Karolka2106
Fanka BB :)
Cześć wszystkim, jak tam Wam mija weekend?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po wyschnięciu różnią się w wyglądzie. Lepiej byłoby robić zdjęcia po 10 min każdemu z osobna gorzej później byłoby z prezentacją hehePewnie ! Ja swój wczorajszy nawet podpisałam data zeby wiedzieć który to dzieci cyklu był :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzielna dziewczynka. My wczoraj byliśmy na zakupach w galerii a później zjedliśmy sobie dobre jedzonko w chińczyku. Dzisiaj słodkie lenistwo.My rodzinnie. Wczoraj babcia nas odwiedziła, dziś właśnie do dziadka jedziemy A i moja Olcia ma uszy przekłute Był płacz ale 3 gałki lodów u Grycana wynagrodziły wszystko
To się nazywa napięcie przed miesiączkowe. U mnie w pracy się śmiali że mam 2 tyg przed, w trakcie i 2 tyg napięcia po miesiączkowego heheheNo Megan, co taka cisza? jak test?
Mnie @ posłuchała dzisiaj nowy cykl... więc kolejny termin na 29.10 30cs.
Ja wczoraj pogryzłam się z mamą, dzisiaj z facetem... mieliśmy jechać dziś wspólnie ze znajomymi na mecz, pojechał sam... a ja siedzę sama w domu przed tv... Boże co ja mam ostatnio za dni...
Przynajmniej Wasze humory dodają mi trochę otuchy
Spark ja mam dokładnie to samo, wkurza mnie wszystko .... zatem u mnie raczej nici z tego cyklu bo pms dopada :/No Megan, co taka cisza? jak test?
Mnie @ posłuchała dzisiaj nowy cykl... więc kolejny termin na 29.10 30cs.
Ja wczoraj pogryzłam się z mamą, dzisiaj z facetem... mieliśmy jechać dziś wspólnie ze znajomymi na mecz, pojechał sam... a ja siedzę sama w domu przed tv... Boże co ja mam ostatnio za dni...
Przynajmniej Wasze humory dodają mi trochę otuchy