reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wlasnie sparwdzilam w tabelce Ze masz dopiero koniec grudnia termin, z tego co pamiętam że szkoły rodzenia to że mogą wystąpić bo macica trenuje jakby, a jesteś pewna że to było to?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry!!!!
Siknęłam na test, 25dc i dupa. Jedna wredna krecha :) ale z jednej strony to fajnie bo moge szaleć na 40tce kolezanki, na która lecimy juz w poniedziałek :)
Dziewczyny gdzie robicie wykresy temperatur? Ja przy pierwszych staraniach robiłam na 28dni, ale moze jest cos nowego i lepszego?
Jak u was dzisiaj?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na ovufriend.pl, polecam.

Oficjalne oświadczenie. OSZALAŁAM !! [emoji79][emoji79][emoji79]
Sprzątałam wszystkie testy zeby juz je wyrzucić no bo juz juz @ była to po co mi??
@@ dostałam 2dni po terminie i trwała 2 dni (bardziej brązowe plamienia niz żywa krew )
I jak wyrzucałam wszystko natknęłam sie na test ciążowy zrobiony 27dc (który jak mi sie wydawało biel vizira) a dzis widze druga kreskę [emoji23][emoji23][emoji23] chyba czas na mnie iść sie leczyć jak nic [emoji51][emoji23][emoji79]
1476872798-l0pa1h.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam ci mówiłam ze ty w ciąży jesteś od dawna i jak pisałaś podczas @ ze jest brązowa a nie krwista to tez mnie to utwierdziło w przekonaniu ze to ciąża :):) ja uważam ze jesteś w ciąży nadal :) nie wiem czemu jeszcze nie sikacz na ciążowy :) na owu sikasz a na ciążowy to jakis gorszy? :) dajesz!

Mój mąż ma luszczyce.Jest na diecie tłuszczowej - protokół autoimmunologiczny. Pięknie mu wszystko zeszło, żadne leki nie pomogły nic. Dlatego na tym przykładzie widzę jak ważna jest dieta. Gotujemy praktycznie 2 różne kuchnie. Chociaż są posiłki, które jemy razem, ale czasami nie chce już tego mięsa, gulaszu, karkówki i innych. Maz nie moze pomidorow, zadnej maki oprocz kokosowej, papryki, pomidorow. Da się do tego przyzwyczaić, chociaz na poczatku troche sie czlowiek denerwuje, ze tyle garnkow w kuchni stoi :) Dlatego trzymam kciuki :)
O, Bulbasek, a macie jakies menu przygotowane dla męża? Ja tez chce zacząć odżywiać sie tłuszczowo, zgodnie z żywieniem optymalnym i nie mam motywacji zeby sobie menu dzienne ułożyć, jakies skomplikowane mi sie wydaje przeliczanie tyg makroskladnikkow..

Ja testuje w sobote, bedzie to dopiero 23 dc ale mąż ma właśnie urodziny [emoji3] może coś wyjdzie... I tu pytanie do was. Będę w rossmanie,ktory test najlepiej kupic? Największa czułość?? [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testuje w sobote, bedzie to dopiero 23 dc ale mąż ma właśnie urodziny
emoji3.png
może coś wyjdzie... I tu pytanie do was. Będę w rossmanie,ktory test najlepiej kupic? Największa czułość??
emoji3.png
nie chcę Cie zasmucać ale w 23 dc to raczej nie wielkie szanse na to żeby test wyszedł pozytywny choć by ciąża faktycznie była. Niektóre dziewczyny pisza ze czasem w 26 dc wychodziła słabiusieńka kreska. Nie ma nic bardziej przygnębiającego niż biel vizira. Ale jeśli wyjdzie to daj znać :)

Jak nie wyjdzie to trudno to trudno [emoji1] po domu biega już dwójka a to mój pierwszy cykl starań [emoji1] będą najwyżej kolejne. Ale może coś wyjdzie bo mialam wrażenie że implantacja była w poniedziałek. Się okaże

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Starać się jak najbardziej można a test w tej kwestii tylko wyjaśni sprawę czy testy owu i staranka, czy może krechy juz są i nie ma się co spinac [emoji1]
Ja w pierwszej ciąży nie miałam praktycznie żadnych objawów, nawet cycki mi grama nie urosły przez całą ciążę eh .....dziewczyny tu piszą o żyłkach,krechach na brzuchu etc ja nie miałam nic a nic...zatem nie ma reguły absolutnie.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np. żyły na piersiach mam cały czas. Zauważyłam to dopiero w zeszłym tygodniu, nigdy wcześniej nie zwracalam na to uwagi, ale tak się nakreciłam, że jestem w ciąży, że myślałam, że dopiero mi wyszły. Wczoraj pytałam mojego M i mówi, że zawsze tak mam. Tak więc niekoniecznie musi to być objaw...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry