reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

@Justtyna a jak u Ciebie, powtarzałas bete?
tak powtórzyłam, wyniki pewnie będą koło 18-18:30 bo tak zazwyczaj są, co kolwiek wyjdzie czy się jednak uda czy nie będzie teraz nasz czas to mimo wszystko chciałam się z wami pożegnać, mimo że wiem że jesteście wsparciem dla wielu kobiet i dużo pomagacie sobie i to jest naprawdę super ! w poniedziałek niestety ten mały przyrost chociaż w normach był dla mnie bardzo stresujący a dodając post tu zestresowałam się jeszcze bardziej bo zrobiła się jakaś mini „sprzeczka” czy jest bardzo beznadziejnie czy nie.. niestety każda z nas ma jakieś traumy/przeżycia związane niepodlodnoscia, ciąża itd.. również mam dlatego dla mojego komfortu psychicznego wolę zrezygnować. Bardzo wam dziękuję za ten czas i życzę wam wszystkim tej wymarzonej ciąży, nudnej i spokojnej❤️🍀 powodzenia dla wszystkich 🍀🤞🏻

reklama
tak powtórzyłam, wyniki pewnie będą koło 18-18:30 bo tak zazwyczaj są, co kolwiek wyjdzie czy się jednak uda czy nie będzie teraz nasz czas to mimo wszystko chciałam się z wami pożegnać, mimo że wiem że jesteście wsparciem dla wielu kobiet i dużo pomagacie sobie i to jest naprawdę super ! w poniedziałek niestety ten mały przyrost chociaż w normach był dla mnie bardzo stresujący a dodając post tu zestresowałam się jeszcze bardziej bo zrobiła się jakaś mini „sprzeczka” czy jest bardzo beznadziejnie czy nie.. niestety każda z nas ma jakieś traumy/przeżycia związane niepodlodnoscia, ciąża itd.. również mam dlatego dla mojego komfortu psychicznego wolę zrezygnować. Bardzo wam dziękuję za ten czas i życzę wam wszystkim tej wymarzonej ciąży, nudnej i spokojnej❤️🍀 powodzenia dla wszystkich 🍀🤞🏻
Trzymam kciuki by pięknie rosła 🍀 Nabierz siły , odpocznij od forum i jak będziesz gotowa to wpadnij tu do nas znów 😍 Chociaż tym razem tylko na plotki bo liczę że w staraczkach już nie będziesz przynajmniej do grudnia 😆

🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Screenshot_20250319_172846_Drive.jpg

Dziewczyny jak oceniacie progesteron?

Dziękuję 🥰 poczekajmy do piątku 🤞 zrobię przyrost 😉 czy powinnam powtórzyć też proga?
Ja bym już nie powtarzała proga , wydziela się on skokowo więc pewnie jak by wartość była mniejsza niż dziś to byś się niepotrzebnie stresowała 😅 Przyrost i wizyta w okolicach 7 tygodnia 😍

Dziewczyny czy byłoby głupotą.
Jakbym w piątek lub poniedziałek zrobila progesteron bo niby ciałko żółte było na prawym za to w zatoce Douglasa niw było płynu.
Więc progesteron też powie czy ta owulacja była czy nie

reklama
Do góry