reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Aleksandra jaki fajny wykres i widzę że tabelkę ztuningowalas [emoji16] czy mogłabym do niej wrócić? J a jednak nie odpuszczam. Chyba miałam zły dzień kiedy postanowiłam przerwać starania. Ale potrzebne mi bylo kilka dni niemyslenia i powrotu po urlopie do swojego rytmu.

A więc tadaaaam jestem z powrotem. U mnie dni "zero" zbliżają się wielkimi krokami. Ale my już zaczęliśmy działać. Dziś 11 dc.

Podaję dane do tabelki
Ola 32 lata, 5 cykl starań, termin wrednej @ 7.10

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa trzymam kciuki !! U mnie 10dc i tez walczymy ! Powodzenia !

Taki termometr to nie bedzie dobry do mierzenie temp dla rozpoznania owu. Temp powinno sie mierzyć w śluzówce - pod językiem, w pupce lub pipce. Ja mierze w pipce. Po przebudzeniu, bez większych ruchów, bez wstawania.
Przed owu zwykle mam wlasnie w okolicach 36,4, po owu 36,8-37. Jak zmieniłam termometr to tez troche temperatury sie zmieniły, wiec to 36,6 to jest takie mocne uproszczenie, u kobie nigdy nie bedzie temp stała bo hormony wiecznie wariują :)

Ja tez kończę w tym roku 35, ale w grudniu :)
Dzięki Bertha ! Takiej dosłownej instrukcji potrzebowałam ❤️ Termometr zamówiłam powinien byc Ba dniach. Poki co obserwacja i testy owulacyjne ;-)

Mamuniol [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] kochana moja super że jesteś!

Bertha trzymam kciuki!!!!

Mamuniol i Bertha kiedyś napisałam że my to będziemy razem w ciazy... jak trafiłam do lutowek trzymałam za was kciuki!!! Może nam jest dane byc Czerwcowkami?????
Oby oby!! Wizja piękna!! Podoba mi sie :):)

Aleksandra jaki fajny wykres i widzę że tabelkę ztuningowalas [emoji16] czy mogłabym do niej wrócić? J a jednak nie odpuszczam. Chyba miałam zły dzień kiedy postanowiłam przerwać starania. Ale potrzebne mi bylo kilka dni niemyslenia i powrotu po urlopie do swojego rytmu.

A więc tadaaaam jestem z powrotem. U mnie dni "zero" zbliżają się wielkimi krokami. Ale my już zaczęliśmy działać. Dziś 11 dc.

Podaję dane do tabelki

I super! Ja tez wróciłam :D

Dzięki Bertha ! Takiej dosłownej instrukcji potrzebowałam [emoji173]️ Termometr zamówiłam powinien byc Ba dniach. Poki co obserwacja i testy owulacyjne ;-)
Proszę bardzo :):) powodzenia!
A jeszcze dodam ze mi przed @ nie spada z reguły temp, tylko dalej mam w 1dc wysoka. I dopiero powoli idzie w dol.

Podaję dane do tabelki

Witaj znowu [emoji2] miło że jednak walczysz

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Oby oby!! Wizja piękna!! Podoba mi sie :):)

I super! Ja tez wróciłam :D

Proszę bardzo :):) powodzenia!
A jeszcze dodam ze mi przed @ nie spada z reguły temp, tylko dalej mam w 1dc wysoka. I dopiero powoli idzie w dol.

Różnie wszędzie piszą ze przed owulacja temp około 36.5 a owulacja to 36,8 do 37
A jak to jest u Ciebie ?

Bertha to owocnego ... [emoji6]
Tanika najważniejsze to pozytywne myślenie ... chylę czoła oby tak dalej [emoji6]
Katka myślę, że test 14dp ma dopiero sens i trzymam mocno kciukasy za krechy [emoji6]
U mnie katar nie puszcza...doszedł kaszel, nic nie pomaga bo staranka to na malinach, czosnku itp. Poleccie co jeszcze mogę
Dziś 13dc, test owu wczoraj blady, staranka byly w 11dc i zastanawiam się czy dzis kontynuować, bo chciałam spróbować 'na dziewczynkę' :-) Czy któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie ?
Gorąco pozdrawiam ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
W kwestii przeziębienia to sok z czarnego bzu!!!!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Podaję dane do tabelki

Nawet Cię nie usunelam tylko przeniosłem sobie niżej ;)
Dobrze że wrocilas,
Tym bardziej że dziewczyny musimy mocno spiąć macice jak mamy utrzymac trend wzrostowy bo mamy aktualnie 9 a może i 10 majowek z tego co widzę ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry