reklama
hajmal
Fanka BB :)
kreska fioletowa,Hajmal kreska rozowawa czy biala?
dokładnie tak było miałam dzis rano isć na bete ale jak mi w domu test wyszedł negatywny to nie poszłam po 8 zrobiłam nastepne dwa i tez wyszły negatywne i tak po południu zerknełam i na jednym widać taki ślad jak by fioletowy ale mój telefon tego nie wyłapuje wiec nie mam jak zdjęcia zrobić. Wiem tanika wiem chciałam tylko zapytać czy komuś sie coś takiego zdarzyło bo mi pierwszy raz, staram sie nie nakrecać jutro rano jak nie dostane @ to pójde na bete
Przeszłaś sporo pozostaje mi trzymać kciuki oby ci się udałoWitajcie po przerwie. Potrzebowałam wyciszenia po ostatnim poronieniu
Dla przypomnienia i dla nowych staraczek, które jeszcze mnie nie znają napisze w skrócie o moich staraniach:
Jestem po 3 poronieniach, wszystkie w tym roku. Mam dwie zdrowe córki, młodsza ma 13 miesiecy i staramy sie dla niej o rodzeństwo.
Pierwsze poronienie w marcu - testy ciążowe ujemne ale brak miesiączki, zrobiłam betę i słabo przyrastała, lekarz znalazł pecherzyk w macicy ale niestety krwawienie i poroniłam w 5 tyg 2 dni samoistnie.
Drugie poronienie w kwietniu - testy pozytywne od 27dc, drętwiała mi stopy i dłonie i w 5 tyg 6 dni poronienie samoistne, nie zdążyłam nawet iść na pierwsze usg w 6 tyg
Trzecie poronienie w sierpniu - test pozytywny w 25 dc, od 28dc acard75, utrogestan 200 2xdziennie, magnez i kwas foliowy 10mg, w 5tyg, 6 dni widoczny zarodek, brak pęcherzyka żoltkowego, w 7 tyg widoczny pecherzyk żółtkowy, brak zarodka, w 9 tyg pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym,ale brak zarodka, diagnoza puste jajo płodowe, odstawiam utrogestan i poronienie samoistne w 10 tyg.
Z badań zrobiono mi antykoagulanty, chlamydie, toksoplazmozę, i po ostatnim poronieniu trombofilie cały czas czekam na wyniki
Od ostatniego poronienia łykam suplementy:
koenzym q10,
royal jelly,
propolis, vit C,
vit D3,
kwas foliowy 5mg,
magnez,
olej z wiesiołka,
witaminy pregnancy concepcion
Femibion 1
i pije inofem.
Lekarze każą starać sie dalej i liczyć na szczęście a raczej na szczęśliwe jajeczko ...
Na pewno. Na pocieszęnie chociaż macie jednego malucha ;-) zawsze lepsze jedno niz żadne. Ale to prawda za kazdym razem i rak trudno [emoji30][emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana trzymaj się!!a co za lek wykupiłaś?Czuje się dobrze. @ taka jak zawsze z tym że tym razem nie zauważyłam żadnych skrzepow,nic. Dzisiaj się chyba skończy jest bardzo skąpa.( zresztą od maja mam skąpe @)trwają dwa dni i leci jakby chciało a nie mogło. Byłam po receptę i odrazu wykupiłam. (A tak wogole to piersi dalej mnie bolą. )
Lekarz mi przepisał na owulacje. Niewiem po co ale będę brać może pomoże. Jutro będę się umawiać na monitoring.Kochana trzymaj się!!a co za lek wykupiłaś?
Oby mąż przez te kilka dni miał tak szczęśliwą minę heheYesenia - ja tez bym powtórzyła po 2 dniach. Na ulotkach jest napisane zeby nie odczytywać wyników po 10min bo mogą byc zafałszowane. Ale jaka prawda nikt nie wie ;-)
A co do mnie tak jak wam rano pisałam. Czułam kłucie w prawym jajniku wiec po powrocie z pracy zrobiłam test owu. Wynik na załączonym obrazku ;-) wiec dzis i jutro beda przytulaski i świeca. Chociaż w głowie myśli natrętne ze kolejny raz to nic nie da ehh ;-(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Clostyrberg? To dobrze że będziesz mieć monitoring będziesz miała podgląd co się dziejeLekarz mi przepisał na owulacje. Niewiem po co ale będę brać może pomoże. Jutro będę się umawiać na monitoring.