reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nimitii gdzie Twój optymizm ? [emoji5]
Nie za wcześnie na test? Ty chyba masz termin @ jeszcze po mnie

Queenb no Twoje teściki mogą coś wskazywać [emoji6] A z ta beta to dobry pomysł będziesz miała czarno na białym ... i jakby tfu tfu nie wyszło to na pewno wieczór z przyjaciółmi Cię podniesie na duchu [emoji6] ... albo będziesz kierowca ewentualnie hiehie

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Fidzia tak myślisz? pewnie masz racje. Ja mam dzisiaj ciężki dzień i chyba potrzebowałam rano czegoś pozytywnego.
Syn w nocy wymiotował rano też, mąż ma grypę a mnie kaszel dusi, dołuje mnie to wszystko plus nieprzespana noc ;/

Emsi ciężka noc. Ja mam dostać @ w niedzielę może za wcześnie sama nie wiem już.

Wydaje mi sie ze każda z Nas ma inaczej. Rozmawiałam z przyjaciółka - ona miała monitoring cyklu wiec wiedziała kiedy doszło do zapłodnienia. Od tego dnia tydzień pozniej zrobila test i ju były dwie kreski ... ale jak mowie każda ma inaczej. Dlatego ja sie boje robić test ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamiętam z synem tez miałam monitoring cyklu. Zrobiłam test w 3 tyg (czyli w sumie tak jak teraz) i mi nie wyszedł, a w dniu kiedy miałam mieć @ pamiętam okropnie bolało mnie podbrzusze myślałam własnie że mam dostać okres koleżanka doradziła aby zrobić test zrobiłam no i były II kreski. Oleje sprawę na razie, zobaczę co czas przyniesie.

Hej Dziewczyny. Staramy się z mezem o drugiej dziecko od 2 cykli. Spóźnia mi się @ , ale się nie nastawiamy bo 24 dc. robiłam bete i była 0,1. Teraz jest 29 dc. Cykle mam 26 dniowe. Przez dwa ostatnie dni miałam delikatny różowy sluz. Dziś już nic. Templariusze powyżej 37 stopni. Zwariować idzie.

reklama
Fidzia tak myślisz? pewnie masz racje. Ja mam dzisiaj ciężki dzień i chyba potrzebowałam rano czegoś pozytywnego.
Syn w nocy wymiotował rano też, mąż ma grypę a mnie kaszel dusi, dołuje mnie to wszystko plus nieprzespana noc ;/
Poczekaj jeszcze. Ja wiem, że ciężko, ale masz jeszcze czas. Pomysł sobie jak ja mam przekichane bo pracuję w aptece i dzień dnia sprzedaje jak nie testy ciążowe to jakieś witaminy dla szczęśliwych mam,a le nam też się uda

Do góry