reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc dziewczyny ! U mnie kolejna noc ze snami typu "dwie kreseczki na teście ciążowym " - jak mi sie juz uda zasnąć to takie sny drugi dzień z rzędu ... jeszcze 4 dni do @@ zobaczymy co to wyjdzie ... a teraz lecę do pracy a Wam kochane miłego dnia ![emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja badalam bete popołudniu, jaknajbardziej można. Też mam wizytę dopiero 11.10 a na razie beta to jedyne co u nas pewne więc biegnij kochana ;)
Dzień dobry wszystkim.
Życzy żeby ta wizyta 11.10 była udana to moja data ślubu i twierdzę że to szczesliwa data wiec zaciskamy kciuki &&&&

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Majka jaka bierzesz luteina i w jakich dawkach?

Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie cały czas to samo. Cały czas leci a nawet dzisiaj sporo. To już 8 dni. Już mam dość. Trochę brzuch pobolał,zrobiłam znów dzisiaj test ciazowy i już kreski nie ma,może jeszcze jakiś cień delikatny. Martwi mnie ze tym razem tak długo leci i ciągle czerwona krew a chwilami to jakby bordowa była. W środę wizyta u mojego lekarza.
Przykro mi ze musisz przeżywać takie chwile :( nawet sobie nie wyobrażam jakie to musi byc trudne :( ale my kobiety jestesmy silne wiec trzymaj sie i tulam mocno :* bedzie w koncu dobrze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nasze motto , póki nie ma @ jest nadzieja :* rowniez kciuki !![emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry