reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja w jednej ciąży czułam kocie siki. Oczywiście nie mieliśmy kota.
To rzeczywiście dziwna sprawa.

Dziewczyny większość tu starających się nie może tego robić o każdej porze, bo trzeba poczekać aż dziecko/dzieci pójdą spać. Taki luksus to tylko prZy staraniach o pierwsze można mieć.

Ale jak facet odmawia to awantura powinna być ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A co to za swieto w De jest dzisiaj?

a ja jestem zła na mojego mężą...
w teoretycznie najbardziej płodne dni nic nie było raptem w 13 i 14 dniu cyklu.
od pt do dziś nie nie było, bo mieliśmy gości na weekend i oczywiście sobie popijali, wiec nie miał ochoty i od razu zasypiał, no myślałam że szlak mnie trafi dziś 17 dc wiec ten cykl spisuje na straty
cykle 27-29 dni
Ale jak masz 27-29 dni cykle, to owu pewnie ok 13-14dc jest, nie? Takze jest potencjal ze idealnie trafiliscie :)
a po sluzie nie wiesz kiedy owu mogla byc?

Hej, mnie też dopadło przeziębienie, męczy mnie katar, ból gardła i ucha :(
Tak Was podczytuje z testowaniem na testach owulacyjnych i tez chyba zacznę testować :) powiedzcie mi tylko kiedy powinnam zacząć? Dziś mam 23dc, w 17dc miałam owulacje.(cykle mam 31dniowe).
Dziewczyny musimy wierzyć! Na pewno każda z nas ujrzy w swoim czasie upragnione dwie kreseczki, tylko żeby ten czas jak najszybciej nastał :)
Trzymam kciuki za testujące w tym tygodniu!
Ja bym pewnie ok 9dpo zaczela.

A mój mąż jak tylko powiem mu, że mam plodne to chce jak królik. Bardziej niż ja :p
fajnie masz :) U mnie tak samo jak kotek pisze - że gdyby zostawic to spontanowi, to 3x w miesiacu by bylo.
Na szczescie zawsze melduje mu kiedy sa plodne i od razu planuje nam, ze w ten, ten i ten dzien działamy.

no tak ale wiesz zawsze może się coś przesunąć więc lepiej działac częściej.
ja mam zwykle mało sluzu, w piątek był (15dc) jagby rozciągliwy
a wczoraj już biały i nie kleił się,w pt i sob bolał mnie jajnik wiec może może...

reklama
Bertha Siwa nie tracimy nadziei a co .... choć mi już też jest ciężko, mimo iż nie robiłam testu ale nie czuje się jakoś inaczej wiec pewnie i nic z tego ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry