reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale zeby nawet ciążowy o czułości 10 nie wykrył...? Nie chce mi się wierzyć.
Pojadę jutro na betę... po co się stresować, a jak nie to hormonalne ogarnę.

Rozpuszczalna ktory to dc? ;) u mnie ciemniejsza ta testowa
Przepraszam, quQueen mialo byc nie Rozpuszczalna :)

reklama
Przepraszam, quQueen mialo byc nie Rozpuszczalna :)

Dzis 18dc. Wiec jeszcze 10dni do @ ale pierwszy raz mi sie zdażyło zeby test owu 3 raz pokazywał II. Tym bardziej ze dzisiaj specjalnie dużo wody pilam. Mam nadzieje ze mi sie hormony nie popieprzyly. 7.10 lecę do Pl wiec dopiero wtedy będę miec możliwość wszystko spr ...
Ah i zdjęcie testu zrobione z daleka wiec kreska mniej widoczna niz u Ciebie z bliska ;-)

Zobaczę jak to jutro bedzie. Pewnie wróci wszystko do normy. [emoji51] oby dla Ciebie okazało sie to szczęśliwe [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
O Megan Spark vanilla ja z Gliwic ale w Katowicach pracuje. Jaką przychodnie polecacie w katowicach? Tą na Mickiewicza mam przetestowaną i na PCK wiem ze dobra jest na Mikołowskiej ale to daleko od mojej pracy.

Ostatnia edycja:
O Megan Spark vanilla ja z Gliwic ale w Katowicach pracuje. Jaką przychodnie polecacie w katowicach? Tą na Mickiewicza mam przetestowaną i na PCK wiem ze dobra jest na Mikołowskiej ale to daleko od mojej pracy.
Wiesz co , ja nie mieszkam w ścisłym centrum wiec nie pomoge :D a ginekologa wybralam 15 km odemnie w szpitalu na ligocie[emoji14]pare razy byłam w różnych przychodniach ale to np dlatego ze gdzies jest dobry ortopeda , gdzies indziej okulista itp itd :D a gdzie pracujesz jesli mozna zapytac[emoji14]?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark nie jestes sama ! U mnie pierwszy pozytywny owu był w poniediAlek. Wczoraj był rownież pozytywny i dzisiaj prosze bardzo, znowu. Przecież to nie możliwe !
1475085664-neb1e3.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Queenb ale u Ciebie testowa jest jaśniejsza niż kontrolna zatem test jest ujemny ... ja tak miałam dobre kilka dni do czasu okresu okoloowulacyjnego

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ahh jutro będzie stresujący poranek[emoji14]czekam na info i zaciskam kciuki[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No i fajnie [emoji6] czekamy na wieści i &&&&

I ja z województwa śląskiego ale...... ze świętego miasta [emoji12]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry