reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To niespodzianka ... faktycznie to są te trudne decyzje. Ja mam dobrą pracę i na moim poziomie to głównie panowie i zwlekalam długo z ta decyzja i wiem, że sporo stracę ale czasem to się po prostu czuje, priorytety się zmieniają stąd nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Wasza decyzję [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja na pracę obecna też nie mogę narzekać, pracuje w zawodzie, spełniam się itd. Przeszlabym do konkurencji na trochę lepszych warunkach , ale wiadomo na okres na razie próbny. Czyli jednak starania musielibyśmy odlozyc na jakieś półtora roku a wiadomo jak to jest... Priorytety się zmieniają tak jak mówisz i cieszę się, że zgodnie to z mężem powiedzieliśmy;-) ;);-) ;):-Djeszcze rok temu myślę, że moglibyśmy dłużej się zastanawiać:happy:

To niespodzianka ... faktycznie to są te trudne decyzje. Ja mam dobrą pracę i na moim poziomie to głównie panowie i zwlekalam długo z ta decyzja i wiem, że sporo stracę ale czasem to się po prostu czuje, priorytety się zmieniają stąd nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Wasza decyzję [emoji6]

Prawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.

Prawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.
Bardzo dobrze powiedziane!!! Są sprawy ważne i ważniejsze. Miłej nocki życzę wszystkim staraczka

Mikaducha zgadzam się z Tobą w 100% ... a też już swoje lata i doświadczenie mam [emoji6] ale do pewnych decyzji dochodzi się z czasem ... i fajne jest to, że każdy ma swój czas na to. I nie ma w tym nic złego. Dopóki samemu się tego nie poczuje nikt na świecie nas nie przekona co jest dla nas najlepsze [emoji6]

Podoba mi się to podejscie :) nic nie jest ważniejsze od miłości i rodziny a reszta naprawdę sama przyjdzie :)

Moja pamiatka z dzisiejszej wizyty.. Serduszko puka.. Wszystko jest ok. Oficjalnie jestem czerwcowka :)
Dobranoc <3

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 76
Ja już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...:(
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi
O nieee:( tak bardzo mi przykro :( myslalam ze razem powalczymy :(
Moja pamiatka z dzisiejszej wizyty.. Serduszko puka.. Wszystko jest ok. Oficjalnie jestem czerwcowka :)
Dobranoc <3
Pięknie [emoji175] rośnijcie zdrowo ! dobranoc [emoji182]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry