reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eh...a ja siedzę i słucham opowieści porodowych mojej siostry ze mam brać cesarke ze jestem " jeb***ta " ze chce naturalnie itp itd... przykre to jest.
W ogóle ze mną nie rozmawia na temat dziecka ciazy itp i nagle jej się zebrało na zwierzenia, pocieszające i " jak masz urodzić to urodzi sz jak nie to nie trudno"
Masakra -.- udaje że mnie to nie rusza ale serce mi pęka. ....
nie warto sie przejmowac, ja bardzo marze by urodzic sn i wizja cc mnie przeraza, ale czuje, ze okulista nie wyda zgody na sn i beda mnie ciac :(

dziewczyny chwale sie, ze mam juz 31 tydzien!!! wczoraj bylismy odebrac ze sklepu wozek Natanka :D

Załączniki

• 20161014-142315.jpg
    20161014-142315.jpg
    247,2 KB · Wyświetleń: 109
  • 20161014-142346.jpg
    20161014-142346.jpg
    219,1 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Katarzynka gdy byłam w pierwszej ciąży też chciałam rozmawiać z moją siostrą o wszystkim co się ze mną dzieje wiesz co mi powiedziała, że ona w ciąży nigdy nie była (47l) i ją to nie interesuje i mam z nią rozmawiać o czymś innym. Na początku zrobiło mi się przykro a potem ją totalnie olalam. Mój syn ma prawie 4 lata a ona go nigdy nie poznała.

Czasem mi aplikacja wariuje i mogłam coś przegapić, podaj dane

Nie przejmuj się, głupia jakaś.
Kiedyś myślałam że będę chciała cesarke, ale potem zaczęłam czytać co i jak i do końca ciazy trzymałam kciuki żebym nie musiała mieć cesarki. Ja dziękuję za leżenie tydzień z dziurą przez wszystkie powloki i nawet dzieckiem nie można się zająć. Tylko w ostateczności, jeśli naprawdę trzeba by było. Swój poród siłami natury ze znieczuleniem wspominam super.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Termin @ 25/10 pierwszy cykl starań, lat 37, mam juz jedno dziecko :) dziekuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lux piekny wozeczek, ale sie będzie Natanek wozil.
Nimiti może Twoja siostra ma z tym jakiś problem ze nie chciała nawet z Tobą porozmawiać.
A jeśli chodzi o poród. To ja miałam cc. I fakt ciężko dochodzilam do siebie i teraz wolałabym chyba sn urodzić, ale to też nie jest ze się leży tydzień z dziurą w brzuchu[emoji5] po dwóch trzech dniach się chodzi w miare normalnie.

Hej dziewczyny :) Ja niedawno wstałam, młodemu mleko dałam,a młoda ma płatki -też z mlekiem :D :D
Katarzynka nie przejmuj się siostrą. Może to nie tak,że chciała ci zrobić przykrość,tylko rzeczywiście bardzo źle wspomina swój poród,dlatego doradza ci cesarkę. Moja babcia,chociaż minęło duuużo czasu,do dzisiaj wspomina swój poród i potrafi się przy tym popłakać,mówi,że miała tak traumatyczny,że z tego powodu już nie chciała więcej dzieci.:szok: Ale to też były inne czasy. Ja swoje porody wspominam super. Tak,bolało jak jasna cholera,ale wspominam to jako wspaniałe przeżycie- mimo wszystko i będę bardzo szczęśliwa mogąc to przeżyć jeszcze raz.:biggrin2: Co do cesarki, u mnie w ostateczności, uważam,że to jednak operacja. Ale rozumiem kobiety,które chcą cc na życzenie..
Luxourius ten wózeczek jest piękny!!!!:-) :):-) :) Mogłabyś wrzucić linka albo podać nazwę? No bajeczny jest po prostu.
Dzisiaj zaciągam P. do wyra,działamy ostro,teoretycznie owulka ma być dopiero 19.10,ale kto ją tam wie, a jestem i tak już w okresie płodnym. :laugh2:
Kurczę, niby w razie ciąży ta płeć powinna mi być już obojętna,bo mam i chłopaka,i dziewczynę. Ale gdzieś tam w duchu chyba marzę o kolejnej córeczce.:zawstydzona/y:

Lux śliczny wózek

Oluska skrót myślowy zastosowałam[emoji14]chodziło mi że tydzień w szpitalu. Ja po dwóch dniach się czułam jakbym spędziła tam wieczność. Ale wiadomo czasem trzeba cc, tylko nie rozumiem kobiet które to robią na życzenie.

Dzien dobry :) dzisiaj 21dc, piersi nie bola, śluz bardzo dziwny.... boje sie ze nie było owu. Boli mnie tez podbrzusze. Zazwyczaj po owu przed @ bardzo bola mnie piersi, a teraz nic. I juz mi sie nic nie chce, bo jeśli nie było owu to ten cykl bedzie sie ciągnął w nieskończoność..... grrrrr jak ja bym chciała być w stanie mierzyć temperaturę.....

Dzien dobry :) dzisiaj 21dc, piersi nie bola, śluz bardzo dziwny.... boje sie ze nie było owu. Boli mnie tez podbrzusze. Zazwyczaj po owu przed @ bardzo bola mnie piersi, a teraz nic. I juz mi sie nic nie chce, bo jeśli nie było owu to ten cykl bedzie sie ciągnął w nieskończoność..... grrrrr jak ja bym chciała być w stanie mierzyć temperaturę.....

A czemu nie możesz?

reklama
Do góry