reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to nie pierwszy mój cykl bezowulacyjny. Bez clo owu nie występowała a ostatnio nawet tabletki nie dawały rady. Jestem ciekawa czy po hsg też znów będę na clo, ale pewnie tak bo skoro bez nie występuje jajeczkowanie...
Cóż, trzeba myśleć pozytywnie, innego wyjścia nie ma :)
TuliPanna a który to dc?

reklama
Spark to korzystaj ile wlezie. Dobrze że na nfz i szybko Ci to zrobi. Ja kiedyś przy pierwszych nie udanych staraniach też miałam to robić ale po przemyśleniach wybrałam laparoskopię. Na szczęście skończyło się na tym, że udało mi się zajść w ciąże 3 miesiące wcześniej i odwoływałam zabieg. Kurcze, szkoda że trafił Ci się cykl bezowulacyjny. Ja idę w poniedz. do ginki na nfz i ciekawe co mi powie. Na wiele nie liczę.Niech zrobi mi tylko usg i powie czy wszystko jest tam ok.
a powiedz jak tam w pracy sie ma sytuacja?

Evelina dzień po bo teoreetycznie @ powinna przyjsc w niedziele, więc test kupie w poniedziałek żeby mnie za szybko nie kusiło
A jak @ przyjdzie to zaoszczędze kilka złotych i nerwów [emoji12]

A Ty kiedy testujesz? Bo przyznam szczerze że jeszcze nie pamiętam Was wszystkich [emoji15]
Uuu ja to bym nie wytrzymała napięcia :oo: ja niestety jeszcze muszę czekać bo @ na 22.10 ale ja będę testować gdzieś za tydzień :-D no co a nóż widelec ;) mam nadzieję że będzie i u Ciebie i u staraczek (włącznie ze mną) fasolka :rolleyes:

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

No to nie pierwszy mój cykl bezowulacyjny. Bez clo owu nie występowała a ostatnio nawet tabletki nie dawały rady. Jestem ciekawa czy po hsg też znów będę na clo, ale pewnie tak bo skoro bez nie występuje jajeczkowanie...
Cóż, trzeba myśleć pozytywnie, innego wyjścia nie ma :)
TuliPanna a który to dc?

To 32dc, owulacje miałam 17dc. Wczoraj miałam bóle brzucha cały dzień, takie jakby ściskanie macicy, czy mogłam poronic? Myślałam że po wyniku bety się wyjaśni a ja się jeszcze bardziej denerwuję :frown:

reklama
Tulipanna betę masz niska napewno 6 a nie 60 ? Bóle mogą być gdy macica się rozrasta u powrworodek to normalne gorzej jak będziesz miała skórcze. Idź na betę jutro i zobacz czy wzrośnie.

Do góry