reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

lili91 - Jeśli do poniedziałku nie pojawi się okres, to beta hcg w poniedziałek. Gdyby mi wypadło tak, że nie dam rady, to zrobię chociaż apteczny. Także trzymajmy kciuki za siebie nawzajem! Od stycznia albo dłużej (nie pamiętam jak wcześniej, nie mam w appce, bo wymieniałam telefon) mam regularny cykl 28-31 dni, więc wiem, że w poniedziałek to już będzie na 100% po terminie; taki 10dniowy poślizg to musiało być dla Ciebie ciężkie przeżycie, ja bym chyba już miała ciążę urojoną. :p
U mnie ten problem ze za granica jestem i tylko sikany test poki co dostepny bo boje sie ze ciezko by mi sie bylo dogadac o co mi chodzi a nie chce nikogo w to wciagac. No w zeszlym miesiacu to wiadomo stresik byl bo jeszcze tak nie do konca bylismy zdecydowani na dzidzie ale juz sie nakrecilam dopoki testu nie zrobilam i wyszedl negatyw, to wtedy odpuscilam i cierpliwie czekalam. Teraz jak sie zdecydowalismy to nawet juz Moj chodzi i mowi ze fajnie jak nie dostane i wgl. Wiec zostalo czekac czy przyjdzie czy nie. A Ty kiedy bd testowac?

reklama
No miałam na myśli, że ja idę robić beta hcg w poniedziałek :) Chyba że wcześniej dostanę miesiączkę. Także testujemy w ten sam dzień - ale emocje ;D

Ja za to chyba zatestuję jutro, jak @ nie przylezie. No kusi ten test, leży i sie na mnie patrzy :D bo do poniedzialku to ja na bank nie wytrzymam. :D mam nadzieje ze nic mnie z rana jednak nie zaskoczy ;) Trzymam kciuki za pozytywy i wysokie bety! &&&&

Ja za to chyba zatestuję jutro, jak @ nie przylezie. No kusi ten test, leży i sie na mnie patrzy :D bo do poniedzialku to ja na bank nie wytrzymam. :D mam nadzieje ze nic mnie z rana jednak nie zaskoczy ;) Trzymam kciuki za pozytywy i wysokie bety! &&&&
Nie martw sie ja jak mam jakis poslizg to sb awaryjnie kupuje test z mysla za kilka dzni zrobie a konczy sie tym ze albo rb zaraz po przyjezdzie ze sklepu badz zaraz rano dnia nastepnego hihihi

reklama
Do góry