reklama
Aleksandrax
Fanka BB :)
Chyba kupię w tym roku pas do pończoch bo też mi się niektóre zwijaly, zależy od taśmy, niktore się trzymają super a inne nieteż o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne
Ale skoro na teście jest cień to znaczy że jest już jakieś stężenie bety w moczu więc z krwi powinno wyjść tym bardziejDziekuje Emsi i M_ania za odpowiedz.
Wiem ze musze isc na beta ale z racji pracy moge ja zrobic dopiero w sobote. A to cala wiecznosc...
Choc przyznam, ze nie mam do bety duzego zaufania przez sytuacje w pierwszej ciazy...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny mam pytanko jak to jest z tymi owulacyjnymi testami w ciąży że wychodzą niby pozytywne? Dzisiaj mam 22 dzień cyklu, oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test ciązowy rano - jedna kreska i biel, a przed chwilą zrobiłam owulacyjny jest druga blada kreska. Co o tym sądzicie? Bo mi nadzieja wróciła na nowo.
Test owulacyjny ma za zadanie oznaczyć inny hormon niż test ciążowy więc nie jestem przekonana by mógł pokazywać bądź nie czy jest ciąża...
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
No ja mam to szczęście że mam książkowe i to aż za bardzo, ale zmieniło się to po urodzeniu córki
Byłam nawet z tym u ginki bo mi się wydawało to jakieś nienormalne, ale powiedziała że ok i że nic tylko się starać [emoji1]
Ja też tak mam. dzisiaj 12 dc a tu plodny śluz, więc od wczoraj działamy ja przetestuje swoja cierpliwość i zrobię test dopiero jak nie dostanę @. Ciekawe czy mi się uda ;D
Mam dokładnie taki sam plan. Termin @ mam na 16.10Ja też tak mam. dzisiaj 12 dc a tu plodny śluz, więc od wczoraj działamy ja przetestuje swoja cierpliwość i zrobię test dopiero jak nie dostanę @. Ciekawe czy mi się uda ;D
Poczekamy, zobaczymy [emoji16]
Trzymam zatem kciuki za owocne staranka [emoji106]
Bulbasek
Mam dokładnie taki sam plan. Termin @ mam na 16.10
Poczekamy, zobaczymy [emoji16]
Trzymam zatem kciuki za owocne staranka [emoji106]
O to już tuż tuż trzymam kciuki i dawaj znać Dziewczyny, ja mam przeczucie, ze nasze fasolki będą z nami na Święta Bożego Narodzenia 2016 oczywiście
reklama