reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale zbieżność :D

U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itp[emoji14]A wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam brata, roznica wieku 4,5 roku i swietne relacje :) nawet teraz jako dorosli fajnie sie dogadujemy

reklama
Ale zbieżność :D

U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itp[emoji14]A wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam rodzeństwa niestety, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby mój mały nie miał. Ale wydaje mi się, że bez względu na różnice wieku i tak zawsze będzie dochodziło do zgrzytów między rodzeństwem.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam rodzeństwa niestety, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby mój mały nie miał. Ale wydaje mi się, że bez względu na różnice wieku i tak zawsze będzie dochodziło do zgrzytów między rodzeństwem.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie, moze byc rok roznicy i beda sie rwac za wlosy, bo beda sie klocic o klocki

reklama
Do góry