reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha Kochana super z jesteś. Działajcie dzisiaj, po wszystkim pamiętaj o świecy. Ponoć pomaga:-)

Katie trzymam kciuki za jutro

Katka 12dp to już powinno się coś pokazać chociaż wcale nie musi. ;-) w pierwszej ciąży dwie krechy wyszły mi jakieś 9-10 dpo.

Tanika. Ja też 23 dc, to co razem testujemy:p

Anik hehe moja babcia też z bliźniaczek ale mam nadzieję że jeśli trafia się bliźniaki to mojej siostrze a nie mnie:-))

Mamuniol hej:-)

Kolekcjonerka oo jakie piękne wieści. Super [emoji108]

Siwa czasem kilka dni wystarczy żeby nabrać dystansu. Witaj po jednej stronie mocy:-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witamy ponownie !!Jest nas tyle że w grupie jesteśmy jeszcze silniejsze!!!powodzenia
Racja, w grupie raźniej. Ja się niesamowicie cieszę, że tu trafiłam bo jak czytam wasze wpisy to widzę, że nie jestem sama i podbudowuje się nawet przy tej mojej prolaktynie trzymam za nas wszystkie kciuki

U mnie dalej blada krecha na teście owu, 13dc. Pewnie owu się przesunie.
Aleksandra jak u Ciebie ? Była owu?
Dziewczyny testujące paskami szybkie pytanko ... jak zmienia się krecha na testach owu ? Jest blada blada i przychodzi ten właściwy dzień i jest ciemna sugerująca nadchodzące owu? Czy ciemnieje z dnia na dzień ?
Sorki może głupie pytanie ale chciałam się upewnić [emoji5]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

emsi robiłam je kilka dni pod rzad czasami po dwa dziennie, zaczęłam 11 dnia cyklu i tak do 16, z tym ze 13 była najmocniejsza kreska ale i tak nie była taka jak wzorcowa, ta przed i ta po były jaśniejsze ale widoczne, pozostałe te na poczatku miały tylko taki slad ze w sumie to aż oczy bolał jak sie wpatrywałam ale byly . Tak ciemnieje z dnia na dzień, a ze jajeczko ma chyba tylko 8 godzin to moze warto jak zacznie ciemnieć czesto testować i czesto działać

Fabimama, Mamuniol, Siwa, Bertha - CUDOWNIE ŻE JESTEŚCIE:)
Ja zaglądam na kwietniówki, ale ogarnianie 2 zapindalających wątków przy moim intensywnym trybie zycia jest niewykonalne, więc pozostaję wierna Staraczkom i tu będę Wam cały czas kibicować:p

Kolekcjonerka super, że wszytko ok. Z tego co kojarzę to jesteśmy w tym samym wieku. Ja za m-c kończę 35. A Ty już skończyłas?
Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

Ja tez kończę w tym roku 35, ale w grudniu :)

Emsi Bertha kończę 28.października:)

Łał super gratuluję!!!!
dzięki:)

Jestem tego samego zdania. Nieważne jaka płeć. Ważne, żeby dzidziuś był zdrowy.
popieram. Wiele lat temu marzyłam o parce. Teraz mogłabym mieć drugą dziewczynkę:)

Dziewczyny jakieś doświadczenia z Sambucolem?
Sent from my SM-G7105 using Forum BabyBoom mobile app

moja Córa pije regularnie, jest 2x droższy napewno jest lepszy od zwykłej rutinacei

Kolekcjonerka oo jakie piękne wieści. Super [emoji108]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

emsi robiłam je kilka dni pod rzad czasami po dwa dziennie, zaczęłam 11 dnia cyklu i tak do 16, z tym ze 13 była najmocniejsza kreska ale i tak nie była taka jak wzorcowa, ta przed i ta po były jaśniejsze ale widoczne, pozostałe te na poczatku miały tylko taki slad ze w sumie to aż oczy bolał jak sie wpatrywałam ale byly . Tak ciemnieje z dnia na dzień, a ze jajeczko ma chyba tylko 8 godzin to moze warto jak zacznie ciemnieć czesto testować i czesto działać
Dzięki wielkie za te informacje ♡ Kupiłam dziś kolejne dwie paki i będę testować jak piszesz. Kupiłam te same bo czytałam gdzieś wcześniej, że to też ma znaczenie. Za miesiąc juz będę mądrzejsza [emoji6]

Fabimama, Mamuniol, Siwa, Bertha - CUDOWNIE ŻE JESTEŚCIE:)
Ja zaglądam na kwietniówki, ale ogarnianie 2 zapindalających wątków przy moim intensywnym trybie zycia jest niewykonalne, więc pozostaję wierna Staraczkom i tu będę Wam cały czas kibicować:p

Emsi Bertha kończę 28.października:)

popieram. Wiele lat temu marzyłam o parce. Teraz mogłabym mieć drugą dziewczynkę:)

moja Córa pije regularnie, jest 2x droższy napewno jest lepszy od zwykłej rutinacei

Ja 21.10 to między nami tydzień różnicy [emoji4]
Te badania miałaś juz z NFZ ?
Co do sambucolu to faktycznie trochę kosztuje ale i tak zrezygnowałam z zakupu w związku z informacjami jakie wyczytałam. I pozostał mi czosnek, syrop z cebuli i maliny a jutro jak kupie jeszcze czarny bez :/ w ogóle to mega dziwnie musi wyglądać nie jestem w ciąży a faszeruje się tym dziadostwem...ale mój spokój sumienia wziął górę

Ja 21.10 to między nami tydzień różnicy [emoji4]
Te badania miałaś juz z NFZ ?
Co do sambucolu to faktycznie trochę kosztuje ale i tak zrezygnowałam z zakupu w związku z informacjami jakie wyczytałam. I pozostał mi czosnek, syrop z cebuli i maliny a jutro jak kupie jeszcze czarny bez :/ w ogóle to mega dziwnie musi wyglądać nie jestem w ciąży a faszeruje się tym dziadostwem...ale mój spokój sumienia wziął górę

tak po 35rż są refundowane przez NFZ
Sambucol kupowałam ostatnio przez allegro 12,99/szt, a w stacjonarnej aptece coś ok 20zł chyba kosztuje

reklama
U mnie dalej blada krecha na teście owu, 13dc. Pewnie owu się przesunie.
Aleksandra jak u Ciebie ? Była owu?
Dziewczyny testujące paskami szybkie pytanko ... jak zmienia się krecha na testach owu ? Jest blada blada i przychodzi ten właściwy dzień i jest ciemna sugerująca nadchodzące owu? Czy ciemnieje z dnia na dzień ?
Sorki może głupie pytanie ale chciałam się upewnić [emoji5]

O matko zapomniałam o teście, to teraz pewnie dopiero koło północy zrobię.
Temp dzis lekko wzrosła Ale nadal jest poniżej średniej

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry