ok nie ma problemu, tak myślałam, że to przez przypadekSiedzę na telefonie i dlatego tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok nie ma problemu, tak myślałam, że to przez przypadekSiedzę na telefonie i dlatego tak
Megan ze mnie taki włóczykij
trzymam kciuki żebyśmy się na wątku lipcówek spotkały
ow miałam w16dc a przytulanki były 12,13,14,16 dc
Ja pogratuluje bo dla mnie to ewidentnie mały cud rośnie w twoim łonieZobacz załącznik 779748 zrobiony przed chwilą z drugich siuskow. Mam nadzieję że ten raczej nie oszukuje. jutro beta.
Piękna różowutka kreseczka, niech ciemnieje gratulacjemam dziś 27 dc rano zrobiłam test wygląda tak, muszę go powtóżyć ale mam nadzieję ze kreseczka ni zniknie
Powiedzcie mi bo pierwszy raz robiłam test owulacyjny. Mam 12 dc i widzę cień przy lewej części. Co to oznacza?
Zapmarta to tak jak ja też bez testów, bez liczenia. Dzis robiłam prolaktyne i zobaczymy czy dostinex ja obniżył. Trzymam kciukiwitam się,
hajmal, iza super wieści, oby teraz wszystko było dobrze (co ja gadam musis być dobrze !!!)
Lipcówki na start
Ja bez napinki, nie robię testów owu, nie nastawiam się, ale trzymam kciuki za was dziewczyny.