ja mam brata, roznica wieku 4,5 roku i swietne relacje nawet teraz jako dorosli fajnie sie dogadujemyAle zbieżność
U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itp[emoji14]A wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lanvin
Fanka BB :)
Ja nie mam rodzeństwa niestety, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby mój mały nie miał. Ale wydaje mi się, że bez względu na różnice wieku i tak zawsze będzie dochodziło do zgrzytów między rodzeństwem.Ale zbieżność
U mnie miało być 2 i pół roznicy, ale nie wyszło, jak teraz będzie ok, to będzie 3 lata. Mam nadzieję że wystarczy, bo między mną i siostra było 3,5 roku i nie dogadywalysmy się w dzieciństwie :/
A wydaje mi się ze im później to też ciężej by mi było wrócić znów do pieluch itp[emoji14]A wy jakie macie roznice wieku z rodzeństwem i czy się dogadywaliscie?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Jak Twój sobie z tym radzi?teraz bez, bo lekarz zabronil, a potem...uschniemy haha
spytaj sie go bo jak ja zartuje, ze niech se radzi jak mu tam wygodnie to sie oburza, ze on kawalerem nie jest by se reka robic dobrze haha, biorac pod uwage, ze to niewyzyte stworzenie to mnie to gnebi jak on wytrzymuje
dokladnie, moze byc rok roznicy i beda sie rwac za wlosy, bo beda sie klocic o klockiJa nie mam rodzeństwa niestety, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby mój mały nie miał. Ale wydaje mi się, że bez względu na różnice wieku i tak zawsze będzie dochodziło do zgrzytów między rodzeństwem.
Emsi*
Moje tez .... cicho gratuluję [emoji4]Zobacz załącznik 779324 dzisiaj robiłam ale z drugich siuskow. moje oczy widzą cień. A jak wasze?? dzisiaj 27dc i 12dpo.
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Na gratulacje to jeszcze za wcześnie. takie cienie mnie nie ciesza. aby teraz było wszystko dobrze. na betę we wtorek. aby była duża.
No właśnie pierwszy raz -z racji że mam stan zapalny uszu lekarka przed wypisaniem leków zrobila betę jest ujemna także hormony szalejąno nic czekam aż się rozkręci normalniezawsze tak masz z @ czy tylko w tym cyklu?
reklama
oby sie wszystko unormowalo, moze mialas jakies stresy lub cos, ze tak sie staloNo właśnie pierwszy raz -z racji że mam stan zapalny uszu lekarka przed wypisaniem leków zrobila betę jest ujemna także hormony szalejąno nic czekam aż się rozkręci normalnie