reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień doberek....czekam właśnie na słoneczko i szykuje się do pracy. A tu cisza....jakieś newsy z rana ??? [emoji6]

Kolekcjonerka Ty już w drodze do pracy ? Zimno pewnie .... jak mi się nie chce z domu wychodzić eh

Dziś 22dc .... dopiero

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć.. byłam tu kilka miesięcy temu, jak mi się spóźniał okres i mimo, że nie było to zaplanowane- zaden wynik naszych staran - nic z tych rzeczy. To trzymałyście kciuki.. cóż.. przyszła wtedy @.. no a my nadal się nie staraliśmy.. później nawet nam sie nieco życie skomplikowało i w ogóle wybiłam sobie z głowy temat. Pomyślałam nawet, że to nie jest dobry moment. No i znowu @ spóźniona.. czekam.. po ok 3 dniach robię test.. jest negatywny.. więc pomyslałam, że powtórka z tamtego czasu.. ale @ jak nie było tak nie było.. więc dziś zrobiłam następny.. i wciąż nie mogę uwierzyć - 2 krechy :o jutro już idę do lekarza.. jestem niesamowicie ciekawa co tam się już wydarzyło.. :)
Jestem również zaskoczona, że nadal widzę tu te same dziewczyny.. Rety.. myślałam, że jak tu wejdę to same "nówki" .. przykro mi, że tak Wam się to przeciąga.. niesposob nadrobic wszystkich zaległości i dowiedzieć się jak to było u Was po drodze (kiedy ostatnio razem testowalysmy mialysmy byc styczniowkami zdaje sie) - jednak mam nadzieję, że przynajmniej zebrałyście przykrych doświadczeń.. poza dłuuuugim oczekiwaniem tego cudu..
Trzymam za Was kciuki bardzo bardzo mocno!
Delli gratulacje ... !!!

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Delli gratulacje ale na serduszko może być za wcześnie. Serce widzi się gdy beta jest koło 1000 wartości :)

Megan Spark wow powiem wam że zajmowanie się takimi maluchami do łatwych nie należy podziwiam :)

Mój syn dzisiaj w nocy dał mi popalić jest chory ropieje mu oczko chyba ma zapalenie zatok :/

Witam sie z Wami :D własnie budzik zadzwonił a ja pierwsze co to wbijam na forum :D mam godzinke na ogarnięcie sie i do pracy :D
No dziewczyny , tyle nas łączy :D jeszcze jak dojdziemy ze spark do Ciebie Vanilia z ciążą to będzie cudnie :D
Ja dzisiaj 28dc i nie testuje :D może jutro bo mam wolne albo dam rade wytrzymac do soboty[emoji14]Czekam na dobre wiadomości od innych i miłego dzionka życze ! :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry