Spark
Fanka BB :)
Jeżdżę teraz barletta z maluszkiem którym się opiekuję - wózek niebo !adamex barlettapolecam, bo lekki, zwrotny i wysoki no i duuuuuza gondolka
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżdżę teraz barletta z maluszkiem którym się opiekuję - wózek niebo !adamex barlettapolecam, bo lekki, zwrotny i wysoki no i duuuuuza gondolka
![]()
U mnie mój facet chce, a ja póki co sceptycznie nastawiona, bo wierzę, że się udaaQueen_b ja też zawsze chciałam adoptować albo być rodziną zastępczą ale mąż nie chce i go rozumiem nie każdy to czuje.
Sylwka powodzenia kochanaważne ze eutyrox działa
![]()
Dokładnie jedziemy na tym samym wózkuhej Eveliniai widzę, że podobnie jak u mnie - to Twój drugi cykl starań
Trzymamy kciuki a jakże!!! A czujesz się jakoś inaczej?
Bertha za niebawem kombajn trzeba będzie odpalić i kosić żniwaU mnie dzisiaj 11dc, jutro podglądanie podwozia, gdzie wyrosły pecherzyki i decyzja czy starania czy laparo. W piątek jeszcze nie było wiodących pęcherzyków.
A więc warto próbować i w tę mańkęO MATKO, nadrobiłam Was
Witam nową staraczkę
Przykro mi, że przyszły do Was @, ale w końcu się uda
Ja jutro do dietetyczki umówiona, nie jestem otyła, ale przy pcos i io powinnam być na diecie ;p
Poza tym spotkałam ostatnio znajomą która ponad 2 lata starała się o dziecko, ta dietetyczka ułożyła jej dietę, była na niej 4 miesiące i teraz jest w 5tyg ciąży![]()
Pewnie, jak nie pomoże przy dziecku toprzynajmniej będę się lepiej czułaA więc warto próbować i w tę mańkę
Też słyszałam, że odpowiednia dieta ma wpływ na poczęciezresztą na pewno nie zaszkodzi
![]()
Basia trzymaj się kochana ... eh ciężko z tymi chlopami. My musimy się pilnować, łazić po lekarzach i rezygnować z codziennego życia aby fasolce było dobrze a oni jeszcze dokładają swoje pięć groszy. Na Marsa a sio...Hej [emoji3] u mnie chyba i w tym cyklu nici.. nadal robię wieczorem testy owu i pokazują tylko 1 kreskę.. tylko w 11dc była druga ale słabsza.. porobię jeszcze z dwa-trzy dni i chyba sobie odpuszczę.. jedyne co mnie zastanawia to dziś temperatura 36, 78.. zaczynam zawsze od 36,40..
a w ogóle moj M wczoraj stwierdził, ze on nie chce chyba drugiego dziecka i ze ja go zmuszam i przy stosunku postanowił, ze on juz nie działa.. normalnie aż sie poryczałam bo jeszcze dwa dni wcześniej mu to nie przeszkadzało ehh..