reklama
Emsi czekamy na twoje zdjęcia ! Ja jeszcze będę robić jutro i w czwartek wiec bedzie wiecej do porównania.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Delli
Fanka BB :)
Hej bertha, to czekam na zdjecie jutro i nie wiem czy to moja wyobraźnia, ale wydaje mi sie, ze ostatni test jest wyraźniejszy niz przedostatni ? No i jak nie ma @ to jest nadzieja. &&&&& mam nadzieje, ze poszła zwiedzać na kolejne długie miesiące &&
bertha
Hej bertha, to czekam na zdjecie jutro i nie wiem czy to moja wyobraźnia, ale wydaje mi sie, ze ostatni test jest wyraźniejszy niz przedostatni ? No i jak nie ma @ to jest nadzieja. &&&&& mam nadzieje, ze poszła zwiedzać na kolejne długie miesiące &&
Z tym ze beta wczoraj (12-13dpo) była ujemna (<0,100).. Takze to juz chyba nie ma szans... Dzisiaj rano testu ciążowego juz nie robiłam, siknelam po pracy, negatyw. Takze to kwestia godzin i @ przyjdzie. Choć nie powiem, miłe by było zaskoczenie gdybym okazała sie byc aż takim wyjątkiem ze jednak ujemna beta w 12-13dpo nie przekreśla szans na razie takich przypadków nie spotkałam
Emsi*
A to moje testy ...
Queen życzę abyś przyleciała do pl 2w1 [emoji6]
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Queen życzę abyś przyleciała do pl 2w1 [emoji6]
Załączniki
Emsi*
Patrząc na te testy to nie wiem czy zdążę zrobić ciążowy ... bo @ mnie uprzedzi
TuliPanna99
Witam nowe staraczki!!!
Ja uzywam testów owu LH Vitam, czy jakos tak. Na opakowaniu jest narysowana rodzinka z małym dzieckiem.
Ja jeszcze nie zaczęłam testów owu żeby wykryć ciążę, planuję zacząć w czwartek, może w piątek, jak zrobię to wrzucę zdjęcie. Dziś odebrałam wynik progesteronu: 22, więc chyba ok. Na ostatniej wizycie gin chciał mnie już umawiać na badanie hsg, ale postanowiłam jeszcze z tym poczekać, nie wiem czy dobrze zrobiłam bo hormony wychodzą w normie, więc przyczyna musi być inna. Czytałam że po tym badaniu trzeba ten cykl odpuścić od starań bo jest promieniowanie, ale gin nic nie wspominał o tym .Miałyście dziewczyny to badanie? Jest bolesne? Zastanawiam się czy jednak nie umówić się na hsg w następnym cyklu... No i męża zapiszę na badanie nasienia.
Staram się nie nastawiać, ale za każdym razem, w każdym cyklu próbuję doszukiwać się oznak ciąży, a z drugiej strony próbuję się oszukiwać że wcale tak nie myślę, żeby się znowu nie rozczarować. Pokrętnie piszę, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.
Ja uzywam testów owu LH Vitam, czy jakos tak. Na opakowaniu jest narysowana rodzinka z małym dzieckiem.
Ja jeszcze nie zaczęłam testów owu żeby wykryć ciążę, planuję zacząć w czwartek, może w piątek, jak zrobię to wrzucę zdjęcie. Dziś odebrałam wynik progesteronu: 22, więc chyba ok. Na ostatniej wizycie gin chciał mnie już umawiać na badanie hsg, ale postanowiłam jeszcze z tym poczekać, nie wiem czy dobrze zrobiłam bo hormony wychodzą w normie, więc przyczyna musi być inna. Czytałam że po tym badaniu trzeba ten cykl odpuścić od starań bo jest promieniowanie, ale gin nic nie wspominał o tym .Miałyście dziewczyny to badanie? Jest bolesne? Zastanawiam się czy jednak nie umówić się na hsg w następnym cyklu... No i męża zapiszę na badanie nasienia.
Staram się nie nastawiać, ale za każdym razem, w każdym cyklu próbuję doszukiwać się oznak ciąży, a z drugiej strony próbuję się oszukiwać że wcale tak nie myślę, żeby się znowu nie rozczarować. Pokrętnie piszę, mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.
reklama
Witam nowe staraczki!!!
Dokładnie wiem o co Ci chodzi ! Ja tez tak mam. Niby nie nastawiam sie, ale jednak z tylu głowy mam ta nadzieje i przychodzi wtedy @@@ i jest płacz i rozpacz. Jesli chodzi o badania hsg nie miałam bo mi gin powiedziała ze owu mam prawidłowa, jajniki czyste na usg hormony w normie. Nasienie meza sie poprawiło wiec trzeba tylko działać.
Emsi - faktycznie w porównaniu do Twoich testów moje wyjątkowo ciemne. Ale to moze byc wina znacznika testów ;-) z moim szczęściem @@@ przyjdzie zanim zdążę zrobić test w piątek. Albo zrobię test z wynikiem bieli vizira a w sobotę przyjdzie @@@@. W kazdym razie przyjaciółka mi powiedziała ze zanim wsiądę do samolotu mam robić test i od razu w Pl betę - jak nie będę w ciszy no to bedzie intensywny wieczor z %%%% i przyjaciółmi [emoji23] dobrze ze moj M zostaje w uk nie bedzie musiał oglądać mnie w takim stanie [emoji51][emoji23]