reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To samo moj K mówi :D bo on tez z lipca :D u mnie jeszcze mama z lipca , ciocia , wujek ,kuzynka , chrzesniaczka i kuzn:D także jakby jeszcze nasze dzidzi miałoby byc z lipca to zbankrutujemy hahaha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

My oboje z M z lipca jesteśmy i w lipcu rocznice ślubu mamy [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha to chyba moglybysmy robic codziennie[emoji14]Ja wyszłam i akurat sie minelismy na klatcr schodowej, poszlam do parku posiedzieć i zaczyna padac... genialnie! Za jakie grzechy? :o ja to jestem pechowa. .. :)
Nie martw sie :D ja mam to samo .. Mnie pech nie opuszcza :D skoro u was pada to u nas tez zaraz zacznie [emoji32] a K wrocil 2 min temu z roboty i juz zdazyl mnie wkur*** :/ a było tak pięknie[emoji14]

Za to mój przyszedł po plaster bo se palca rozwalił i nie chce jechać szyć bo jeszcze jednych szwów nie ma ściągniętych. Łeb mu urwę kiedyś. Mam nadzieję że faktycznie nie jest aż tak źle.

Megan wykosztujecie sie :D ja mam taki maj ;)
Spark faktycznie fajny dzień dla niego zaplanowałaś.
Ja wróciłam właśnie z Katowic z zakupów i teraz oglądamy toy story z młodym.
Zrobiłam dzisiaj test owu po raz drugi i ta kreska jest ciut jaśniejsza więc jestem ciekawa.

Megan wykosztujecie sie :D ja mam taki maj ;)
Spark faktycznie fajny dzień dla niego zaplanowałaś.
Ja wróciłam właśnie z Katowic z zakupów i teraz oglądamy toy story z młodym.
Zrobiłam dzisiaj test owu po raz drugi i ta kreska jest ciut jaśniejsza więc jestem ciekawa.
Tak dokladnie :D chyba kazdy ma taki jeden miesiac[emoji14]
A mnie znajoma wyciagnela na spacer[emoji14]
Miłego popoludnia ;)

Jestem nas ciekawa. Bo trochę się nas będzie testowało za tydzień w weekend poczynając od pt. Coś czuję że szturmem zawojujemy czerwcówki ;) w grupie siła :laugh2:

reklama
Do góry