Hej witamy widze, że mamy dzisiaj ten sam dzień cyklu[emoji14]w kupie raźniej idzie przetrwać ten czas oczekiwania do testowanka [emoji41] aa potem emocji tyle że hoho trzymam kciuki [emoji110]Cześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu czytam wasze forum kibicuje wam, żeby w końcu się udało i gratuluję tym, które będą "niedługo" mamusiami Znalazłam to forum szukając informacji o tarczycy.
Z mężem chcieliśmy się starać o dzidziusia tuż po ślubie, ale moje wyniki TSH nie były zadowalające. Moje TSH wynosiło 6,68 w sierpniu. We wrześniu byłam u endo i przepisała mi euthyrox 75 (biorę pół tabletki). Po 3 tyg zbadałam i spadło mi do 3,98, więc chyba dobrze. Po wizycie endokrynolog powiedziała, że możemy po tygodniu brania starać się o dziecko. We wrześniu miałam owulację (podczas owulacji mam dość mocne bóle jajników), ale się jeszcze nie staraliśmy, bo jak wiadomo z tą tarczycą nie ma żartów. W tym miesiącu spróbujemy, ale ogólnie się nie będziemy spinać, będzie to będzie.
Jeśli można, to proszę mnie wpisać do tabelki Imię: Sylwia, wiek: 26, starania o pierwsze dziecko, cykl ostatnio 28, ale zdarza się nawet po 31 dni. Następna @ około 2.11. Dzisiaj jest 13 dc
Pozdrawiam
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom