reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

w aptece nie wiem ale te w rosmanie sa specjalnie dla mam mogą być inaczej wycięte niż ortopedyczne . Wczoraj tak rzuciłam okiem to były jak by troszkę węższe bo te otopedyczne były strasznie szerokie dla mnie bo ja niska jestem ale w tamtym czasie lepszy taki niż żaden.

reklama
nie chcę Cie zasmucać ale w 23 dc to raczej nie wielkie szanse na to żeby test wyszedł pozytywny choć by ciąża faktycznie była. Niektóre dziewczyny pisza ze czasem w 26 dc wychodziła słabiusieńka kreska. Nie ma nic bardziej przygnębiającego niż biel vizira. Ale jeśli wyjdzie to daj znać :)
Hejka. Mój gin każe mi robić testy w 25 dc i jak nic nie wyjdzie odstawic duphaston. Mówi ze jak do 12 dpo test nic nie pokazuje to szanse są juz niewielkie. Wiadomo że są bo nieraz po terminie @ test jeszcze nie wychodzi.

Ja testuje w sobote, bedzie to dopiero 23 dc ale mąż ma właśnie urodziny [emoji3] może coś wyjdzie... I tu pytanie do was. Będę w rossmanie,ktory test najlepiej kupic? Największa czułość?? [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Testy marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.

Bertha - i jakbym chciała żebyś miała racje tak niestety ... cos chyba było z tamtym testem złe. Dzis zrobiłam rano clearblue - a tak jeden wielki minus ! Jakby była ciąża od razu Plus by wyszedł - nir czekałam co prawda 5min bo juz byłam spóźniona, ale wiadomo. Wroce z pracy to spojrzę na niego ale raczej minus nie zmieni sie w plus ;-( także zostaje zacząć starania w tym cyklu ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej, ja bym tak nie mogła szybko odłożyć testu i wyjsć :):) czekam niecierpliwie zatem na popołudnie i info co tam na teście :) kciuków nie puszczam!!

Powiedzcie mi proszę kiedy u mnie te dni płodne będą bo sobie nie radzę kompletnie. Miesiączkę miałam 29.09, 2.10 włożyłam ostatni nuva ring ale po tygodniu 9.10 stwierdziliśmy, że się staramy o drugą dziecko. 13.10 dostałam krwawienie i trwało 3 dni (normalnie Miesiączkę mam 7 dni bite). I teraz jak ja mam to policzyć? :(

km5sio4pghry649q.png
Ciężka sprawa, ale tez bym raczej liczyła od 13.10.

ulozony jest glowka w dol i nozki sie wypchaja kolo pepka, ale wczoraj chyba jakas gimnastyke mial, bo jakos kilka cm od pepka je wypychal, az bylo widac :) a raczki ida w kierunku jajnikow i to boli jak diabli jak przylozy mocniej
Jejku, ależ ja zazroszcze tych kopniaków, ruchów, stopek wypychanych przez brzuch :):):) to musi byc cuuuuudowne!!

w aptece nie wiem ale te w rosmanie sa specjalnie dla mam mogą być inaczej wycięte niż ortopedyczne . Wczoraj tak rzuciłam okiem to były jak by troszkę węższe bo te otopedyczne były strasznie szerokie dla mnie bo ja niska jestem ale w tamtym czasie lepszy taki niż żaden.
musze sie rozejrzec jak juz bede wiedziec w jaki sposob bede rodzic :)

Zaraz małego przywiozą jak będziesz na sali,nie martw się będzie dobrze,wiadomo że boli po cc,ale kup ten pas jest bardzo dobry,przynajmniej flak na brzuszku nie zostaje i lepiej się chodzi
i klada dziecko jak tak lezysz na plasko? ze mna mo facet bedzie caly czas wiec on przypilnuje malego :) bratowa dosc dlugo czekala na corcie po cc

reklama
Do góry