reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tabelka
staraczki.png

Załączniki

• staraczki.png
    staraczki.png
    80,8 KB · Wyświetleń: 500
reklama
Bertha jak tam u ciebie ?czytalam że jajniki już masz droże brawo :)
Hej, ja dogorywam po laparoskopii :) nie tylko ze drożne ale i całe! Bo miałam miec usuwany jeden jajowod bo było podejrzenie wodniaka! Ale nie było i jajowody oba całe i drożne :)
I jestem lżejsza o torbiel czekoladowa 6cm :)

Ale staneło na tym, ze seksy jak tylko bedzie ochota, on nie bedzie czekał do wieczora tylko brał od progu :D :D :D :D

PS.: Doła ma jeszcze, bo, jak to powiedział "od roku chce mnie na dziecko złapać i nie zawsze gumki zakładał" :D :D :D
No myślałam ze padne ze smiechu jak to usłyszłam, kto to widział zeby chłop babe na dziecko brał :D :D :D
Hahahha, dobre :D

Queen_b takie osoby tego nie rozumieją nic a nic. Bo nie przechodzą tego co my, bo nie wiedzą ile to łez ile nadzieii i ile testów.
Przynajmniej masz nas.

Ja przepraszam że się nie udzielam tak jak 1m temu ale postanowiłam odpuścić w tym cyklu i nie robie testów owu. Więc nawet nie mam się czym z wami podzielić.
Bertha jak tam u ciebie ?czytalam że jajniki już masz droże brawo :)

Emsi jak u ciebie?
Witam nowe dziewczyny.
Izabella dziwne te testy ale jak jest kreska to chyba dobrze .

Nadalka jakieś przeczucia masz ? ja mam już od dawna ze mi jest tylko 1 dziecko pisane.

No oczywiście zrobiłam sobie test :/ no i nic.... teraz już będę musiała czekać do 1. bo już nie mam testów.
Jakoś nie mam pewności czy ja w ogóle miałam te owulke. Pewnie zaś będę czekać kilka mc na okres...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anik nie do końca. Tak naprawdę to mój drugi cykl. W pierwszą ciążę zaszłam jak tylko lekarstwa mnie naprawił. W drugą zaszłam bez leków ale poronilam w 9tc (przez przypadek dowiedziałam się że jestem w ciąży ). Po tym wszystkim postanowiłam ze względu na prace starać się dopiero pod koniec roku czyli teraz.
Mam o wiele więcej leków niż wtedy a nie czuje ze się ma coś udać.
Wiem ze się nie powinnam poddawać ale czuje że mi była pisana tylko 1 ciąża. Ja jestem taka czarownica często to co przeczowam się niestety sprawdza. Wiem to dziwne.
nimitii u mnie teraz oczekiwanie, dopiero chyba 17dc bo staram się nie myśleć, nie szukać objawow itp i jest mi z tym bardzo dobrze. Planuje normalnie nie biorąc pod uwagę ewentualnej zmiany i stad właśnie moje pytanie o fitness bo brakuje mi tego i czuje się taka ociezala...
Jeśli chodzi kochana o Twoje podejście to nie żadna czarownica z przeczuciami tylko tak się nastawiasz. Nasze myśli mają niesamowity wpływ na nasze życie i takie czarnowidztwo może przełożyć się na Twoje życie i pogłębiać smutki. Nie chce Cię straszyć ale podejście jest bardzo ważne i nie mówię o tej 'sławnej' psychice kobiet ale generalnie o podejściu do życia i sposobie myślenia. Ja głęboko w to wierzę i dlatego kochanie nie czaruj tylko MYŚL POZYTYWNIE !!! [emoji12]

Windy super ... udowodniłas jak ważna jest rozmowa i jak bardzo możemy się czasem mylić ... teraz juz tylko do roboty i tak jak piszesz ... kiedy tylko będziecie mieli na to ochotę [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Miedzy 3a 5dc fsh lh progestero tsh bez różnicy
Pod jakim kątem w badania były w kierunku niepolodnosci ,problemu zajścia w ciażę?
Teraz chce zrobić wyniki, bo 2cykl z rzędu, się nie udało chociaż wspołżyliśmy praktycznie co 2 dni przez cały cykl. A w Poznaniu robiłam kilka lat temu badania w kierunku pcos Bo miałam nieregularne miesiączki albo ich brak.

1 listopada. Według testów owu powinnam mieć 38 dc także 1 powinien już byc na 100% czy cos wyszło czy nie...

A zawsze masz tak długie cykle? I bierzesz jakieś leki? Ja myślałam, że jak 3 miesiące z rzędu miałam cykle 45dni to tak już będzie. A teraz dostałam @ po 35 dniach. I bądź tu mądry. A testy owu wykazały coś? Że była owulka?

A zawsze masz tak długie cykle? I bierzesz jakieś leki? Ja myślałam, że jak 3 miesiące z rzędu miałam cykle 45dni to tak już będzie. A teraz dostałam @ po 35 dniach. I bądź tu mądry. A testy owu wykazały coś? Że była owulka?

Brałam tabletki anty. Wcześniej zanim zaczęłam brać to cykle miałam 33-40 dni. Ale z córka tez zaszłam późno bo chyba w 34 dc.
Najciemniejsze kreski miałam w 37 i 38 dc. Wtedy tez miałam bardzo tkliwe i bolesne piersi . No ale nie wiem, nigdy wcześniej nie odczuwałam owulacji.

reklama
Bertha super! bardzo się cieszę! teraz tylko działać &&&
Iza mam nadzieję? że tym razem wszystko będzie dobrze!
Miałam jeszcze tyle napisać i zapomniałam :/
Powodzenia dla starających się i kciuki &&& za testujące.
Ja dziś zatestowałam. 11 dpo i biel wizira :(
Choć wcześnie to czuje, że znów nic z tego. Tak mi nieszczęśliwie. To już kolejny cykl gdzie miało się udać. Warunki idealne i d**a. Co za życie. Brak mi już sił. Jak można tak tęsknić i rozpaczać za czymś czego się nigdy nie miało...
Kolejny cykl "odpuszczony"-mąż pojechał na kurs na ponad trzy tygodnie i akurat ominiemy płodne :(

Do góry