reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

u mnie bylo tak, ze w cyklu kiedy zaszlam nie myslalam o tym a moj mowi do mnie, Mysza a ty plodne masz no nie? mowie nooo i bylam taka zmeczona, ze sily nie mialam i dla swietego spokoju sie bzyknelismy a ja mowilam i tak nie zajde :D no i mam niezajscie haha :D jeszcze okres sie spoznial dwa dni, ja umieralam, bylo widac, ze ciaza, ale ja nieeee, skad w zyciu :D jak test zrobilam w 31 dc to prawie zemdlalam :D
Pamietam jak sie zapieralas przed zrobieniem testu :p sama Cie namawiałam zebys jeszcze czekala przynajmniej do 29dc :p a Ty ze poczekasz bo wiesz ze @ przyjdzie :p

reklama
[QUOTE="Fabimama, post: 14479184, member: 13oczywiście... test jak zwykle wszystko przyspieszył... lipcowka nie będę :( . Dostałam @@@ .; ([/QUOTE]
Kochana moze to i lepiej ze przyspieszyl... szybciej zaczniesz nowe starania, glowa do gory :*

Beta 26
Progesteron 27
Dzisiaj 31dc i 16dpo.
Lekarz wspomniał że wynik z tarczycy mam podwyzszony. jutro dostanę receptę mam brać jedna tabletkę przy śniadaniu ,dalej dwie tabletki progesteronu na noc. betę powtarzam w poniedziałek. teraz będę się martwić że beta nie za duża.
niech betka ladnie przyrasta i wszystko bedzie dobrze :)

[QUOTE="Fabimama, post: 14479184, member: 13oczywiście... test jak zwykle wszystko przyspieszył... lipcowka nie będę :( . Dostałam @@@ .; (
Kochana moze to i lepiej ze przyspieszyl... szybciej zaczniesz nowe starania, glowa do gory :*[/QUOTE]
Spark kochana wiem. W końcu wrzuciłam na luz... mimo to gdzieś tam miałam nadzieję że w Lipcu kiedy Leos nas opuścił zawita do nas nowe maleństwo. Idę se pobeczec..

Fabimama ja miałam podobnie ostatnio, objawy ciążowe, 2 dni spóźnial mi się okres, jak zrobiłam rano test to późnym wieczorem franca mnie nawiedziła.Przykre są to momenty dla starających.Pewnie za parę dni dołączę do Ciebie.Sierpień należy do Ciebie!☺

reklama
Do góry