Tak, raczej nawet 31. Pozostaje mi żyć w nie pewności mogłam zacząć w ogóle od tego badania ehA tez masz 30 dniowe cykle? Jesli tak to mysle ze poniedzialek bedzie optymalny [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, raczej nawet 31. Pozostaje mi żyć w nie pewności mogłam zacząć w ogóle od tego badania ehA tez masz 30 dniowe cykle? Jesli tak to mysle ze poniedzialek bedzie optymalny [emoji6]
Spokojnie wiem że to boli [emoji26]Zalało mnie. Mam dosc!!!!
To może w poniedziałek zrobię. U mnie nie wiadomo dokładnie kiedy była owu. Między 15 a 17dc a chodzi mi o to kiedy należy wykonać to badanie aby wykryć ewentualnie za niski progesteron bo plamię
dobry, sobota u mnie deszczowa, sprawdza sie prognoza, dzis zaczelam 27 tydzien
wysylam ogrom fuidkow
zlecialo raz dwa coraz blizej porodPiękny wiek ciąży jeszcze tylko ponad 10tygodni
Hej kochana przykro mi bardzo ,ale widocznie franca nadejdzieCzesc
U mnie nadal brak @ i drugiej kreski na teście
Ja owu mialam 17-18dc/30. Orogesteron zrobilam w 24dc( wtedy mi taki gigantyczny wyszedl)
Dżoł wysoki poziom progesteronu wychodzi po owulce stąd u Ciebie taki wynik