reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co tam pusto odpoczywacie pewnie.
Ja złapałam mega doła tym że się nie udało jak to się mówi po angielsku had my hopes up to high :(
Ehhh tak mi przykro, może to idiotyczne co napiszę ale nie chciałabym lipca czerwiec wydawał mi się idealny. Po za tym teściowa jest z lipca i by mi żyć nie dała ciągle bym słuchała o prezencie.
Ale marudzenie przepraszam ale mam doła. Nie umiem się pogodzić z tym. Spróbuje jeszcze ten cykl potem odpuszczam.

reklama
Nimitii, ja Cię rozumiem.. miałam podobnie.. maj i czerwiec moje wymarzone miesiące.. i jak zrobiłam kilka dni temu test to aż sie popłakałam ze znowu nic z tego.. ale trzeba walczyć dalej !
Ja mam dziwny dzień.. chyba to ta pogoda.. dobrze, ze za chwile przychodzi szwagier z siostra to się trochę wyluzuje [emoji3]

Ja złapałam mega doła tym że się nie udało jak to się mówi po angielsku had my hopes up to high :(
Ehhh tak mi przykro, może to idiotyczne co napiszę ale nie chciałabym lipca czerwiec wydawał mi się idealny. Po za tym teściowa jest z lipca i by mi żyć nie dała ciągle bym słuchała o prezencie.
Ale marudzenie przepraszam ale mam doła. Nie umiem się pogodzić z tym. Spróbuje jeszcze ten cykl potem odpuszczam.
Przykro mi, ze Wam nie wyszlo w tym cyklu.. Na pewno jest ciezko i jeszcze ta pogoda taka dolujaca..
Nie wiem co ten czerwiec w sobie ma, ale ja tez sie wyjatkowo ciesze, ze byc moze uda mi sie w czerwcu urodzic:)
Tesciowa bym sie nie przejmowala. Najwazniejsze, zeby sie w koncu udalo. Nie poddawaj sie. W koncu sie uda.. <tuli>

Dziewczyny, powiedzcie proszę czy zdarzyło wam się mieć czerwone i bolące sutki od połowy cyklu przy stymulacji cło i/ lub braniu luteiny? Od wczoraj 16dc mam strasznie bolące, powiększone sutki ( nie całe piersi). Nigdy tak nie miałam...

Mnie ostatnio pierwszy raz w życiu bolały sutki przy dotyku od 1-3dpo, a cykl miałam z clo, pregnyl i duphaston od 2dpo. Wiec co najwyżej u mnie to po clo/pregnylu.

Nimitii jeszcze nic nie jest przesadzone.@ jeszcze nie masz a przypominam Ci, że powinnaś dostać raptem dwa dni przede mną:happy2:takze całkiem możliwe, że znowu za wcześnie zrobiłaś test. Ja dalej się wstrzymuje

Mnie ostatnio pierwszy raz w życiu bolały sutki przy dotyku od 1-3dpo, a cykl miałam z clo, pregnyl i duphaston od 2dpo. Wiec co najwyżej u mnie to po clo/pregnylu.
Dziękuje za info A czy możliwe jest zeby po clo od 12dc do 15dc występowały wzdęcia i skurcze podbrzusza ale tak jakby od jelit? Dodatkowo czułam cały czas lewy jajnik a od 16dc nie czuje już nic...tylko te bolące sutki...czy to mogła być owulacja?niestety nie prowadzę monitoringu cyklu...15dc miałam tak silny ból podbrzusza ze aż promieniował do odbytu a teraz nie ma ani czucia jajników ani wziętego brzucha.

Dziękuję wam złapałam dzisiaj doła.
Agat to mogła być owulacja ja dokładnie tak mam między 14 a 16 dc ten ból jajnika i podbrzusza. Też biorę clo ale z sutkami tak nie mam więc się nie znam.

reklama
Do góry