reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co tam pusto odpoczywacie pewnie.
Ja złapałam mega doła tym że się nie udało jak to się mówi po angielsku had my hopes up to high :(
Ehhh tak mi przykro, może to idiotyczne co napiszę ale nie chciałabym lipca czerwiec wydawał mi się idealny. Po za tym teściowa jest z lipca i by mi żyć nie dała ciągle bym słuchała o prezencie.
Ale marudzenie przepraszam ale mam doła. Nie umiem się pogodzić z tym. Spróbuje jeszcze ten cykl potem odpuszczam.

reklama
Nimitii, ja Cię rozumiem.. miałam podobnie.. maj i czerwiec moje wymarzone miesiące.. i jak zrobiłam kilka dni temu test to aż sie popłakałam ze znowu nic z tego.. ale trzeba walczyć dalej !
Ja mam dziwny dzień.. chyba to ta pogoda.. dobrze, ze za chwile przychodzi szwagier z siostra to się trochę wyluzuje [emoji3]

Ja złapałam mega doła tym że się nie udało jak to się mówi po angielsku had my hopes up to high :(
Ehhh tak mi przykro, może to idiotyczne co napiszę ale nie chciałabym lipca czerwiec wydawał mi się idealny. Po za tym teściowa jest z lipca i by mi żyć nie dała ciągle bym słuchała o prezencie.
Ale marudzenie przepraszam ale mam doła. Nie umiem się pogodzić z tym. Spróbuje jeszcze ten cykl potem odpuszczam.
Przykro mi, ze Wam nie wyszlo w tym cyklu.. Na pewno jest ciezko i jeszcze ta pogoda taka dolujaca..
Nie wiem co ten czerwiec w sobie ma, ale ja tez sie wyjatkowo ciesze, ze byc moze uda mi sie w czerwcu urodzic:)
Tesciowa bym sie nie przejmowala. Najwazniejsze, zeby sie w koncu udalo. Nie poddawaj sie. W koncu sie uda.. <tuli>

Dziewczyny, powiedzcie proszę czy zdarzyło wam się mieć czerwone i bolące sutki od połowy cyklu przy stymulacji cło i/ lub braniu luteiny? Od wczoraj 16dc mam strasznie bolące, powiększone sutki ( nie całe piersi). Nigdy tak nie miałam...

Mnie ostatnio pierwszy raz w życiu bolały sutki przy dotyku od 1-3dpo, a cykl miałam z clo, pregnyl i duphaston od 2dpo. Wiec co najwyżej u mnie to po clo/pregnylu.

Nimitii jeszcze nic nie jest przesadzone.@ jeszcze nie masz a przypominam Ci, że powinnaś dostać raptem dwa dni przede mną:happy2:takze całkiem możliwe, że znowu za wcześnie zrobiłaś test. Ja dalej się wstrzymuje

Mnie ostatnio pierwszy raz w życiu bolały sutki przy dotyku od 1-3dpo, a cykl miałam z clo, pregnyl i duphaston od 2dpo. Wiec co najwyżej u mnie to po clo/pregnylu.
Dziękuje za info A czy możliwe jest zeby po clo od 12dc do 15dc występowały wzdęcia i skurcze podbrzusza ale tak jakby od jelit? Dodatkowo czułam cały czas lewy jajnik a od 16dc nie czuje już nic...tylko te bolące sutki...czy to mogła być owulacja?niestety nie prowadzę monitoringu cyklu...15dc miałam tak silny ból podbrzusza ze aż promieniował do odbytu a teraz nie ma ani czucia jajników ani wziętego brzucha.

Dziękuję wam złapałam dzisiaj doła.
Agat to mogła być owulacja ja dokładnie tak mam między 14 a 16 dc ten ból jajnika i podbrzusza. Też biorę clo ale z sutkami tak nie mam więc się nie znam.

reklama
Do góry