Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj nawet jak mu sie nie chcialo to dzialal hihi, podziwiam go, takie mial parcie na dzieckomoże tak, ale wiesz jak to jest my kobiety możemy się poświęćic i nawet jak nam się nie chce to działamy... a faceci?
oj to moj by musial go przekonac hehe, moze by mu wytlumaczylmój mąż twierdzi że nic na siłe, bo to nie ma sensu, nie ma przyjemności .
wystarczy ze ja się nakręcam..oj to moj by musial go przekonac hehe, moze by mu wytlumaczyl![]()
To rzeczywiście dziwna sprawa.Ja w jednej ciąży czułam kocie siki. Oczywiście nie mieliśmy kota.
A co to za swieto w De jest dzisiaj?Witam Kochane. Właśnie jestem w drodze do pracy. Kicham, prycham i kaszle. Dziś rano siknelam w tescior i oczywiście biel vizira. 24 dc przy 26 dniowych cyklach. Nadzieja jeszcze nie umarła ale czuję że nic z tego. Chciałabym już wiedzieć bo domowe sposoby mi nie pomagają i wzielabym jakieś leki. Jeszcze dziś i jutro muszę iść do pracy a później zobaczymy. Jak mi nie przejdzie ta choroba to idę do lekarza. Pozdrawiam serdecznie i świątecznie bo dziś w De wielkie święto.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak masz 27-29 dni cykle, to owu pewnie ok 13-14dc jest, nie? Takze jest potencjal ze idealnie trafilisciea ja jestem zła na mojego mężą...
w teoretycznie najbardziej płodne dni nic nie było raptem w 13 i 14 dniu cyklu.
od pt do dziś nie nie było, bo mieliśmy gości na weekend i oczywiście sobie popijali, wiec nie miał ochoty i od razu zasypiał, no myślałam że szlak mnie trafi dziś 17 dc wiec ten cykl spisuje na straty
cykle 27-29 dni
Ja bym pewnie ok 9dpo zaczela.Hej, mnie też dopadło przeziębienie, męczy mnie katar, ból gardła i ucha
Tak Was podczytuje z testowaniem na testach owulacyjnych i tez chyba zacznę testowaćpowiedzcie mi tylko kiedy powinnam zacząć? Dziś mam 23dc, w 17dc miałam owulacje.(cykle mam 31dniowe).
Dziewczyny musimy wierzyć! Na pewno każda z nas ujrzy w swoim czasie upragnione dwie kreseczki, tylko żeby ten czas jak najszybciej nastał
Trzymam kciuki za testujące w tym tygodniu!
fajnie maszA mój mąż jak tylko powiem mu, że mam plodne to chce jak królik. Bardziej niż ja![]()