reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no to bylo mega jak robilam test na ladzie a jakby tak jakis klient wszedl :D wariatka pomyslaby :D a jak beczalam to nawet nie pomyslalam, ze moze ktos wejsc :D
ja tam zadnych aplikacji nie mialam, byl seks mialo wyjsc dziecko i juz :D

Farciara :D Tez tak chyba zrobie, wywale to wszystko w p.... :p ja niecierpliwa, B. zestresowany, z tego wszystkiego jak nawet wyjdzie dziecię to zestresowane i z depresja :D Jeszcze mu sie żołnierze znerwicują i pogubią sie chłopaki w drodze do graala :D :D :D

reklama
Farciara :D Tez tak chyba zrobie, wywale to wszystko w p.... :p ja niecierpliwa, B. zestresowany, z tego wszystkiego jak nawet wyjdzie dziecię to zestresowane i z depresja :D Jeszcze mu sie żołnierze znerwicują i pogubią sie chłopaki w drodze do graala :D :D :D
nie wiem czy farciara, bo tak powaznie mowiac to ja naprawde myslalam, ze dlugo mi zejdzie i znerwicowana az bylam przez to :(
a zolnierzyki trafia :D juz te mendy wiedza gdzie leciec i jakis wsciekly doleci :D

No to sobie sikaj ile wlezie jak masz tyle testów :D :))

km5sio4pghry649q.png
Nawet jak na 100 testów 1 będzie pozytywny to super :) warto sikać

Matko kochana, dziewuchy! Na 2 dni odcięłam sie od interntu a musialam dzisiaj nadrabiac ponad godzinę, ale produkujecie :D
Widzisz, nie można popełniać takiego bledu i odcinać sie na 2 dni! :D

O udało sie, tak dziewczyny wyglądał moj jedyny test owu w 11dc, w 12 był już mega słaby.. przytulanki tylko w 12 dc.. wiec mam nikła nadzieje na ciąże [emoji27]
Jak to był pozytyw w 11dc - a pewnie te z Allegro tak maja - to w 12dc wlasnie była owu wiec jest jak najbardziej szansa! :)

Za te słowa szacun :D ty to jestes taka pozytywna kobietka :D kazdego tu chyba podnosisz na duchu ahhh:D
Dziękuje :* aż mi sie łezka zakręciła w oku, tak miło cos takiego usłyszeć :)

Ja to tylko czekam az mi sie okres skonczy i moj wreszcie bd mial raj na ziemi i mi nie powie ze mu nie daje i go ograniczam, az mu obrzydnie to przytulanie :wink:
Lili mi się wczoraj @ skończyła i wzięłam się za męża seksi koszulka i ...cały mc przedemna 2mc po poronieniu i do pracy trzeba się wziąć a nóż zaskoczy,dziewczynki umowa to umowa w lipcu rodzimy

reklama
Beta 26
Progesteron 27
Dzisiaj 31dc i 16dpo.
Lekarz wspomniał że wynik z tarczycy mam podwyzszony. jutro dostanę receptę mam brać jedna tabletkę przy śniadaniu ,dalej dwie tabletki progesteronu na noc. betę powtarzam w poniedziałek. teraz będę się martwić że beta nie za duża.

Do góry