reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To niespodzianka ... faktycznie to są te trudne decyzje. Ja mam dobrą pracę i na moim poziomie to głównie panowie i zwlekalam długo z ta decyzja i wiem, że sporo stracę ale czasem to się po prostu czuje, priorytety się zmieniają stąd nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Wasza decyzję [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja na pracę obecna też nie mogę narzekać, pracuje w zawodzie, spełniam się itd. Przeszlabym do konkurencji na trochę lepszych warunkach , ale wiadomo na okres na razie próbny. Czyli jednak starania musielibyśmy odlozyc na jakieś półtora roku a wiadomo jak to jest... Priorytety się zmieniają tak jak mówisz i cieszę się, że zgodnie to z mężem powiedzieliśmy;-) ;);-) ;):-Djeszcze rok temu myślę, że moglibyśmy dłużej się zastanawiać:happy:

To niespodzianka ... faktycznie to są te trudne decyzje. Ja mam dobrą pracę i na moim poziomie to głównie panowie i zwlekalam długo z ta decyzja i wiem, że sporo stracę ale czasem to się po prostu czuje, priorytety się zmieniają stąd nawet nie wiesz jak bardzo rozumiem Wasza decyzję [emoji6]

Prawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.

Prawdę mówiąc - nie ma nigdy dobrego momentu dla nas - kobiet na zajście w ciążę. Bo albo jesteśmy na początku pracy, albo właśnie szykuje się awans, albo pracujemy dopiero rok - a wypadałoby ze dwa itd.. Stresujemy się potem, czy będziemy miały pracę po macierzyńskim i siedzimy z brzuchami za biurkiem przez kilka miesięcy odwalając robotę, narażając się na stres i promieniowanie. Powiem Wam, że dwie moje ciąże tak wyglądały. Chciałabym móc delektować się tą trzecią. Z perspektywy czasu i jako "leciwa" na forum powiem - że Dzieciaki i Rodzina najważniejsza. Myślcie o sobie.
Bardzo dobrze powiedziane!!! Są sprawy ważne i ważniejsze. Miłej nocki życzę wszystkim staraczka

Mikaducha zgadzam się z Tobą w 100% ... a też już swoje lata i doświadczenie mam [emoji6] ale do pewnych decyzji dochodzi się z czasem ... i fajne jest to, że każdy ma swój czas na to. I nie ma w tym nic złego. Dopóki samemu się tego nie poczuje nikt na świecie nas nie przekona co jest dla nas najlepsze [emoji6]

Podoba mi się to podejscie :) nic nie jest ważniejsze od miłości i rodziny a reszta naprawdę sama przyjdzie :)

Moja pamiatka z dzisiejszej wizyty.. Serduszko puka.. Wszystko jest ok. Oficjalnie jestem czerwcowka :)
Dobranoc <3

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 71
Ja już po wizycie, w tym miesiącu nie muszę testować, owulacji brak. Czego się mogłam spodziewać... także ja lipcowka nie będę...:(
Lekarz zrobił mi wymaz bakteriologiczny i po @ mam zadzwonić to da mi skierowanie na hsg które mo zrobi
O nieee:( tak bardzo mi przykro :( myslalam ze razem powalczymy :(
Moja pamiatka z dzisiejszej wizyty.. Serduszko puka.. Wszystko jest ok. Oficjalnie jestem czerwcowka :)
Dobranoc <3
Pięknie [emoji175] rośnijcie zdrowo ! dobranoc [emoji182]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry