reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

lux no mój synek jest bardzo za mną. Codziennie mówi mi, że jestem piękna, słodka, że mnie tak bardzo kocha jak stad aż do kosmosu, że che się ze mną kiedyś ożenić. Słodziutki i kochany jest. Staram mu się poświęcać dużo czasu, nawet z nim śpię.Korzystam póki mogę. Wczoraj oglądał reklamę z Margaret i mówi jaka ona jest piękna. Byłam zazdrosna, mówię do niego że nie jest piękna bo mamusia jest piękna a on że ona mu się podoba.
Ja mam dziś 20 dc. 30 października będzie chwila prawdy. Raczej na wiele nie liczę bo w poniedz.(16 dc) byłam u ginki na nfz i nie była pewna mojej owulki, niby ciałko żółte w prawym jajniku ale nie widziała płynu w zatoce w macicy. Pytała się czy robię testy owulacyjne. Poradziła mi pić inofolik na wzmocnienie owulki. Sama przyznała, że ma kiepski sprzęt i wiele nie widzi. Więc dużo się nie dowiedziałam.

reklama
no i Ci powiem, ze jak zobacze, ze moj taki samodzielny to drugiego sie odechce, bo wygodna sie zrobie hihi
Mi się też nie chciało, ale mam już trochę spokoju, to mam potrzebę :-) ale jakbym miała możliwość wcześniej zajść, to pewnie staralabym się tak, żeby była mniejsza różnica wieku :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

lavin to masz fajnie bo mój po przedszkolu chce się bawić z nami, co chwilę woła o coś, to picie, jedzenie, bajka. Wczoraj wieczorem budowałam z nim sklep z klocków lego.
On tak zaczął niedawno, teraz też lubi z nami układać klocki, ale jak powiem, że muszę coś zrobić, albo się położyć, to rozumie :-) lubi też pomagać w gotowaniu, sprzątaniu, odkurza, wyciera kurze, myje podłogi, wstawia pranie :p a jak wracamy z zakupów, to sam reklamówki rozpakowuje, bo tak chce :p ale wiadomo, nie zawsze jest tak miło, bo jak ma zły dzień, albo źle się czuje, to fochy od rana do wieczora i nie dogadasz się :-)

Asica ja mam multum leków :/ metformine clostilberyt między 5 a 9 dniem olej z wiesiołka mioviarian kwas foliowy i acart
O kurcze aż tyle tego. Ja przed pierwszą ciążą brałam euthyrox, femibion 1i kwas foliowy i codziennie piłam łyżkę oleju z wiesiołka i jakoś poszło w pierwszym cyklu. Teraz mam euthyrox, kwas foliowy, jodid i witrum d3 forte. I dwa cykle do niczego. Ten jest chyba ostatni, bo jak do grudnia nie zajdę w ciążę to mnie zwolnią z pracy i pozamiatane. Będę musiała szukać nowej i dopiero na następny rok zacząć starania. A tak chciałam mieć 3lata różnicy między dziećmi :no:

Mi się też nie chciało, ale mam już trochę spokoju, to mam potrzebę :-) ale jakbym miała możliwość wcześniej zajść, to pewnie staralabym się tak, żeby była mniejsza różnica wieku :-)

ja wlasnie malej roznicy wieku nie chce i zaraz po porodzie jak pojde na kontrol to pogadam o dobrym zabezp przed ciaza :) zastrzelilabym sie gdybym miala dziecki rok po roku

On tak zaczął niedawno, teraz też lubi z nami układać klocki, ale jak powiem, że muszę coś zrobić, albo się położyć, to rozumie :-) lubi też pomagać w gotowaniu, sprzątaniu, odkurza, wyciera kurze, myje podłogi, wstawia pranie :p a jak wracamy z zakupów, to sam reklamówki rozpakowuje, bo tak chce :p ale wiadomo, nie zawsze jest tak miło, bo jak ma zły dzień, albo źle się czuje, to fochy od rana do wieczora i nie dogadasz się :-)

a co Ty mamuska myslisz :D takie male srajki tez moga focha strzelic i jakie sa obrazone na caly swiat :D hehe, jakie one maja problemy hehe

Cześć dziewczyny.
To co ze mną się wlasnie dzieje to jakas MASAKRA. Nie odzywalam, ale caly czas bylam z wami.
Sluchajcie wstalam rano do toalety i zauwazylam krewke na papierze. To jest 18 dc. Teraz mam jakies skurcze czy nie wiem, jak to nazwac, rwanie? Bardzo mnie cisnie na pecherz w ogole jakbym miala zapalenie pecherza. Szykuje sie wlasnie do pracy, ale nie moge wyjść z toalety. Moze wiecie o co chodzi. Nigdy nie mialam takiego uczucia. Wydaje mi sie, ze owulacja byla w środę, oczywiscie skorzystalismy z okazji, ale tak szybko by zaczelo sie cos dziac?
A tak w ogole to jestem przeziebiona.
Jeśli w środę owulacja to nie plamienie implantacyjne. Może plamienie okołoowulacyjne ?

lux no mój synek jest bardzo za mną. Codziennie mówi mi, że jestem piękna, słodka, że mnie tak bardzo kocha jak stad aż do kosmosu, że che się ze mną kiedyś ożenić. Słodziutki i kochany jest. Staram mu się poświęcać dużo czasu, nawet z nim śpię.Korzystam póki mogę. Wczoraj oglądał reklamę z Margaret i mówi jaka ona jest piękna. Byłam zazdrosna, mówię do niego że nie jest piękna bo mamusia jest piękna a on że ona mu się podoba.
Ja mam dziś 20 dc. 30 października będzie chwila prawdy. Raczej na wiele nie liczę bo w poniedz.(16 dc) byłam u ginki na nfz i nie była pewna mojej owulki, niby ciałko żółte w prawym jajniku ale nie widziała płynu w zatoce w macicy. Pytała się czy robię testy owulacyjne. Poradziła mi pić inofolik na wzmocnienie owulki. Sama przyznała, że ma kiepski sprzęt i wiele nie widzi. Więc dużo się nie dowiedziałam.
ja czuje, ze moj Natan to bedzie taka moja przylepka i maly krolewicz zacalowany, a moj Tomek to fiola ma na jego punkcie, wiec co to bedzie jak sie urodzi...a chcesz isc do innego lekarza zobaczyc co sie swieci, moze poszukaj takiego, ktory ma lepszy sprzet

reklama
Do góry