reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam. Nie nadazam dziś z czytaniem wiec wybaczcie.
SPARK trzymam kciuki
Za resztę dziewczyn tez bo widzę ze na dniach będziecie testował.
U mnie dziś 12dc i drugi rest ovu zrobiony(nigdy ich nie robiłam a teraz jakoś czułam ze tego potrzebuje).
1475139711914.jpg

Ten górny wczorajszy dolny dzisiejszy. Mam nadzieje ze ten miesiąc będzie szczęśliwy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475139711914.jpg
    1475139711914.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 216
Delli moim zdaniem to za wczesnie na serduszko,poczekalabym jeszcze z tydzien co najmniej ;)

Megan nie wiem czy aie tak cieszyc z braku bolu :p poprosilam zeby skończyć o 15.30. Dzidzia dalej spi? U mnie od godziny :D
Dzieki za && dziewczyny, trzymajcie nadal haha (zamecze Was :p )

Witam. Nie nadazam dziś z czytaniem wiec wybaczcie.
SPARK trzymam kciuki
Za resztę dziewczyn tez bo widzę ze na dniach będziecie testował.
U mnie dziś 12dc i drugi rest ovu zrobiony(nigdy ich nie robiłam a teraz jakoś czułam ze tego potrzebuje). Zobacz załącznik 775554
Ten górny wczorajszy dolny dzisiejszy. Mam nadzieje ze ten miesiąc będzie szczęśliwy.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie pozytyw! ;) dzialajcie przez najblizsze dni ! ;) kciuki trzymam rowniez!;)

Nimitti Ty chyba pisalas ze praca z dziecmi ciezka... powiem Ci ze mialam juz takie przypadki w pracy, ze malo na zawal nie zeszlam... :p czasami mysle po co mi ten stres, taka odpowiedzialnosc, ale potem patrzysz na rego usmiechnietego malca i nie wyobrazasz sobie innej pracy ;)
Vanilia zlobek, super. Sama chcialam swoj otwierac :p u nas tylko 1 publiczny, rokczekania na miejsce

reklama
Spark racja gdy małe sie uśmiecha albo tuli to jest wtedy warte wszystkiego.
Fidzia spróbujemy wytrzymać :D chociaż ja jestem na lekach i muszę pewnie wiedzieć jak najszybciej żeby odłożyć ale chce do 09.10 chociaż wytrzymać.

Do góry