reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha Kochana super z jesteś. Działajcie dzisiaj, po wszystkim pamiętaj o świecy. Ponoć pomaga:-)

Katie trzymam kciuki za jutro

Katka 12dp to już powinno się coś pokazać chociaż wcale nie musi. ;-) w pierwszej ciąży dwie krechy wyszły mi jakieś 9-10 dpo.

Tanika. Ja też 23 dc, to co razem testujemy:p

Anik hehe moja babcia też z bliźniaczek ale mam nadzieję że jeśli trafia się bliźniaki to mojej siostrze a nie mnie:-))

Mamuniol hej:-)

Kolekcjonerka oo jakie piękne wieści. Super [emoji108]

Siwa czasem kilka dni wystarczy żeby nabrać dystansu. Witaj po jednej stronie mocy:-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witamy ponownie !!Jest nas tyle że w grupie jesteśmy jeszcze silniejsze!!!powodzenia
Racja, w grupie raźniej. Ja się niesamowicie cieszę, że tu trafiłam bo jak czytam wasze wpisy to widzę, że nie jestem sama i podbudowuje się nawet przy tej mojej prolaktynie trzymam za nas wszystkie kciuki

U mnie dalej blada krecha na teście owu, 13dc. Pewnie owu się przesunie.
Aleksandra jak u Ciebie ? Była owu?
Dziewczyny testujące paskami szybkie pytanko ... jak zmienia się krecha na testach owu ? Jest blada blada i przychodzi ten właściwy dzień i jest ciemna sugerująca nadchodzące owu? Czy ciemnieje z dnia na dzień ?
Sorki może głupie pytanie ale chciałam się upewnić [emoji5]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

emsi robiłam je kilka dni pod rzad czasami po dwa dziennie, zaczęłam 11 dnia cyklu i tak do 16, z tym ze 13 była najmocniejsza kreska ale i tak nie była taka jak wzorcowa, ta przed i ta po były jaśniejsze ale widoczne, pozostałe te na poczatku miały tylko taki slad ze w sumie to aż oczy bolał jak sie wpatrywałam ale byly . Tak ciemnieje z dnia na dzień, a ze jajeczko ma chyba tylko 8 godzin to moze warto jak zacznie ciemnieć czesto testować i czesto działać

Fabimama, Mamuniol, Siwa, Bertha - CUDOWNIE ŻE JESTEŚCIE:)
Ja zaglądam na kwietniówki, ale ogarnianie 2 zapindalających wątków przy moim intensywnym trybie zycia jest niewykonalne, więc pozostaję wierna Staraczkom i tu będę Wam cały czas kibicować:p

Kolekcjonerka super, że wszytko ok. Z tego co kojarzę to jesteśmy w tym samym wieku. Ja za m-c kończę 35. A Ty już skończyłas?
Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

Ja tez kończę w tym roku 35, ale w grudniu :)

Emsi Bertha kończę 28.października:)

Łał super gratuluję!!!!
dzięki:)

Jestem tego samego zdania. Nieważne jaka płeć. Ważne, żeby dzidziuś był zdrowy.
popieram. Wiele lat temu marzyłam o parce. Teraz mogłabym mieć drugą dziewczynkę:)

Dziewczyny jakieś doświadczenia z Sambucolem?
Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

moja Córa pije regularnie, jest 2x droższy napewno jest lepszy od zwykłej rutinacei

Kolekcjonerka oo jakie piękne wieści. Super [emoji108]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

emsi robiłam je kilka dni pod rzad czasami po dwa dziennie, zaczęłam 11 dnia cyklu i tak do 16, z tym ze 13 była najmocniejsza kreska ale i tak nie była taka jak wzorcowa, ta przed i ta po były jaśniejsze ale widoczne, pozostałe te na poczatku miały tylko taki slad ze w sumie to aż oczy bolał jak sie wpatrywałam ale byly . Tak ciemnieje z dnia na dzień, a ze jajeczko ma chyba tylko 8 godzin to moze warto jak zacznie ciemnieć czesto testować i czesto działać
Dzięki wielkie za te informacje ♡ Kupiłam dziś kolejne dwie paki i będę testować jak piszesz. Kupiłam te same bo czytałam gdzieś wcześniej, że to też ma znaczenie. Za miesiąc juz będę mądrzejsza [emoji6]

Fabimama, Mamuniol, Siwa, Bertha - CUDOWNIE ŻE JESTEŚCIE:)
Ja zaglądam na kwietniówki, ale ogarnianie 2 zapindalających wątków przy moim intensywnym trybie zycia jest niewykonalne, więc pozostaję wierna Staraczkom i tu będę Wam cały czas kibicować:p

Emsi Bertha kończę 28.października:)

popieram. Wiele lat temu marzyłam o parce. Teraz mogłabym mieć drugą dziewczynkę:)

moja Córa pije regularnie, jest 2x droższy napewno jest lepszy od zwykłej rutinacei

Ja 21.10 to między nami tydzień różnicy [emoji4]
Te badania miałaś juz z NFZ ?
Co do sambucolu to faktycznie trochę kosztuje ale i tak zrezygnowałam z zakupu w związku z informacjami jakie wyczytałam. I pozostał mi czosnek, syrop z cebuli i maliny a jutro jak kupie jeszcze czarny bez :/ w ogóle to mega dziwnie musi wyglądać nie jestem w ciąży a faszeruje się tym dziadostwem...ale mój spokój sumienia wziął górę

Ja 21.10 to między nami tydzień różnicy [emoji4]
Te badania miałaś juz z NFZ ?
Co do sambucolu to faktycznie trochę kosztuje ale i tak zrezygnowałam z zakupu w związku z informacjami jakie wyczytałam. I pozostał mi czosnek, syrop z cebuli i maliny a jutro jak kupie jeszcze czarny bez :/ w ogóle to mega dziwnie musi wyglądać nie jestem w ciąży a faszeruje się tym dziadostwem...ale mój spokój sumienia wziął górę

tak po 35rż są refundowane przez NFZ
Sambucol kupowałam ostatnio przez allegro 12,99/szt, a w stacjonarnej aptece coś ok 20zł chyba kosztuje

reklama
U mnie dalej blada krecha na teście owu, 13dc. Pewnie owu się przesunie.
Aleksandra jak u Ciebie ? Była owu?
Dziewczyny testujące paskami szybkie pytanko ... jak zmienia się krecha na testach owu ? Jest blada blada i przychodzi ten właściwy dzień i jest ciemna sugerująca nadchodzące owu? Czy ciemnieje z dnia na dzień ?
Sorki może głupie pytanie ale chciałam się upewnić [emoji5]

O matko zapomniałam o teście, to teraz pewnie dopiero koło północy zrobię.
Temp dzis lekko wzrosła Ale nadal jest poniżej średniej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry