reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny,
od jakiegoś czasu czytam wasze forum :) kibicuje wam, żeby w końcu się udało i gratuluję tym, które będą "niedługo" mamusiami :) Znalazłam to forum szukając informacji o tarczycy.
Z mężem chcieliśmy się starać o dzidziusia tuż po ślubie, ale moje wyniki TSH nie były zadowalające. Moje TSH wynosiło 6,68 w sierpniu. We wrześniu byłam u endo i przepisała mi euthyrox 75 (biorę pół tabletki). Po 3 tyg zbadałam i spadło mi do 3,98, więc chyba dobrze. Po wizycie endokrynolog powiedziała, że możemy po tygodniu brania starać się o dziecko. We wrześniu miałam owulację (podczas owulacji mam dość mocne bóle jajników), ale się jeszcze nie staraliśmy, bo jak wiadomo z tą tarczycą nie ma żartów. W tym miesiącu spróbujemy, ale ogólnie się nie będziemy spinać, będzie to będzie.
Jeśli można, to proszę mnie wpisać do tabelki :) Imię: Sylwia, wiek: 26, starania o pierwsze dziecko, cykl ostatnio 28, ale zdarza się nawet po 31 dni. Następna @ około 2.11. Dzisiaj jest 13 dc :)

Pozdrawiam
Hej witamy :) widze, że mamy dzisiaj ten sam dzień cyklu[emoji14]w kupie raźniej idzie przetrwać ten czas oczekiwania do testowanka [emoji41] aa potem emocji tyle że hoho :D trzymam kciuki [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sylwka:)Ania tule, wszystkie tu się staramy,ja czekam @do wtorku to 4 tydz ,po zabiegu oby już przyszła:) ale powiem wam że u nas to jakieś fatum w przeciągu mc 2moje znajome obumarle ciaze,moja 3, w kolejnym mieście gdzie była na zabiegu znajoma 60 kobiet w przeciągu 2mc ciaze obumarle,u nas nie wiem a z drugiej strony miasta jakieś 20 KM była tv w szpitalu ginekologicznym bo ktoś zgłosił umieralnosc czekam na wiadomości w gazetach lokalnych,czyżby nas ktoś trul

Witam sylwka:)Ania tule, wszystkie tu się staramy,ja czekam @do wtorku to 4 tydz ,po zabiegu oby już przyszła:) ale powiem wam że u nas to jakieś fatum w przeciągu mc 2moje znajome obumarle ciaze,moja 3, w kolejnym mieście gdzie była na zabiegu znajoma 60 kobiet w przeciągu 2mc ciaze obumarle,u nas nie wiem a z drugiej strony miasta jakieś 20 KM była tv w szpitalu ginekologicznym bo ktoś zgłosił umieralnosc czekam na wiadomości w gazetach lokalnych,czyżby nas ktoś trul

Trzymam kciuki :) coś w tym chyba jest... teraz tyle chemii w jedzeniu, we wszystkim. Człowiek żyje w stresie, może za mało śpi itd i organizm się buntuje, nie ma siły utrzymać ciazy... :(

reklama
U mnie 26 cykli nie udanych ... dzis 6dc i nie tracę nadzieji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie poddawaj się :* byłam w sobotę na usg piersi i spotkałam znajoma pielęgniarkę. Rozplakala się. Powiedziała, ze jej córka umiera. Dziewczyna 28 lat. 4-letnie bliźniaki... Życie jest takie kruche... Trzeba walczyć do końca o wszystko. Ona jeszcze wierzy.

Do góry