Link do: Test Chcę Być Mamą - test ciążowy i test owulacyjny - e-ZikoApteka
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko spoko jak testy z polecenia to można spróbowaćDziękuję za linki. :*
Megan22 patrzyłam na ta stronę ale niestety w moim mieście nie ma apteki w której bym mogła odebrać zamawiając przez ziko
Jeszcze zapytam może w innym Rossmannie jak będę na weekend jechać do rodzicow a jak nie to może zamówię te z tej strony co mi queen wysłała
No pewnie że tak
Test testami owu 11dpo kreska tak blada, że ledwo widać .... a jak u Was wygląda eksperymentalne testowanie ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Queenb widać u Ciebie i to całkiem fajnie...później wrzucę moje dla porównania ...
Nimitii luzik ... to eksperyment i tak go traktuje. Tescik ciążowy w czwartek i jeśli biel vizira to czekam na @ i powtarzamy zabawę.
Nie nastawiaj się, że musisz ... na pewno ciąża przyjdzie w w swoim czasie [emoji12] ... czytaj jak najszybciej mam nadzieje hiehie
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom