reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja w jednej ciąży czułam kocie siki. Oczywiście nie mieliśmy kota.
To rzeczywiście dziwna sprawa.

Dziewczyny większość tu starających się nie może tego robić o każdej porze, bo trzeba poczekać aż dziecko/dzieci pójdą spać. Taki luksus to tylko prZy staraniach o pierwsze można mieć.

Ale jak facet odmawia to awantura powinna być ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A co to za swieto w De jest dzisiaj?

a ja jestem zła na mojego mężą...
w teoretycznie najbardziej płodne dni nic nie było raptem w 13 i 14 dniu cyklu.
od pt do dziś nie nie było, bo mieliśmy gości na weekend i oczywiście sobie popijali, wiec nie miał ochoty i od razu zasypiał, no myślałam że szlak mnie trafi dziś 17 dc wiec ten cykl spisuje na straty
cykle 27-29 dni
Ale jak masz 27-29 dni cykle, to owu pewnie ok 13-14dc jest, nie? Takze jest potencjal ze idealnie trafiliscie :)
a po sluzie nie wiesz kiedy owu mogla byc?

Hej, mnie też dopadło przeziębienie, męczy mnie katar, ból gardła i ucha :(
Tak Was podczytuje z testowaniem na testach owulacyjnych i tez chyba zacznę testować :) powiedzcie mi tylko kiedy powinnam zacząć? Dziś mam 23dc, w 17dc miałam owulacje.(cykle mam 31dniowe).
Dziewczyny musimy wierzyć! Na pewno każda z nas ujrzy w swoim czasie upragnione dwie kreseczki, tylko żeby ten czas jak najszybciej nastał :)
Trzymam kciuki za testujące w tym tygodniu!
Ja bym pewnie ok 9dpo zaczela.

A mój mąż jak tylko powiem mu, że mam plodne to chce jak królik. Bardziej niż ja :p
fajnie masz :) U mnie tak samo jak kotek pisze - że gdyby zostawic to spontanowi, to 3x w miesiacu by bylo.
Na szczescie zawsze melduje mu kiedy sa plodne i od razu planuje nam, ze w ten, ten i ten dzien działamy.

no tak ale wiesz zawsze może się coś przesunąć więc lepiej działac częściej.
ja mam zwykle mało sluzu, w piątek był (15dc) jagby rozciągliwy
a wczoraj już biały i nie kleił się,w pt i sob bolał mnie jajnik wiec może może...

reklama
Bertha Siwa nie tracimy nadziei a co .... choć mi już też jest ciężko, mimo iż nie robiłam testu ale nie czuje się jakoś inaczej wiec pewnie i nic z tego ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry