reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja.Też jestem nie wyspana i mi się nic nie chce. Jeszcze synek nad ranem wypalił że go gardło boli, poszedł po chorobie do przedszkola w czwartek i piątek, w te dni nie wychodzili na dwór,po przedszkolu od razu do domu, w piątek godzinę był na judo w sali gimnastycznej, a w sobotę i niedzielę siedział w domu. Więc mam nadzieję że to takie jednorazowe.U mnie 13 dc ( jajnik dalej boli, rano śluzik był) i dziś dopadnę męża. Mój m przyznał się, że on ma z reguły ochotę nad ranem ale ja wtedy śpię i nawet nic mi nie mówi bo na trupa bzykać się nie będzie.Powiedziałam mu że jak ma ochotę to niech da znać, zachęci jakoś bo ja wróżką nie jestem.Ach Ci faceci.
Pogoda u nas marna.Pochmurnie, zimnawo, przynajmniej już tak nie pada.Ale jak się tylko rozpogodzi i będzie dobra aura to zaczniemy wszystkie ciążyć.
Kotek wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!

reklama
reklama
Do góry