reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki.

Co takiego zastój z teściorami ?

Poproszę o dwie krechy ale już!

Queen Ty dziś testujesz tak? Trzymam micnoooo

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Test u mnie biel vizira ... temp skacze od 37.2 w czwartek do 36.88 wczoraj i dzis znowu 37.11 ... nadal brak @@@ ale pewnie przyjdzie w poniedziałek bo owu miałam w 16dc wiec i @@@ sie przesunie. Także liczę jeszcze ze załapie sie na lipiec :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam staraczki ;)
U mnie testy ovu już od wczoraj bledsze, wolniej się pojawiały. Możecie podpowiedzieć czy skoro pierwszy pozytywny wyszedł 5.10 wieczorem to czy możliwe że wczoraj miałam owulacje?
Bo jakoś około południa jajniki mnie bolały i w ogóle całe podbrzusze i brzuch był wielki taki. Dzisiaj już jest ok wszystko wróciło do normy więc stawiam,że to była przyczyna bólów :eek:

Witam staraczki ;)
U mnie testy ovu już od wczoraj bledsze, wolniej się pojawiały. Możecie podpowiedzieć czy skoro pierwszy pozytywny wyszedł 5.10 wieczorem to czy możliwe że wczoraj miałam owulacje?
Bo jakoś około południa jajniki mnie bolały i w ogóle całe podbrzusze i brzuch był wielki taki. Dzisiaj już jest ok wszystko wróciło do normy więc stawiam,że to była przyczyna bólów :eek:
Myślę że jak najbardziej . Owulacja jest 24-48 godzin po piku LH.

Dziewczyny, powiedzcie proszę czy zdarzyło wam się mieć czerwone i bolące sutki od połowy cyklu przy stymulacji cło i/ lub braniu luteiny? Od wczoraj 16dc mam strasznie bolące, powiększone sutki ( nie całe piersi). Nigdy tak nie miałam...

Dziękuję Magda36 za odpowiedź :blink: mnie to sutki dość często bolą, od połowy cyklu wręcz ich dotykać nie mogę są wrażliwe na wszystko przy CLO to nie wiem niestety jak jest :confused:

reklama
Do góry