reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
My rodzinnie. Wczoraj babcia nas odwiedziła, dziś właśnie do dziadka jedziemy:) A i moja Olcia ma uszy przekłute:) Był płacz ale 3 gałki lodów u Grycana wynagrodziły wszystko:D
Dzielna dziewczynka. :) My wczoraj byliśmy na zakupach w galerii a później zjedliśmy sobie dobre jedzonko w chińczyku. Dzisiaj słodkie lenistwo. :D

No Megan, co taka cisza? :D jak test?
Mnie @ posłuchała :D dzisiaj nowy cykl... więc kolejny termin na 29.10 30cs.
Ja wczoraj pogryzłam się z mamą, dzisiaj z facetem... mieliśmy jechać dziś wspólnie ze znajomymi na mecz, pojechał sam... a ja siedzę sama w domu przed tv... Boże co ja mam ostatnio za dni...
Przynajmniej Wasze humory dodają mi trochę otuchy :)

Ja wczoraj pogryzłam się z mamą, dzisiaj z facetem... mieliśmy jechać dziś wspólnie ze znajomymi na mecz, pojechał sam... a ja siedzę sama w domu przed tv... Boże co ja mam ostatnio za dni...
To się nazywa napięcie przed miesiączkowe. U mnie w pracy się śmiali że mam 2 tyg przed, w trakcie i 2 tyg napięcia po miesiączkowego hehehe

Spark ja mam dokładnie to samo, wkurza mnie wszystko .... zatem u mnie raczej nici z tego cyklu bo pms dopada :/
A Brzydule tez lubie i oglądam .... [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez sie smieją ze mam napięcie przedmiesiączkowe przez caly miesiac :D mój K z pracy wraca o 16 , ale o 17 przy kompie znowu bedzie pracowac przez 1.45h godz ( czas trwania meczu pilki noznej ) wiec teraz wpadlam do rodziców na rosołek:D po tym meczu jak go zrobi, jedziemy do jyska a tak to sie obijam:D takze takie plany na dzis :D
Spark no to mam nadzieje że ten następny cykl bedzie nasz [emoji123]zawsze marzyło mi sie urodzic na lato,takze ktoś na górze może chciał spelnic moje zyczenie haha co prawda okres sie spóźnia i narazie nie czuje sie jak co miesiąc przed, ale nie robie sobie nadziei i testu też dziś nie robiłam[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry