reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej ! Ośmielam się tu napisać ponieważ kiedyś tu pisałam . Co o tym myślicie ? Test zrobiony około 9 , 10dpo , wrzucony do torebki bo negatyw. Po 13 wyjęłam ot tak żeby zobaczyć i takie coś ujrzałam . Chyba to nic nie znaczy

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Iza jak się czujesz?Inna jak zawsze jest@
Czuje się dobrze. @ taka jak zawsze z tym że tym razem nie zauważyłam żadnych skrzepow,nic. Dzisiaj się chyba skończy jest bardzo skąpa.( zresztą od maja mam skąpe @)trwają dwa dni i leci jakby chciało a nie mogło. Byłam po receptę i odrazu wykupiłam. (A tak wogole to piersi dalej mnie bolą. )

nimitii po poronieniu nie byłam w ciąży, dopiero teraz 5 miesięcy po zaczęliśmy się starać.
Trochę się obawiam, że sytuacja może się znów powtórzyć, no ale jednak bardziej się nastawiam na to że tym razem musi być dobrze.

Bertha, nie znam się na tym kompletnie wiem, że ostatnie dwa cykle to katastrofa, zawsze długość cyklu wynosiła 32,33 dni a ostatnio 38, 40 dni... no i mój komputer cyklu pokazuje że za 6 dni @ jeszcze nie będzie.
Chciałam testować jak najbliżej @ a teraz kompletnie zgłupiałam.
Myślisz, że byłby sens ze zrobieniem go teraz? :)

Co to testowania mam zupełnie inaczej, pamiętam, że jak przydarzyło nam się z mężem "świadome ryzyko" to później robiłam miliony testów przed @ i się jeszcze bardziej nakręcałam że się udało, a potem mega rozczarowanie jak @ przyszła.

Yesenia - ja tez bym powtórzyła po 2 dniach. Na ulotkach jest napisane zeby nie odczytywać wyników po 10min bo mogą byc zafałszowane. Ale jaka prawda nikt nie wie ;-)

A co do mnie tak jak wam rano pisałam. Czułam kłucie w prawym jajniku wiec po powrocie z pracy zrobiłam test owu. Wynik na załączonym obrazku ;-) wiec dzis i jutro beda przytulaski i świeca. Chociaż w głowie myśli natrętne ze kolejny raz to nic nie da ehh ;-(
1474899121-1g3431.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Yesenia - ja tez bym powtórzyła po 2 dniach. Na ulotkach jest napisane zeby nie odczytywać wyników po 10min bo mogą byc zafałszowane. Ale jaka prawda nikt nie wie ;-)

A co do mnie tak jak wam rano pisałam. Czułam kłucie w prawym jajniku wiec po powrocie z pracy zrobiłam test owu. Wynik na załączonym obrazku ;-) wiec dzis i jutro beda przytulaski i świeca. Chociaż w głowie myśli natrętne ze kolejny raz to nic nie da ehh ;-(
1474899121-1g3431.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia :)
Widzę że wszystkie zaczynamy się na wszelki wypadek nastawiac na porażkę żeby nie było rozczarowań, jakaś to stategia niby jest

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ! Ośmielam się tu napisać ponieważ kiedyś tu pisałam . tym myślicie ? Test zrobiony około 9 , 10dpo , wrzucony do torebki bo negatyw. Po 13 wyjęłam ot tak żeby zobaczyć i takie coś ujrzałam . Chyba to nic nie znaczy

Zobacz załącznik 775071

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Yesenia w wiekszosci przypadkow ktore znam, test ktory po jakims czasie wyszedl pozytywny oznaczal jednak (wbrew temy co pisza na ulotce) ciaze. Oby i U Ciebie tak bylo :*

reklama
Do góry