dziekuje :* juz sie doczekac nie moge tej mojej wiercipiety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje :* juz sie doczekac nie moge tej mojej wiercipiety
Nie dziwie się przerwsze bobo? Zleci, aż się zdziwisz :-)dziekuje :* juz sie doczekac nie moge tej mojej wiercipiety
queen_b prawie na zawał zeszłam! oby na na tym teście wyszła uśmiechnięta buźka
Lux to nawet się nie zastanawiaj tylko cc,poród to wysiłek,trzymam kciuki oby wszystko było dobrze,no i rozwiazanie oczywiściecisnienie wariuje w oczach i nerw uszkodzony mialam zeza operowanego jak dziecko i przy wiekszym wysilku oczy zachodza mgla, nie widze literek na pilocie, tel....
czuje, ze bedzie cc...no nic czekam na opinie okulistyLux to nawet się nie zastanawiaj tylko cc,poród to wysiłek,trzymam kciuki oby wszystko było dobrze,no i rozwiazanie oczywiście
Cc wcale nie jest takie złe, ja jestem po cc i jestem zadowolona. Blizne mam ok. 10 cm, jest na tyle nisko, że jej nie widać, a po samej operacji szybko doszłam do siebie. Pierwsze 3-4 dni było ciężko, wiadomo, ale później było ok, normalnie nosiłam małego i wszystko koło niego robiłam od samego początku w szpitalu.czuje, ze bedzie cc...no nic czekam na opinie okulisty
moja bratowa miala w kwietniu cc (pierwsza ciaze rozwiazali sn) i pamietam jak ją bolalo, jak z bolem wstawala, ale ona twarda baba i dala rade a ja miekka i pewnie bede stekac przez dwa tygodnieCc wcale nie jest takie złe, ja jestem po cc i jestem zadowolona. Blizne mam ok. 10 cm, jest na tyle nisko, że jej nie widać, a po samej operacji szybko doszłam do siebie. Pierwsze 3-4 dni było ciężko, wiadomo, ale później było ok, normalnie nosiłam małego i wszystko koło niego robiłam od samego początku w szpitalu.