reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na ovufriend.pl, polecam.

Ja tam ci mówiłam ze ty w ciąży jesteś od dawna i jak pisałaś podczas @ ze jest brązowa a nie krwista to tez mnie to utwierdziło w przekonaniu ze to ciąża :):) ja uważam ze jesteś w ciąży nadal :) nie wiem czemu jeszcze nie sikacz na ciążowy :) na owu sikasz a na ciążowy to jakis gorszy? :) dajesz!

O, Bulbasek, a macie jakies menu przygotowane dla męża? Ja tez chce zacząć odżywiać sie tłuszczowo, zgodnie z żywieniem optymalnym i nie mam motywacji zeby sobie menu dzienne ułożyć, jakies skomplikowane mi sie wydaje przeliczanie tyg makroskladnikkow..

Bertha - i jakbym chciała żebyś miała racje tak niestety ... cos chyba było z tamtym testem złe. Dzis zrobiłam rano clearblue - a tak jeden wielki minus ! Jakby była ciąża od razu Plus by wyszedł - nir czekałam co prawda 5min bo juz byłam spóźniona, ale wiadomo. Wroce z pracy to spojrzę na niego ale raczej minus nie zmieni sie w plus ;-( także zostaje zacząć starania w tym cyklu ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niech poczeka jeszcze trochę, masz termin w grudniu?
Trzymaj się i powodzenia, bezproblemowego porodu życzę.
Ja pamiętam że pod koniec już mi tak ciężko było ze nie mogłam się doczekać kiedy w końcu wyjdzie, a on przesiedzial jeszcze 6 dni po terminie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki :* musze sie bardziej oszczedzac i juz, nie chce urodzic wczesniaka, wole zeby do terminu dotrwal :) a i niech se posiedzi dluzej, choc nie powiem, czasami mam dosc, ze chcialabym juz grudzien, zgaga zyc nie daje, puchne, ale jak Natan kopie to..... jestem najszczesliwsza na swiecie :D

Powiedzcie mi proszę kiedy u mnie te dni płodne będą bo sobie nie radzę kompletnie. Miesiączkę miałam 29.09, 2.10 włożyłam ostatni nuva ring ale po tygodniu 9.10 stwierdziliśmy, że się staramy o drugą dziecko. 13.10 dostałam krwawienie i trwało 3 dni (normalnie Miesiączkę mam 7 dni bite). I teraz jak ja mam to policzyć? :(

km5sio4pghry649q.png

dzieki :* musze sie bardziej oszczedzac i juz, nie chce urodzic wczesniaka, wole zeby do terminu dotrwal :) a i niech se posiedzi dluzej, choc nie powiem, czasami mam dosc, ze chcialabym juz grudzien, zgaga zyc nie daje, puchne, ale jak Natan kopie to..... jestem najszczesliwsza na swiecie :D [emoji813]
A ile przytyłaś w ciąży? :-)
Oszczędzaj się ile możesz :-) Mi skurcze zaczęły się gdzieś w 6 miesiącu aż szyjka mi się skracała i musiałam mieć założony pessar. Pewnie jakbym słuchała i się oszczedzala, to by tak nie było, chociaż kto wie. Z naturą nie wygrasz :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi proszę kiedy u mnie te dni płodne będą bo sobie nie radzę kompletnie. Miesiączkę miałam 29.09, 2.10 włożyłam ostatni nuva ring ale po tygodniu 9.10 stwierdziliśmy, że się staramy o drugą dziecko. 13.10 dostałam krwawienie i trwało 3 dni (normalnie Miesiączkę mam 7 dni bite). I teraz jak ja mam to policzyć? :(
zawsze liczy sie od 1 dnia krwawienia

reklama
A ile przytyłaś w ciąży? :-)
Oszczędzaj się ile możesz :-) Mi skurcze zaczęły się gdzieś w 6 miesiącu aż szyjka mi się skracała i musiałam mieć założony pessar. Pewnie jakbym słuchała i się oszczedzala, to by tak nie było, chociaż kto wie. Z naturą nie wygrasz :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
jak sie ostatnio wazylam to 4 kg tylko, bylo 5, ale kilogram schudlam, nie wiem ile teraz waga pokaze, bo waze sie regularnie co trzy tygodnie podczas wizyty :) w sobote zaczne 32 tydzien :) szyjka ok, licze, ze i na srodowym usg nadal bedzie cala :)

Do góry