam sajgon w pracy, rodzila sie moja bratanica i nie skupialam sie na tym za bardzo, stad moje zaskoczenie ;)

Dziewczyny test owulacyjny zrobiony przed chwilą, kreska testowa dużo ciemniejsza od kontrolnej, dziś dziś 12 dc, wczoraj był mega bladzioch. I teraz pytanie czy to owulacja czy dopiero będzie? Najgorsze jest to, że mąż wyjechał w delegację wraca jutro o 12 w nocy, ciekawe czy jeszcze zdążymy. :eek:

Załączniki

• IMG_20161025_171637.jpg
    IMG_20161025_171637.jpg
    455,4 KB · Wyświetleń: 67
pójdę w czwartek, zrobię jeszcze o mocz morfologie tsh i cukier. bo do lekarza pójde dopiero w tym tygodniu przed długim weekendem, chyba ze wyniki bedą nie teges

reklama
Hajmal, Izabela będzie dobrze, zobaczycie :)
Do mnie dzisiaj koleżanka napisała załączając zdjęcie z teścikiem pozytywnym :) blada krecha, ale jest. Ona ma chorobę tarczycy Hashimoto, więc od razu musi działać. Niedawno badała TSH 4,77 i zaszła.. aż nieprawdopodobne. Lekarze mówią, że się nie zachodzi z wysokim TSH a tu patrzcie. Oczywiście jeszcze musi zrobić bete i inne badania, ale już coś się dzieje :)
Miałyśmy razem zajść, więc teraz też muszę być :rolleyes:
Ja na razie nic nie czuje. Nie zapowiada się ani na @ ani na ciąże.
Już powinny być nabrzmiałe bolące piersi, ale jeszcze nie ma. No zobaczymy....:unsure:

Do góry