reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wstawiam komplet moich testów owu do eksperymentu. @ jeszcze nie ma:
b107da13516500db2e1d760e10383381.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

reklama
Hej :) bertha, to czekam na zdjecie jutro i nie wiem czy to moja wyobraźnia, ale wydaje mi sie, ze ostatni test jest wyraźniejszy niz przedostatni ? No i jak nie ma @ to jest nadzieja. &&&&& mam nadzieje, ze poszła zwiedzać na kolejne długie miesiące && :)

Vanilia bafal bez wyników bety?
Megan to oby bylysmy lipcowkami ;D u mnie mama 4 lipca urodzinki :)
Aaa mnie jelitowka opuscila, jak mi dobrze :D jutro do pracy...

Hej :) bertha, to czekam na zdjecie jutro i nie wiem czy to moja wyobraźnia, ale wydaje mi sie, ze ostatni test jest wyraźniejszy niz przedostatni ? No i jak nie ma @ to jest nadzieja. &&&&& mam nadzieje, ze poszła zwiedzać na kolejne długie miesiące && :)

Z tym ze beta wczoraj (12-13dpo) była ujemna (<0,100).. Takze to juz chyba nie ma szans... Dzisiaj rano testu ciążowego juz nie robiłam, siknelam po pracy, negatyw. Takze to kwestia godzin i @ przyjdzie. Choć nie powiem, miłe by było zaskoczenie gdybym okazała sie byc aż takim wyjątkiem ze jednak ujemna beta w 12-13dpo nie przekreśla szans :) na razie takich przypadków nie spotkałam ;)

Witam nowe staraczki!!!
Ja uzywam testów owu LH Vitam, czy jakos tak. Na opakowaniu jest narysowana rodzinka z małym dzieckiem.
Ja jeszcze nie zaczęłam testów owu żeby wykryć ciążę, planuję zacząć w czwartek, może w piątek, jak zrobię to wrzucę zdjęcie. Dziś odebrałam wynik progesteronu: 22, więc chyba ok. Na ostatniej wizycie gin chciał mnie już umawiać na badanie hsg, ale postanowiłam jeszcze z tym poczekać, nie wiem czy dobrze zrobiłam bo hormony wychodzą w normie, więc przyczyna musi być inna. Czytałam że po tym badaniu trzeba ten cykl odpuścić od starań bo jest promieniowanie, ale gin nic nie wspominał o tym .Miałyście dziewczyny to badanie? Jest bolesne? Zastanawiam się czy jednak nie umówić się na hsg w następnym cyklu... No i męża zapiszę na badanie nasienia.
Staram się nie nastawiać, ale za każdym razem, w każdym cyklu próbuję doszukiwać się oznak ciąży, a z drugiej strony próbuję się oszukiwać że wcale tak nie myślę, żeby się znowu nie rozczarować. Pokrętnie piszę, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.

reklama
Witam nowe staraczki!!!
Ja uzywam testów owu LH Vitam, czy jakos tak. Na opakowaniu jest narysowana rodzinka z małym dzieckiem.
Ja jeszcze nie zaczęłam testów owu żeby wykryć ciążę, planuję zacząć w czwartek, może w piątek, jak zrobię to wrzucę zdjęcie. Dziś odebrałam wynik progesteronu: 22, więc chyba ok. Na ostatniej wizycie gin chciał mnie już umawiać na badanie hsg, ale postanowiłam jeszcze z tym poczekać, nie wiem czy dobrze zrobiłam bo hormony wychodzą w normie, więc przyczyna musi być inna. Czytałam że po tym badaniu trzeba ten cykl odpuścić od starań bo jest promieniowanie, ale gin nic nie wspominał o tym .Miałyście dziewczyny to badanie? Jest bolesne? Zastanawiam się czy jednak nie umówić się na hsg w następnym cyklu... No i męża zapiszę na badanie nasienia.
Staram się nie nastawiać, ale za każdym razem, w każdym cyklu próbuję doszukiwać się oznak ciąży, a z drugiej strony próbuję się oszukiwać że wcale tak nie myślę, żeby się znowu nie rozczarować. Pokrętnie piszę, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.

Dokładnie wiem o co Ci chodzi ! Ja tez tak mam. Niby nie nastawiam sie, ale jednak z tylu głowy mam ta nadzieje i przychodzi wtedy @@@ i jest płacz i rozpacz. Jesli chodzi o badania hsg nie miałam bo mi gin powiedziała ze owu mam prawidłowa, jajniki czyste na usg hormony w normie. Nasienie meza sie poprawiło wiec trzeba tylko działać.

Emsi - faktycznie w porównaniu do Twoich testów moje wyjątkowo ciemne. Ale to moze byc wina znacznika testów ;-) z moim szczęściem @@@ przyjdzie zanim zdążę zrobić test w piątek. Albo zrobię test z wynikiem bieli vizira a w sobotę przyjdzie @@@@. W kazdym razie przyjaciółka mi powiedziała ze zanim wsiądę do samolotu mam robić test i od razu w Pl betę - jak nie będę w ciszy no to bedzie intensywny wieczor z %%%% i przyjaciółmi [emoji23] dobrze ze moj M zostaje w uk nie bedzie musiał oglądać mnie w takim stanie [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry