reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Olafi, to moze po prostu powtorz test :)
U mnie kilka dni po terminie @ wyszedl negatywny - bez zadnych cieni. Kolejny zrobilam dopiero po tygodniu i juz byly dwie wyrazne krechy ;)

reklama
też o tym pomyślałam ze były by na zimę, bo sią kryjące tylko ze się zwijają strasznie. Macie moze któraś jakiś sposób , bo z pończochami to mam doświadczenie zadne
Chyba kupię w tym roku pas do pończoch bo też mi się niektóre zwijaly, zależy od taśmy, niktore się trzymają super a inne nie
Dziekuje Emsi i M_ania za odpowiedz.
Wiem ze musze isc na beta ale z racji pracy moge ja zrobic dopiero w sobote. A to cala wiecznosc...
Choc przyznam, ze nie mam do bety duzego zaufania przez sytuacje w pierwszej ciazy...
Ale skoro na teście jest cień to znaczy że jest już jakieś stężenie bety w moczu więc z krwi powinno wyjść tym bardziej :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam pytanko jak to jest z tymi owulacyjnymi testami w ciąży że wychodzą niby pozytywne? Dzisiaj mam 22 dzień cyklu, oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test ciązowy rano - jedna kreska i biel, a przed chwilą zrobiłam owulacyjny jest druga blada kreska. Co o tym sądzicie? Bo mi nadzieja wróciła na nowo. :sorry:

No ja mam to szczęście że mam książkowe i to aż za bardzo, ale zmieniło się to po urodzeniu córki
Byłam nawet z tym u ginki bo mi się wydawało to jakieś nienormalne, ale powiedziała że ok i że nic tylko się starać [emoji1]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak mam. :) dzisiaj 12 dc a tu plodny śluz, więc od wczoraj działamy :) ja przetestuje swoja cierpliwość i zrobię test dopiero jak nie dostanę @. Ciekawe czy mi się uda ;D

Ja też tak mam. :) dzisiaj 12 dc a tu plodny śluz, więc od wczoraj działamy :) ja przetestuje swoja cierpliwość i zrobię test dopiero jak nie dostanę @. Ciekawe czy mi się uda ;D
Mam dokładnie taki sam plan. Termin @ mam na 16.10
Poczekamy, zobaczymy [emoji16]
Trzymam zatem kciuki za owocne staranka [emoji106]

Mam dokładnie taki sam plan. Termin @ mam na 16.10
Poczekamy, zobaczymy [emoji16]
Trzymam zatem kciuki za owocne staranka [emoji106]

O to już tuż tuż :) trzymam kciuki i dawaj znać :) Dziewczyny, ja mam przeczucie, ze nasze fasolki będą z nami na Święta :) Bożego Narodzenia 2016 oczywiście :)

reklama
Do góry