Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba kupię w tym roku pas do pończoch bo też mi się niektóre zwijaly, zależy od taśmy, niktore się trzymają super a inne nieteż o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne
Ale skoro na teście jest cień to znaczy że jest już jakieś stężenie bety w moczu więc z krwi powinno wyjść tym bardziejDziekuje Emsi i M_ania za odpowiedz.
Wiem ze musze isc na beta ale z racji pracy moge ja zrobic dopiero w sobote. A to cala wiecznosc...
Choc przyznam, ze nie mam do bety duzego zaufania przez sytuacje w pierwszej ciazy...
No ja mam to szczęście że mam książkowe i to aż za bardzo, ale zmieniło się to po urodzeniu córki
Byłam nawet z tym u ginki bo mi się wydawało to jakieś nienormalne, ale powiedziała że ok i że nic tylko się starać [emoji1]
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dokładnie taki sam plan. Termin @ mam na 16.10Ja też tak mam. dzisiaj 12 dc a tu plodny śluz, więc od wczoraj działamy ja przetestuje swoja cierpliwość i zrobię test dopiero jak nie dostanę @. Ciekawe czy mi się uda ;D
Mam dokładnie taki sam plan. Termin @ mam na 16.10
Poczekamy, zobaczymy [emoji16]
Trzymam zatem kciuki za owocne staranka [emoji106]
Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom