Nie wszystko w normie -oby sie wszystko unormowalo, moze mialas jakies stresy lub cos, ze tak sie stalo
Mam nadzieję że będzie dobrze
Haha skrzyżujesz nogi dobre sprzedam M
Oj humory dzieci mają i to jakie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wszystko w normie -oby sie wszystko unormowalo, moze mialas jakies stresy lub cos, ze tak sie stalo
Trzymam kciuki aby była duża [emoji6]Na gratulacje to jeszcze za wcześnie. takie cienie mnie nie ciesza. aby teraz było wszystko dobrze. na betę we wtorek. aby była duża.
my sie smiejemy, ze jak zaczne rodzic i bedzie snieg i dluga droga do szpitala to krzyzuje nogi i nie urodze w aucieNie wszystko w normie -
Mam nadzieję że będzie dobrze
Haha skrzyżujesz nogi dobre sprzedam M
Oj humory dzieci mają i to jakie!
Ja nie mam niestety rodzeństwa - i to jest m.in powód, że chcę dużej rodziny (tzn. trójeczki). Między moimi chłopcami są 23 miesiące różnicy i na początku był hardcor - bo pojawił się noworodek, a starszy synek jeszcze bardzo mnie potrzebował i w dodatku budził się w nocy kilka razy. Więc czasem bywało, że wstawałam po 6-8 razy w nocy.. Ale za to, jak tylko młodszy zaczął być mobilny, nie odstępował starszego na krok i do teraz tak jest. Bawią się wspaniale i są za sobą całym sercem. Oczywiście, że czasem się pokłócą, ale jak ich zapytasz kogo kochasz najbardziej?- to na pierwszym miejscu - brata, a potem równo wszystkichAle zbieżność
U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itp[emoji14]A wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki ja bylam w 10 tyg, czyli juz coraz lepiej powinno byc.. Ale 1,5 tyg juz nie zylo.. W 8 tyg przestalo bic serce.Anik, tak mi przykro.... światełko dla twojego aniołka..
Który to tc? Nie odpowiadaj jak nie czujesz sie na siłach.
Ja jestem juz gotowa do zabiegu - laparoskopia, usunięcie torbieli, wodniaka i drożność.
Ok 7 wizyta lekarza i na zabieg. Trzymajcie kciuki.
Na kiedy masz termin? Pierwsze dzidzi?nie, bardziej sie bolu boje juz po samego porodu nie, wszedl to musi wyjsc no nie?
pierwsza ciaza stracona (odp Ci na watku na straconej), teraz mam termin koniec grudnia, szczesliwie urodzone i donoszone to bedzie pierwszeNa kiedy masz termin? Pierwsze dzidzi?
oj Ci poiem, ze mi kasa w tej ciazy ucieka z portfela...dwa razy w miesiacu wizyty (za jedna mam 130zl) plus laboratorium przed kazda i zawsze jakies badania, prywatnie oczywiscie, pierwsza polowa ciazy ciagle leki na podtrzymanie, na infekcje i kasy poszlo jak nie wiem, ale warto...naprawde psychika duzo robi, ja potwierdzam ze jak zaszlam to mialam glowe praca zajeta, bo byl wtedy kociollux też nigdy nie myślałam żeby mieć dziecko po dziecku. W sumie to raczej myśleliśmy, żeby mieć jedno a potem zmieniliśmy zdanie. Co do ginki to chyba odwiedzę swoją prywatnie w styczniu jak do tego momentu się nie uda. Na razie nie chciałam chodzić prywatnie bo szkoda mi kasy. Wolę kupić coś synkowi. M też mnie przekonał, żebym dała sobie więcej czasu i że w pierwszą ciążę ginekolog nie pomógł mi zajść a też miałam wtedy z tym problemy. No i faktycznie ma racje- chodziłam wtedy na monitoring, brałam clo 1 cykl i wszystkie badania porobiliśmy i nic to nie dało. Samo wyszło jak głowę miałam zaprzątniętą innymi myślami.
Aleksandrax my z bratem mamy różnicę 5,5 roku i kiepsko się dogadujemy.