dzieki, no ciezko mi juz, szybko sie mecze, zgaga meczy, mlody sie rozpycha a Ty jak tam?A co u Ciebie ?:-)
Jak się czujesz?:')
reklama
Emsi*
Fanka BB :)
Przykro mi ... to jest not fair :/Ja już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mikaduchna
To jest nas dwie bo ja też ten rocznik co ty
No to jest nas prawie 2,5,bo ja w styczniu skończę 41 Bardzo się cieszę, że jest nas więcej - słyszałam, że 40 to nowa 30 i tego się trzymam. A o które dziecko się staracie? Ja o 3 i to mój drugi cykl starań.
Mikaduchna
Alexandra - gratulacje Beta bardzo ładnie przyrosła
A wiecie - moja znajoma ma dwie córy i ma taki pogląd, że jak beta przyrasta po górnej granicy na dany tydzień (wiadomo, że widełki są dość szerokie), to będzie dziewczynka, a jak raczej po dolnej granicy - to chłopczyk I u mnie tak się sprawdziło, że raczej miałam te dolne poziomy, a ona górne. Ja mam dwóch chłopców - ona dwie dziewczynki
A wiecie - moja znajoma ma dwie córy i ma taki pogląd, że jak beta przyrasta po górnej granicy na dany tydzień (wiadomo, że widełki są dość szerokie), to będzie dziewczynka, a jak raczej po dolnej granicy - to chłopczyk I u mnie tak się sprawdziło, że raczej miałam te dolne poziomy, a ona górne. Ja mam dwóch chłopców - ona dwie dziewczynki
Mikaduchna
Dziewczyny - ja też mam doła. Nie mam kurna żadnych, ale to żadnych objawów. Jestem dopiero 6 dni od owulacji. Ale czuję w kościach, że nic z tego w tym cyklu. Byłam dzisiaj w aptece i kupiłam jedynie femibion. Nie chciało mi się nawet prosić o test ciążowy ani owulacyjny. Na owulacyjnych przez trzy dni od owulacji widziałam jeszcze cień cienia, a ostatni test owu trzymam do terminu @ i wtedy go zrobię - żeby było do eksperymentu. Ale moja najciemniejsza kreska w 14 dc nie jest nawet w połowie tak ciemna jak Wasze. No jest wyraźna, ale nie taka mocna. Z kolei gin chwalił, że grube endometrium, że duże jajeczko, wręcz powiedział, że widzimy się za trzy tyg. (w sensie, że na pewno się uda). A tu nic.. Można zwariować. Żeby chociaż czas szybciej leciał.. Nie gniewajcie się, że tak smęcę - chyba ta pogoda i ta czerń za oknem nie wpływa na mnie dobrze.Wiem, że jestem szczęściarą mam dwóch cudownych chłopców, ale wiecie jak jest - chęć na trzecie chyba nie jest wcale mniejsza niż na pierwsze.. Bardzo się cieszę, że mamy siebie i możemy się wspierać. W grupie jakoś raźniej pokonać żal..
Życzę, żeby lipiec był nasz Musi się udać - musimy w to wierzyć.
Życzę, żeby lipiec był nasz Musi się udać - musimy w to wierzyć.
Mikaduchna Słońce, no dzień dziś nie nastraja optymistycznie, fakt
Ale 6 dni po owulacji to na ewentualne objawy za szybko nawet, więc myśl pozytywnie [emoji106]
Ja mam dzis 10 dzień po owulce i też nie mam objawów
Na dwoje babka wròżyła, więc ściskamy mocno kciuki
A i smęć ile chcesz, jak tylko Ci ulży
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale 6 dni po owulacji to na ewentualne objawy za szybko nawet, więc myśl pozytywnie [emoji106]
Ja mam dzis 10 dzień po owulce i też nie mam objawów
Na dwoje babka wròżyła, więc ściskamy mocno kciuki
A i smęć ile chcesz, jak tylko Ci ulży
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
TuliPanna99
Cześć Dziewczyny, tyle piszecie, a ja nie mam kiedy czytać wszystkiego, szkoda bo bardzo chciałabym czytać na bieżąco :/
U mnie dziś pojawiła się delikatna druga kreseczka na teście ciążowym, ale naprawdę jaśniuteńka. Okres powinnam dostać wczoraj, test robiłam dziś pod wieczór, planuję zrobić jeszcze jeden rano, może będzie ciemnieć. Zastanawiam się czy jutro nie iść na betę żeby mieć pewność. Może zadam głupie pytanie, ale nigdy nie robiłąm bety, czy lepiej żebym poszła rano czy pora dnia jest bez różnicy, a nie jak w testach na mocz?
U mnie dziś pojawiła się delikatna druga kreseczka na teście ciążowym, ale naprawdę jaśniuteńka. Okres powinnam dostać wczoraj, test robiłam dziś pod wieczór, planuję zrobić jeszcze jeden rano, może będzie ciemnieć. Zastanawiam się czy jutro nie iść na betę żeby mieć pewność. Może zadam głupie pytanie, ale nigdy nie robiłąm bety, czy lepiej żebym poszła rano czy pora dnia jest bez różnicy, a nie jak w testach na mocz?
Mikaduchna
Cześć Dziewczyny, tyle piszecie, a ja nie mam kiedy czytać wszystkiego, szkoda bo bardzo chciałabym czytać na bieżąco :/
Hej TuliPanno - gratulacje!!! Co za wspaniała wiadomość, że kolejna Staraczka jest w ciąży Nawet jak kreseczka jest jaśniutka, to jest - a to już ewidentnie wskazuje na sukces Możesz iść o każdej porze dnia, jeśli test robisz z krwi. Buziaki
reklama
TuliPanna99
Mikaduchna, myślę że ocena lekarza na podstawie usg jest dokładniejsza od testów owulacyjnych. Jakie objawy chciałabyś mieć? Jeszcze jest chyba za wcześnie, tak mi się zdaje, ale rozumiem Cię doskonale mi też się dłużył czas, zrobiłam test dzień przed spodziewaną @ oczywiście negatywny, ale ja jestem oczywiście niecierpliwa i już nie mogłam się doczekać. Dopiero dziś delikatna druga kreska się pojawiła. Nie wiem co myśleć, bo wiem że może się wszystko zdarzyć u mnie i w jedną i w drugą stronę. Mnie boli brzuch, dzisiaj w pracy mnie chwilami tak dziwnie bolał, jakby mi coś drżało w podbrzuszu, dziwne to było . Nawet sobie pomyślałam, bo o było przed testem, że jak nawet doszło do zapłodnienia to po tych drganiach na pewno się wszystko skończy i dostanę @
Mam w domu duphaston, mysłicie że jak jutro pojawi mi się na teście druga kreska to mogę sobie od razu łyknąć jedną tabletkę, żeby wspomóc mój organizm, jak mam bóle brzucha? Brałam duphaston po owulacji w tym cyklu.
Mam w domu duphaston, mysłicie że jak jutro pojawi mi się na teście druga kreska to mogę sobie od razu łyknąć jedną tabletkę, żeby wspomóc mój organizm, jak mam bóle brzucha? Brałam duphaston po owulacji w tym cyklu.