reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

u mnie bylo tak, ze w cyklu kiedy zaszlam nie myslalam o tym a moj mowi do mnie, Mysza a ty plodne masz no nie? mowie nooo i bylam taka zmeczona, ze sily nie mialam i dla swietego spokoju sie bzyknelismy a ja mowilam i tak nie zajde :D no i mam niezajscie haha :D jeszcze okres sie spoznial dwa dni, ja umieralam, bylo widac, ze ciaza, ale ja nieeee, skad w zyciu :D jak test zrobilam w 31 dc to prawie zemdlalam :D
Pamietam jak sie zapieralas przed zrobieniem testu :p sama Cie namawiałam zebys jeszcze czekala przynajmniej do 29dc :p a Ty ze poczekasz bo wiesz ze @ przyjdzie :p

reklama
[QUOTE="Fabimama, post: 14479184, member: 13oczywiście... test jak zwykle wszystko przyspieszył... lipcowka nie będę :( . Dostałam @@@ .; ([/QUOTE]
Kochana moze to i lepiej ze przyspieszyl... szybciej zaczniesz nowe starania, glowa do gory :*

Beta 26
Progesteron 27
Dzisiaj 31dc i 16dpo.
Lekarz wspomniał że wynik z tarczycy mam podwyzszony. jutro dostanę receptę mam brać jedna tabletkę przy śniadaniu ,dalej dwie tabletki progesteronu na noc. betę powtarzam w poniedziałek. teraz będę się martwić że beta nie za duża.
niech betka ladnie przyrasta i wszystko bedzie dobrze :)

[QUOTE="Fabimama, post: 14479184, member: 13oczywiście... test jak zwykle wszystko przyspieszył... lipcowka nie będę :( . Dostałam @@@ .; (
Kochana moze to i lepiej ze przyspieszyl... szybciej zaczniesz nowe starania, glowa do gory :*[/QUOTE]
Spark kochana wiem. W końcu wrzuciłam na luz... mimo to gdzieś tam miałam nadzieję że w Lipcu kiedy Leos nas opuścił zawita do nas nowe maleństwo. Idę se pobeczec..

Fabimama ja miałam podobnie ostatnio, objawy ciążowe, 2 dni spóźnial mi się okres, jak zrobiłam rano test to późnym wieczorem franca mnie nawiedziła.Przykre są to momenty dla starających.Pewnie za parę dni dołączę do Ciebie.Sierpień należy do Ciebie!☺

reklama
Do góry