reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

no to bylo mega jak robilam test na ladzie a jakby tak jakis klient wszedl :D wariatka pomyslaby :D a jak beczalam to nawet nie pomyslalam, ze moze ktos wejsc :D
ja tam zadnych aplikacji nie mialam, byl seks mialo wyjsc dziecko i juz :D

Farciara :D Tez tak chyba zrobie, wywale to wszystko w p.... :p ja niecierpliwa, B. zestresowany, z tego wszystkiego jak nawet wyjdzie dziecię to zestresowane i z depresja :D Jeszcze mu sie żołnierze znerwicują i pogubią sie chłopaki w drodze do graala :D :D :D

reklama
Farciara :D Tez tak chyba zrobie, wywale to wszystko w p.... :p ja niecierpliwa, B. zestresowany, z tego wszystkiego jak nawet wyjdzie dziecię to zestresowane i z depresja :D Jeszcze mu sie żołnierze znerwicują i pogubią sie chłopaki w drodze do graala :D :D :D
nie wiem czy farciara, bo tak powaznie mowiac to ja naprawde myslalam, ze dlugo mi zejdzie i znerwicowana az bylam przez to :(
a zolnierzyki trafia :D juz te mendy wiedza gdzie leciec i jakis wsciekly doleci :D

No to sobie sikaj ile wlezie jak masz tyle testów :D :))

km5sio4pghry649q.png
Nawet jak na 100 testów 1 będzie pozytywny to super :) warto sikać

Matko kochana, dziewuchy! Na 2 dni odcięłam sie od interntu a musialam dzisiaj nadrabiac ponad godzinę, ale produkujecie :D
Widzisz, nie można popełniać takiego bledu i odcinać sie na 2 dni! :D

O udało sie, tak dziewczyny wyglądał moj jedyny test owu w 11dc, w 12 był już mega słaby.. przytulanki tylko w 12 dc.. wiec mam nikła nadzieje na ciąże [emoji27]
Jak to był pozytyw w 11dc - a pewnie te z Allegro tak maja - to w 12dc wlasnie była owu wiec jest jak najbardziej szansa! :)

Za te słowa szacun :D ty to jestes taka pozytywna kobietka :D kazdego tu chyba podnosisz na duchu ahhh:D
Dziękuje :* aż mi sie łezka zakręciła w oku, tak miło cos takiego usłyszeć :)

Ja to tylko czekam az mi sie okres skonczy i moj wreszcie bd mial raj na ziemi i mi nie powie ze mu nie daje i go ograniczam, az mu obrzydnie to przytulanie :wink:
Lili mi się wczoraj @ skończyła i wzięłam się za męża seksi koszulka i ...cały mc przedemna 2mc po poronieniu i do pracy trzeba się wziąć a nóż zaskoczy,dziewczynki umowa to umowa w lipcu rodzimy

reklama
Beta 26
Progesteron 27
Dzisiaj 31dc i 16dpo.
Lekarz wspomniał że wynik z tarczycy mam podwyzszony. jutro dostanę receptę mam brać jedna tabletkę przy śniadaniu ,dalej dwie tabletki progesteronu na noc. betę powtarzam w poniedziałek. teraz będę się martwić że beta nie za duża.

Do góry