reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zgadzam sie ! Nadzieje sobie jakaś robimy a za tydzień bedzie lipa (przynajmniej u mnie) i znowu bedzie bolec ... tylko sobie myśle ze w poprzednim cyklu po owu testy u mnie były biel wizira .. ale z drugiej strony moze to juz Psycha... [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden raz nie zaszkodzi .... tylko musimy się pilnować i traktować tylko jako eksperyment [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeden raz nie zaszkodzi .... tylko musimy się pilnować i traktować tylko jako eksperyment [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie ! Ja sobie postanowiłam ze jeszcze tylko jeden cykl będę wszytki pilnować i starać sie... jesli sie nie uda, rezerwuje wakacje na lipiec i spokojnie czekam do sierpnia na ivf. Koniec z nerwami.

Tak tak wiem ze wy już dawno po ale ja też będę testowała do terminu niechcianej @ żeby sprawdzić dzień po dniu jak będzie to wyglądało

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

To powodzenia !! &&& oby niechciana @@@@ do żadnej z Nas nie zawitała przez
Najbliższe 9msc !!

Ja po imprezie, bezalkoholowej oczywiście:-D

Bertha ja robiłam chyba w 25 dc owulacyjny i druga kreska była bledziutka a w 27 druga krecha już mocna. Ciążowy wyszedł w 29 dc:-D

Antonina hello:-) powodzenia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane uwazajcie z tymi owulacyjnymi, nie nakrecajcie sie za bardzo... u mnie przez 3 dni - 25, 26, 27 dv mega pozytywne a niestety ciazy nie ma... u Was nie musi tak byc ale wiem po sobie, ze sie nastawilam przez te testy a tu lipa... :/
20160928_185623.jpg

Załączniki

• 20160928_185623.jpg
    20160928_185623.jpg
    445,4 KB · Wyświetleń: 322
reklama
Kochane uwazajcie z tymi owulacyjnymi, nie nakrecajcie sie za bardzo... u mnie przez 3 dni - 25, 26, 27 dv mega pozytywne a niestety ciazy nie ma... u Was nie musi tak byc ale wiem po sobie, ze sie nastawilam przez te testy a tu lipa... :/Zobacz załącznik 776047

Spark - nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja sie nie nastawiam. Tylko sprawdzam teorie w praktyce :-) a poza tym właśnie obudziłam sie z najpiękniejszego snu jaki mialam w zyciu ... na teście ciążowym wyszły mi piękne dwie krechy i ten moj pisk radości ... aż sie obudziłam [emoji51][emoji30] a taki piękny sen był [emoji7]

Do góry