Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejbertha, to czekam na zdjecie jutro i nie wiem czy to moja wyobraźnia, ale wydaje mi sie, ze ostatni test jest wyraźniejszy niz przedostatni ? No i jak nie ma @ to jest nadzieja. &&&&& mam nadzieje, ze poszła zwiedzać na kolejne długie miesiące &&
![]()
Witam nowe staraczki!!!
Ja uzywam testów owu LH Vitam, czy jakos tak. Na opakowaniu jest narysowana rodzinka z małym dzieckiem.
Ja jeszcze nie zaczęłam testów owu żeby wykryć ciążę, planuję zacząć w czwartek, może w piątek, jak zrobię to wrzucę zdjęcie. Dziś odebrałam wynik progesteronu: 22, więc chyba ok. Na ostatniej wizycie gin chciał mnie już umawiać na badanie hsg, ale postanowiłam jeszcze z tym poczekać, nie wiem czy dobrze zrobiłam bo hormony wychodzą w normie, więc przyczyna musi być inna. Czytałam że po tym badaniu trzeba ten cykl odpuścić od starań bo jest promieniowanie, ale gin nic nie wspominał o tym .Miałyście dziewczyny to badanie? Jest bolesne? Zastanawiam się czy jednak nie umówić się na hsg w następnym cyklu... No i męża zapiszę na badanie nasienia.
Staram się nie nastawiać, ale za każdym razem, w każdym cyklu próbuję doszukiwać się oznak ciąży, a z drugiej strony próbuję się oszukiwać że wcale tak nie myślę, żeby się znowu nie rozczarować. Pokrętnie piszę, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.