reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
hej Evelinia:) i widzę, że podobnie jak u mnie - to Twój drugi cykl starań:) Trzymamy kciuki a jakże!!! A czujesz się jakoś inaczej?
Dokładnie jedziemy na tym samym wózku :wink: inaczej się czułam bo teraz mam wrażenie, że wszystko po staremu tylko jakoś nerwowa jestem od ovu :eek: i to akurat podejrzane, bo normalnie te objawy wyskakują około 8d przed @ :frown: myślałam że mojego M to pozagryzam :growl: i biust taki pełniejszy mam ale z tym to różnie bywa :dry: nie chcę się nakręcać wolę o tym nie myśleć bo sobie uroję objawy :-D a u Ciebie co tam czujesz się jak na ciążę?

O MATKO, nadrobiłam Was :szok:
Witam nową staraczkę ;)
Przykro mi, że przyszły do Was @, ale w końcu się uda ;)
Ja jutro do dietetyczki umówiona, nie jestem otyła, ale przy pcos i io powinnam być na diecie ;p
Poza tym spotkałam ostatnio znajomą która ponad 2 lata starała się o dziecko, ta dietetyczka ułożyła jej dietę, była na niej 4 miesiące i teraz jest w 5tyg ciąży ;)

O MATKO, nadrobiłam Was :szok:
Witam nową staraczkę ;)
Przykro mi, że przyszły do Was @, ale w końcu się uda ;)
Ja jutro do dietetyczki umówiona, nie jestem otyła, ale przy pcos i io powinnam być na diecie ;p
Poza tym spotkałam ostatnio znajomą która ponad 2 lata starała się o dziecko, ta dietetyczka ułożyła jej dietę, była na niej 4 miesiące i teraz jest w 5tyg ciąży ;)
A więc warto próbować i w tę mańkę ;)
Też słyszałam, że odpowiednia dieta ma wpływ na poczęcie :happy: zresztą na pewno nie zaszkodzi ;-) ;)

Witam sie z rana [emoji6] poprosze o zmiane w tabelce. Nastepna @ ok. 16.11. Po inofemie mi sie skrocilo do 28 dc. Moze to i lepiej [emoji6] ale teraz ciezko przewidziec date nastepnej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji3] u mnie chyba i w tym cyklu nici.. nadal robię wieczorem testy owu i pokazują tylko 1 kreskę.. tylko w 11dc była druga ale słabsza.. porobię jeszcze z dwa-trzy dni i chyba sobie odpuszczę.. jedyne co mnie zastanawia to dziś temperatura 36, 78.. zaczynam zawsze od 36,40..
a w ogóle moj M wczoraj stwierdził, ze on nie chce chyba drugiego dziecka i ze ja go zmuszam i przy stosunku postanowił, ze on juz nie działa.. normalnie aż sie poryczałam bo jeszcze dwa dni wcześniej mu to nie przeszkadzało ehh..

reklama
Hej [emoji3] u mnie chyba i w tym cyklu nici.. nadal robię wieczorem testy owu i pokazują tylko 1 kreskę.. tylko w 11dc była druga ale słabsza.. porobię jeszcze z dwa-trzy dni i chyba sobie odpuszczę.. jedyne co mnie zastanawia to dziś temperatura 36, 78.. zaczynam zawsze od 36,40..
a w ogóle moj M wczoraj stwierdził, ze on nie chce chyba drugiego dziecka i ze ja go zmuszam i przy stosunku postanowił, ze on juz nie działa.. normalnie aż sie poryczałam bo jeszcze dwa dni wcześniej mu to nie przeszkadzało ehh..
Basia trzymaj się kochana ... eh ciężko z tymi chlopami. My musimy się pilnować, łazić po lekarzach i rezygnować z codziennego życia aby fasolce było dobrze a oni jeszcze dokładają swoje pięć groszy. Na Marsa a sio...
Staraj się Basiu być poważna i nie daj mu się. Niech się w końcu określi czy chce czy nie ... to nie decyzja mieć ciastko czy zjeść ciastko ... dlatego musi być z Toba szczery. Takie manipulowanie jest mega niedojrzałe.... Głowa do góry. Jesteś silna kobieta [emoji6]
A co do testów owu to jakie masz? Który to dc? Może one są jakieś trefne.

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry