reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To samo moj K mówi :D bo on tez z lipca :D u mnie jeszcze mama z lipca , ciocia , wujek ,kuzynka , chrzesniaczka i kuzn:D także jakby jeszcze nasze dzidzi miałoby byc z lipca to zbankrutujemy hahaha :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

My oboje z M z lipca jesteśmy i w lipcu rocznice ślubu mamy [emoji51][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha to chyba moglybysmy robic codziennie[emoji14]Ja wyszłam i akurat sie minelismy na klatcr schodowej, poszlam do parku posiedzieć i zaczyna padac... genialnie! Za jakie grzechy? :o ja to jestem pechowa. .. :)
Nie martw sie :D ja mam to samo .. Mnie pech nie opuszcza :D skoro u was pada to u nas tez zaraz zacznie [emoji32] a K wrocil 2 min temu z roboty i juz zdazyl mnie wkur*** :/ a było tak pięknie[emoji14]

Za to mój przyszedł po plaster bo se palca rozwalił i nie chce jechać szyć bo jeszcze jednych szwów nie ma ściągniętych. Łeb mu urwę kiedyś. Mam nadzieję że faktycznie nie jest aż tak źle.

Megan wykosztujecie sie :D ja mam taki maj ;)
Spark faktycznie fajny dzień dla niego zaplanowałaś.
Ja wróciłam właśnie z Katowic z zakupów i teraz oglądamy toy story z młodym.
Zrobiłam dzisiaj test owu po raz drugi i ta kreska jest ciut jaśniejsza więc jestem ciekawa.

Megan wykosztujecie sie :D ja mam taki maj ;)
Spark faktycznie fajny dzień dla niego zaplanowałaś.
Ja wróciłam właśnie z Katowic z zakupów i teraz oglądamy toy story z młodym.
Zrobiłam dzisiaj test owu po raz drugi i ta kreska jest ciut jaśniejsza więc jestem ciekawa.
Tak dokladnie :D chyba kazdy ma taki jeden miesiac[emoji14]
A mnie znajoma wyciagnela na spacer[emoji14]
Miłego popoludnia ;)

Jestem nas ciekawa. Bo trochę się nas będzie testowało za tydzień w weekend poczynając od pt. Coś czuję że szturmem zawojujemy czerwcówki ;) w grupie siła :laugh2:

reklama
Do góry