reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to u mnie wszystko jasne . Czerwcowka nie zostanę ; ( właśnie przylazla @@@ . ; (

Termin następnej @ to 28.10
Przykro mi :( życzę zeby twoj M sie dalej nie bronił przed staraniami!

O Megan Spark vanilla ja z Gliwic ale w Katowicach pracuje. Jaką przychodnie polecacie w katowicach? Tą na Mickiewicza mam przetestowaną i na PCK wiem ze dobra jest na Mikołowskiej ale to daleko od mojej pracy.

Ja tez pochodzę z Gliwic, ale od studiów mieszkam we Wrocławiu :)

Spark, czekam na wyniki twojej bety!

reklama
Okolice SCC. A córeczkę radziłam w na Ligocie w akademickim szpitalu [emoji4]

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
No własnie tez tam chce[emoji14]ja obecnie jestem opiekunką dzieciecą i zajmuje sie rocznym już chlopczykiem:D obok slonecznej pętli i często ide z nim na spacer w strone scc albo na zakupy do scc :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale delikatna krecha to nie pozytyw... delikatna miałam przed @ i nie było ciąży..
Wiec z delikatna nie ma reguły :)
Bertha nie ma bo test owu ciąży nie wykrywa, ale lekarz tłumaczył mi że na hcg może zareagować. Lh i hcg są dla testów zbyt podobne natomiast gwarancji w tym nie ma żadnej.

reklama
Bertha nie ma bo test owu ciąży nie wykrywa, ale lekarz tłumaczył mi że na hcg może zareagować. Lh i hcg są dla testów zbyt podobne natomiast gwarancji w tym nie ma żadnej.

Tak tak, to wiem wlasnie. Ale jak owu wykrywały ciąże to zwykle dziewczyny mowily ze kreska testowa owu była ciemna, taki mega pozytyw. Choc wiadomo, kiedyś musi zacząć rosnąć. Robiłyśmy z dziewczynami w zeszłym cyklu eksperyment i mi kreska ok 8dpo wychodziła taka w połowie mocna na owu, ale potem bledła z każdym dniem. A tej ktora jak sie okazało zaszła - ciemniala.

Do góry