kacha10
Fanka BB :)
lux no mój synek jest bardzo za mną. Codziennie mówi mi, że jestem piękna, słodka, że mnie tak bardzo kocha jak stad aż do kosmosu, że che się ze mną kiedyś ożenić. Słodziutki i kochany jest. Staram mu się poświęcać dużo czasu, nawet z nim śpię.Korzystam póki mogę. Wczoraj oglądał reklamę z Margaret i mówi jaka ona jest piękna. Byłam zazdrosna, mówię do niego że nie jest piękna bo mamusia jest piękna a on że ona mu się podoba.
Ja mam dziś 20 dc. 30 października będzie chwila prawdy. Raczej na wiele nie liczę bo w poniedz.(16 dc) byłam u ginki na nfz i nie była pewna mojej owulki, niby ciałko żółte w prawym jajniku ale nie widziała płynu w zatoce w macicy. Pytała się czy robię testy owulacyjne. Poradziła mi pić inofolik na wzmocnienie owulki. Sama przyznała, że ma kiepski sprzęt i wiele nie widzi. Więc dużo się nie dowiedziałam.
Ja mam dziś 20 dc. 30 października będzie chwila prawdy. Raczej na wiele nie liczę bo w poniedz.(16 dc) byłam u ginki na nfz i nie była pewna mojej owulki, niby ciałko żółte w prawym jajniku ale nie widziała płynu w zatoce w macicy. Pytała się czy robię testy owulacyjne. Poradziła mi pić inofolik na wzmocnienie owulki. Sama przyznała, że ma kiepski sprzęt i wiele nie widzi. Więc dużo się nie dowiedziałam.