reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

w aptece nie wiem ale te w rosmanie sa specjalnie dla mam mogą być inaczej wycięte niż ortopedyczne . Wczoraj tak rzuciłam okiem to były jak by troszkę węższe bo te otopedyczne były strasznie szerokie dla mnie bo ja niska jestem ale w tamtym czasie lepszy taki niż żaden.

reklama
nie chcę Cie zasmucać ale w 23 dc to raczej nie wielkie szanse na to żeby test wyszedł pozytywny choć by ciąża faktycznie była. Niektóre dziewczyny pisza ze czasem w 26 dc wychodziła słabiusieńka kreska. Nie ma nic bardziej przygnębiającego niż biel vizira. Ale jeśli wyjdzie to daj znać :)
Hejka. Mój gin każe mi robić testy w 25 dc i jak nic nie wyjdzie odstawic duphaston. Mówi ze jak do 12 dpo test nic nie pokazuje to szanse są juz niewielkie. Wiadomo że są bo nieraz po terminie @ test jeszcze nie wychodzi.

Ja testuje w sobote, bedzie to dopiero 23 dc ale mąż ma właśnie urodziny [emoji3] może coś wyjdzie... I tu pytanie do was. Będę w rossmanie,ktory test najlepiej kupic? Największa czułość?? [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Testy marki Facelle sa niby czułości 25, ale sa duzo czulsze niz niektóre 10-tki. Takze polecam.

Bertha - i jakbym chciała żebyś miała racje tak niestety ... cos chyba było z tamtym testem złe. Dzis zrobiłam rano clearblue - a tak jeden wielki minus ! Jakby była ciąża od razu Plus by wyszedł - nir czekałam co prawda 5min bo juz byłam spóźniona, ale wiadomo. Wroce z pracy to spojrzę na niego ale raczej minus nie zmieni sie w plus ;-( także zostaje zacząć starania w tym cyklu ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej, ja bym tak nie mogła szybko odłożyć testu i wyjsć :):) czekam niecierpliwie zatem na popołudnie i info co tam na teście :) kciuków nie puszczam!!

Powiedzcie mi proszę kiedy u mnie te dni płodne będą bo sobie nie radzę kompletnie. Miesiączkę miałam 29.09, 2.10 włożyłam ostatni nuva ring ale po tygodniu 9.10 stwierdziliśmy, że się staramy o drugą dziecko. 13.10 dostałam krwawienie i trwało 3 dni (normalnie Miesiączkę mam 7 dni bite). I teraz jak ja mam to policzyć? :(

km5sio4pghry649q.png
Ciężka sprawa, ale tez bym raczej liczyła od 13.10.

ulozony jest glowka w dol i nozki sie wypchaja kolo pepka, ale wczoraj chyba jakas gimnastyke mial, bo jakos kilka cm od pepka je wypychal, az bylo widac :) a raczki ida w kierunku jajnikow i to boli jak diabli jak przylozy mocniej
Jejku, ależ ja zazroszcze tych kopniaków, ruchów, stopek wypychanych przez brzuch :):):) to musi byc cuuuuudowne!!

w aptece nie wiem ale te w rosmanie sa specjalnie dla mam mogą być inaczej wycięte niż ortopedyczne . Wczoraj tak rzuciłam okiem to były jak by troszkę węższe bo te otopedyczne były strasznie szerokie dla mnie bo ja niska jestem ale w tamtym czasie lepszy taki niż żaden.
musze sie rozejrzec jak juz bede wiedziec w jaki sposob bede rodzic :)

Zaraz małego przywiozą jak będziesz na sali,nie martw się będzie dobrze,wiadomo że boli po cc,ale kup ten pas jest bardzo dobry,przynajmniej flak na brzuszku nie zostaje i lepiej się chodzi
i klada dziecko jak tak lezysz na plasko? ze mna mo facet bedzie caly czas wiec on przypilnuje malego :) bratowa dosc dlugo czekala na corcie po cc

reklama
Do góry