reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziękuję za linki. :*
Megan22 patrzyłam na ta stronę ale niestety w moim mieście nie ma apteki w której bym mogła odebrać zamawiając przez ziko :(
Jeszcze zapytam może w innym Rossmannie jak będę na weekend jechać do rodzicow a jak nie to może zamówię te z tej strony co mi queen wysłała

Dziękuję za linki. :*
Megan22 patrzyłam na ta stronę ale niestety w moim mieście nie ma apteki w której bym mogła odebrać zamawiając przez ziko :(
Jeszcze zapytam może w innym Rossmannie jak będę na weekend jechać do rodzicow a jak nie to może zamówię te z tej strony co mi queen wysłała
Spoko spoko :D jak testy z polecenia to można spróbować :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Test testami owu 11dpo kreska tak blada, że ledwo widać .... a jak u Was wygląda eksperymentalne testowanie ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

1475606790-ailwbw.jpeg

Emsi - u mnie szału nie ma, ale cos tam widać jeszcze ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi u mnie jak poprzednie testy tak samo jak było. Ale zrobiłam tylko dwa wiec może nie mam co porównywać. Ile dni po owu zrobić ten test grrr !powiem wam że wariuje juz tak bym chciała już zrobić

Queenb widać u Ciebie i to całkiem fajnie...później wrzucę moje dla porównania ...

Nimitii luzik ... to eksperyment i tak go traktuje. Tescik ciążowy w czwartek i jeśli biel vizira to czekam na @ i powtarzamy zabawę.
Nie nastawiaj się, że musisz ... na pewno ciąża przyjdzie w w swoim czasie [emoji12] ... czytaj jak najszybciej mam nadzieje hiehie

Queenb widać u Ciebie i to całkiem fajnie...później wrzucę moje dla porównania ...

Nimitii luzik ... to eksperyment i tak go traktuje. Tescik ciążowy w czwartek i jeśli biel vizira to czekam na @ i powtarzamy zabawę.
Nie nastawiaj się, że musisz ... na pewno ciąża przyjdzie w w swoim czasie [emoji12] ... czytaj jak najszybciej mam nadzieje hiehie

Ja sie tak dziwnie czuje i nie wiem czy juz sobie wkręcam czy faktycznie sie tak czuje ... teraz np czuje napięcie w podbrzuszu i jakby mnie troche modliło. Ale juz sama nie wiem ;-( i korci mnie zrobić test szybciej, ale z drugiej strony boje sie tej bieli wizira

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry