reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Na ovufriend.pl, polecam.

Ja tam ci mówiłam ze ty w ciąży jesteś od dawna i jak pisałaś podczas @ ze jest brązowa a nie krwista to tez mnie to utwierdziło w przekonaniu ze to ciąża :):) ja uważam ze jesteś w ciąży nadal :) nie wiem czemu jeszcze nie sikacz na ciążowy :) na owu sikasz a na ciążowy to jakis gorszy? :) dajesz!

O, Bulbasek, a macie jakies menu przygotowane dla męża? Ja tez chce zacząć odżywiać sie tłuszczowo, zgodnie z żywieniem optymalnym i nie mam motywacji zeby sobie menu dzienne ułożyć, jakies skomplikowane mi sie wydaje przeliczanie tyg makroskladnikkow..

Bertha - i jakbym chciała żebyś miała racje tak niestety ... cos chyba było z tamtym testem złe. Dzis zrobiłam rano clearblue - a tak jeden wielki minus ! Jakby była ciąża od razu Plus by wyszedł - nir czekałam co prawda 5min bo juz byłam spóźniona, ale wiadomo. Wroce z pracy to spojrzę na niego ale raczej minus nie zmieni sie w plus ;-( także zostaje zacząć starania w tym cyklu ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niech poczeka jeszcze trochę, masz termin w grudniu?
Trzymaj się i powodzenia, bezproblemowego porodu życzę.
Ja pamiętam że pod koniec już mi tak ciężko było ze nie mogłam się doczekać kiedy w końcu wyjdzie, a on przesiedzial jeszcze 6 dni po terminie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki :* musze sie bardziej oszczedzac i juz, nie chce urodzic wczesniaka, wole zeby do terminu dotrwal :) a i niech se posiedzi dluzej, choc nie powiem, czasami mam dosc, ze chcialabym juz grudzien, zgaga zyc nie daje, puchne, ale jak Natan kopie to..... jestem najszczesliwsza na swiecie :D

Powiedzcie mi proszę kiedy u mnie te dni płodne będą bo sobie nie radzę kompletnie. Miesiączkę miałam 29.09, 2.10 włożyłam ostatni nuva ring ale po tygodniu 9.10 stwierdziliśmy, że się staramy o drugą dziecko. 13.10 dostałam krwawienie i trwało 3 dni (normalnie Miesiączkę mam 7 dni bite). I teraz jak ja mam to policzyć? :(

km5sio4pghry649q.png

dzieki :* musze sie bardziej oszczedzac i juz, nie chce urodzic wczesniaka, wole zeby do terminu dotrwal :) a i niech se posiedzi dluzej, choc nie powiem, czasami mam dosc, ze chcialabym juz grudzien, zgaga zyc nie daje, puchne, ale jak Natan kopie to..... jestem najszczesliwsza na swiecie :D [emoji813]
A ile przytyłaś w ciąży? :-)
Oszczędzaj się ile możesz :-) Mi skurcze zaczęły się gdzieś w 6 miesiącu aż szyjka mi się skracała i musiałam mieć założony pessar. Pewnie jakbym słuchała i się oszczedzala, to by tak nie było, chociaż kto wie. Z naturą nie wygrasz :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi proszę kiedy u mnie te dni płodne będą bo sobie nie radzę kompletnie. Miesiączkę miałam 29.09, 2.10 włożyłam ostatni nuva ring ale po tygodniu 9.10 stwierdziliśmy, że się staramy o drugą dziecko. 13.10 dostałam krwawienie i trwało 3 dni (normalnie Miesiączkę mam 7 dni bite). I teraz jak ja mam to policzyć? :(
zawsze liczy sie od 1 dnia krwawienia

reklama
A ile przytyłaś w ciąży? :-)
Oszczędzaj się ile możesz :-) Mi skurcze zaczęły się gdzieś w 6 miesiącu aż szyjka mi się skracała i musiałam mieć założony pessar. Pewnie jakbym słuchała i się oszczedzala, to by tak nie było, chociaż kto wie. Z naturą nie wygrasz :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
jak sie ostatnio wazylam to 4 kg tylko, bylo 5, ale kilogram schudlam, nie wiem ile teraz waga pokaze, bo waze sie regularnie co trzy tygodnie podczas wizyty :) w sobote zaczne 32 tydzien :) szyjka ok, licze, ze i na srodowym usg nadal bedzie cala :)

Do góry